Kund- och saljsupport till Flux

Flux söker en kund- och säljsupport baserad i Stockholm

Det är på Flux det händer. Vi växer med både egen produktion och med de andra varumärken vi har i portföljen och nu måste vi bli fler i gänget Vi är inte det minsta förvånade. För är det något vi har lärt oss under våra 25 år i branschen så är det att hårt jobb nästan alltid betalar sig i längden.

Nu söker vi förstärkning på avdelningen för kund- och säljsupport. Supporten är vårt nav och du kommer att vara en viktig del av kontaktytan mot våra kunder. Det är en bred tjänst som innefattar flera olika ansvarsområden: teknisk kundsupport och stöd till fältsäljarna i projekten, enklare belysningsförslag och renodlat offertarbete samt kundkommunikation via mail och telefon.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vill gå vidare i branschen så vill vi gärna träffa dig! Välkommen att vara med på vår resa!

För mer information och ansökan >>

Publicerat den 1 oktober 2018

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.        m

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här