Erfaren Ljusdesigner till Zumtobel Nordic

Zumtobel Group är med varumärken Thorn, Zumtobel och acdc en av de ledande leverantörerna av professionell belysning, med ca 85 medarbetare i Norden och ett nordiskt huvudkontor i Malmö, med bl a det nordiska Support Center med sex ljusdesigners. Vi behöver nu förstärka ljusdesignteamet med en erfaren ljusdesigner, med placering i Malmö, Stockholm eller Göteborg.

Du arbetar självständigt fram beräkningar för att underbygga offerter. Du samarbetar med våra säljare och innesäljare för att få fram offert och ett attraktivt erbjudande till kunder som elkonsulter, arkitekter, ljusdesigners och beställare. Du spelar även en viktig roll som rådgivare säljkåren.

Du har en examen från en ljushögskola och minst 3-5 års erfarenhet som ljusdesigner. Goda elkunskaper är meriterande. Du kan flytande svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt affärsmässiga uppträdande,  ägandeskap för ditt arbete och egenskap av lagspelare.  Läs mer om tjänsten och ansökan här.

Publicerat den 13 april 2021

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här