Karl H Ström söker utesäljare för Sydsverige

Karl H Ström söker nu efter en utesäljare för distrikt Sydsverige. Trivs du med att jobba självständigt med en stark organisation i ryggen? Har du tidigare erfarenhet av försäljning från belysnings- eller elgrossistbranschen? Då är detta definitivt en möjlighet för dig!

Du kommer att ansvara för kontakten med våra befintliga kunder i el- och belysningsbranschen men även arbeta med att skapa nya kundkontakter för att aktivt driva försäljningen framåt. Våra målgrupper är elkonsulter, installatörer, fastighetsägare och elgrossister där vi är en känd leverantör med en marknadsledande position inom produktområdet sensorstyrd belysning. Våra produkter finns hos samtliga elgrossister och all vår försäljning kanaliseras via elgrossist.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av försäljning inom elgrossist- eller belysningsbranschen. Vi ser gärna att du har etablerade kontakter inom dessa branscher.

Vi är i behov av snabb rekrytering och kommer därför behandla alla ansökningar omgående.  Mer information om tjänsten hittar du här.

Publicerat den 19 september 2019

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här