Nokalux söker konsultbearbetare

Nokalux, med egen produktion i Töcksfors Värmland, växer stadigt och söker nu en person som ska bearbeta föreskrivande led med Göteborg/Västra Götalandsregionen som utgångspunkt.

Personen vi söker kommer att vara en del av affärsområdet Föreskrivande led, där tyngd-punkten ligger i att skapa långsiktiga relationer med föreskrivande led och slutkunder. Du kommer besöka både nya och befintliga kunder och informera om våra produkter och lösningar. Utgångspunkten är vårt Göteborgskontor.

För att lyckas är det viktigt att du har erfarenhet av branschen och försäljning på fältet, gärna med ett brett kontaktnät av konsulter i Göteborgsregionen. Kunskap inom belysningsteknik är meriterande. Du är en drivande, social och självgående person. Belysning, försäljning och kundrelationer ligger dig varmt om hjärtat. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder en intressant och utvecklande roll, en marknadsmässig fast lön och tjänstebil. Vi är ett mycket kompetent, positivt och sammansvetsat gäng och vi hoppas att du kan bli vår nya lagkamrat! Varmt välkommen med din ansökan!

Mer information om tjänsten hittar du här >>

Publicerat den 4 oktober 2019

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här