Glamox söker teamledare och belysningsprojektör

Vi behöver förstärka vår organisation som arbetar med projektering. Teamet består av 6 Belysningsprojektörer som i huvudsak finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Som belysningsprojektör i Glamox stöttar du kunder och säljare genom att ta fram effektiva belysningslösningar och styrsystem för de projekt vi jobbar med. Teamledarens arbetsuppgifter förutom att projektera blir att supporta teamet, se till att vi arbetar effektivt och säkerställa att vi ger god service med den senaste tekniken.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning från Ljushögskolan eller motsvarande och/eller tidigare erfarenhet av liknande tjänst hos ett belysningföretag eller elkonsult.

Frågor besvaras av Lasse Franzén, regionchef Nord/Öst på telefon 070-690 10 58 eller via mail lasse.franzen@glamox.com. Din ansökan med CV skickar du till Lasse på samma mailadress.

Mer information om tjänsten >> 

Publicerat den 4 juni 2019

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här