Karl H Ström söker utesäljare till Stockholm

Vi söker nu efter en utesäljare för distrikt Stockholm. Trivs du med att jobba självständigt med en stark organisation i ryggen? Har du tidigare erfarenhet av försäljning från belysnings- eller elbranschen? Då är detta definitivt en möjlighet för dig! 

Du kommer att ansvara för kontakten med våra befintliga kunder i el- och belysningsbranschen men även arbeta med att skapa nya kundkontakter för att aktivt driva försäljningen framåt. Våra målgrupper är elkonsulter, installatörer, fastighetsägare och elgrossister där vi är en känd leverantör med en marknadsledande position inom produktområdet sensorstyrd belysning.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning inom el- eller belysningsbranschen. Vi ser gärna att du har etablerade kontakter inom dessa branscher. Du har ett stort driv och är en resultatinriktad person och har motivationen till att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål. Läs mer om tjänsten hos Karl H Ström och om ansökan

Publicerat den 4 juni 2021

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här