Key Account Managers till Malmö, Göteborg och Stockholm

I 111 år har Schréder skapat ljuslösningar för utomhusmiljöer över hela världen, för allt från promenadstråk till Colosseum i Rom.

Vi söker dig som vill arbeta med långsiktig lösningsförsäljning inom utomhusbelysning samt Smart City. Som Key Account Manager på Schréder har du en nyckelroll i företagets utveckling och satsning i Sverige inom. Du kommer att ansvara för att driva ny- och merförsäljning mot nya och befintliga kunder och ansvara för hela upphandlingsförfarandet. Du tillbringar mycket tid ute hos kunden som primärt är kommuner och myndigheter samt skapar starka relationer med byggentreprenörer, grossister, föreskrivande led, elinstallatörer och energibolag.

För att lyckas krävs att du har förmågan att sätta dig in i kundens problemställningar och utmaningar samt kunna omvandla dessa till lösningar och affärsmöjligheter.

Om du känner att du möter de krav som ställs för tjänsten ber vi dig sända oss din ansökan snarast.

För mer information och ansökan >>

Publicerat den 13 november 2018
För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.
Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här