Kamic

Kamic söker en produktchef för belysning

Ett av våra största produktområden – belysning – befinner sig i en expansiv fas. Vi söker nu ersättare till  vår nuvarande produktchef som går vidare till annan tjänst inom koncernen.

Som produktchef får du ett spännande och omväxlande arbete med goda möjligheter till personlig utveckling. Vårt arbetsklimat präglas av öppenhet, korta beslutsvägar och en frihet att själv påverka arbetsdagarna. Dina främsta ansvarsområden blir produkt- och sortimentsutveckling av belysningsprogrammet, men självklart även prissättning och marknadsföring

Vi ser gärna att du har en mångårig erfarenhet från en motsvarande position inom belysningsbranschen, med kunskap både om teknik och marknaden i stort.

Placering: Vi prioriterar en placering vid vårt huvudkontor i Karlstad, men även orter där vi har kontor: Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping är tänkbara.

Lön:
 Enligt avtal och överenskommelse. Möjlighet att delta i vårt vinstdelningssystem.

Tillträde:
Snarast. Då tjänsten rekryteras löpande, skicka din ansökan omgående.

Mer information om tjänsten samt ansökan

Publicerat den 4 mars 2019
För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.
Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här