Ramboll söker ljusdesigner

Har du en med passion för design, hållbarhet och kreativ problemlösning? Letar du efter ett spännande jobbtillfälle där du får uppleva området ljusdesign inom en multidisciplinär miljö?

Vi ser fram emot att välkomna en ljusdesigner till vårt team!

Du bör vara en ambitiös och talangfull person med ett kreativt driv, en välorganiserad lagspelare med tekniska och estetiska färdigheter, angelägen om att leverera spännande och unika projekt. Du kommer att bistå i alla aspekter av projekt och spela en nyckelroll för att säkerställa att design är tydligt uttryckt, studerat och dokumenterat. Redo att arbeta i en öppen och samarbetande miljö, vi ser fram emot att skapa utrymme för dig till att vara en viktig tillgång i ett växande och sysselsatt team.

Du kommer arbeta tätt i team med övriga medarbetare inom flera olika marknadsområden och kompetenser så som arkitekter, landskapsarkitekter, elprojektörer och övriga kompetenser inom Ramboll.

Läs mer om tjänsten och ansökan – sista ansökningsdag: 30 november

Publicerat den 31 oktober 2022

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.        m

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här