Prenumerera

Genom att läsa Ljuskultur kan du enkelt följa det som händer inom ljus- och belysning. Ljuskultur är Sveriges enda specialtidning om belysning och utkommer med 6 utgåvor varje år. Genom tidningen vill vi informera och inspirera alla som yrkesmässigt sysslar med belysning.

Ljuskultur visar nya, intressanta projekt, följer den snabba teknikutvecklingen, träffar spännande personer och visar de senaste rekryteringarna och en hel del nya produkter.  Våra läsare är el- och belysningskonsulter, ljusdesigner, arkitekter, inredare, elinstallatörer och brukare samt fabrikanter.

Som prenumerant kan du även läsa tidningen via webben. Du kommer åt vårt rika artikelarkiv och kan söka artiklar. En användarprofil skapar du enkelt med ditt prenumerantnummer, som du hittar på baksidan av din tidning eller via info@ljuskultur.se

Har du några frågor om prenumerationer, kontakta FLOWY/TITELDATA. Telefon: 08-522 183 99. Adressändring gör du enklast via länken HÄR.

Just nu har vi följande erbjudanden


Om premierna


LinearLED-armatur

(värde 149 kr)

LinearLED-armatur från Ledvance för flexibel montering med rörelsensor, batteridriven och uppladdningsbar, med en extra funktion som gör att man kan ladda upp batteriet direkt via USB. Passar fint i som underskåpsarmatur eller för belysning i garderob, under trappa, etc. Längd 20 cm.

Ut ur mörkret av Jan Garnert

(värde 279 kr)

Tiden före fotogenlampor och elektriskt ljus var som att leva i en dagvärld och en nattvärld, där belysningen var ljuspunkter i ett omgivande mörker. Människorna och samhället var beroende av dagsljuset på ett sätt som idag kan kännas ofattbart.

Ut ur mörkret är berättelsen om vägen från historiens mörker till vår egen lysande tid. Hur vi genom tiderna tänt talgljus och fotogenlampor för att sedan på 1910-talet revolutioneras av det elektriska ljuset.

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.        m

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare