Är du Cebe belysnings nya Ljusdesigner i Stockholm?

Elektroskandia/ Cebe Belysning söker Ljusdesigner samt Belysningssäljare till Stockholm och region öst.

Cebe är Elektroskandias eget varumärke för att sälja och marknadsföra unika belysningsprodukter. Vi brinner för att sälja och skapa framtidens smarta belysningslösningar med god design. Vi är idag en av Sveriges ledande leverantörer inom belysning och vi arbetar hela tiden för att stärka vår position

Ljusdesigner
Som Ljusdesigner kommer du att ingå i ett team om 8 ljusdesigners som projekterar belysningsanläggningar och utarbetar förslag med Cebe Belysning som utgångspunkt. I rollen kommer du att projektera lösningar både inomhus och utomhus och i samarbete med kollegor och kunder. Du kommer ha en viktig roll i kontakten med kunden för att ge bästa möjliga belysningslösning utifrån kundens behov och vision.

Belysningssäljare, region Stockholm och öst
Brinner du för relationsbaserad försäljning och är redo för nya utmaningar? Har du drivet att skapa nya kundrelationer samt vårda befintliga? Vill du vara med och skapa morgondagens belysningsanläggning? Då är den här tjänsten något för dig.

Vi söker två drivna, positiva och relationsskapande belysningssäljare, en för placering i Stockholm och en för region mellan. Din roll blir att bearbeta marknaden på föreskrivande led, installatörer och slutkunder och fortsätta utveckla Cebe Belysning på respektive region.

Mer information om tjänsterna samt ansökan

Publicerat den 14 januari 2019

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här