Jobbaktuellt

Lediga jobb


Glamox söker erfarna ljusberäknare

Vi behöver förstärka vårt ljusberäkningsteam med fler erfarna personer. Teamet består idag av sju personer med spridd placering på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Som ljusberäknare hos oss på Glamox arbetar du självständigt med att stötta kunder och säljare genom att ta fram belysningslösningar till våra aktuella projekt. Vi ser gärna att du har relevant utbildning samt några års erfarenhet av liknande tjänst hos ett belysningsföretag eller elkonsult.

Här hittar du mer information om tjänsten, oss som företag och hur du ansöker


Karl H Ström söker utesäljare till Stockholm

Vi söker nu efter en utesäljare för distrikt Stockholm. Trivs du med att jobba självständigt med en stark organisation i ryggen? Har du tidigare erfarenhet av försäljning från belysnings- eller elbranschen? Då är detta definitivt en möjlighet för dig! 

Du kommer att ansvara för kontakten med våra befintliga kunder i el- och belysningsbranschen men även arbeta med att skapa nya kundkontakter för att aktivt driva försäljningen framåt. Våra målgrupper är elkonsulter, installatörer, fastighetsägare och elgrossister där vi är en känd leverantör med en marknadsledande position inom produktområdet sensorstyrd belysning.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning inom el- eller belysningsbranschen. Vi ser gärna att du har etablerade kontakter inom dessa branscher. Du har ett stort driv och är en resultatinriktad person och har motivationen till att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål. Läs mer om tjänsten hos Karl H Ström och om ansökan


Maxel söker utesäljare till Göteborg

Har du erfarenhet som säljare inom belysning mot föreskrivande led? Är du på jakt efter en varierad tjänst inom försäljning i ett expansivt affärsområde? Vi söker dig som är motiverad och har en stark vilja att driva tillväxt till en tjänst som utesäljare till Maxel Belysning.

Maxel är en av landets ledande aktörer inom professionella belysningssystem, med egen utveckling och tillverkning av belysning för hem- och offentlig miljö. Detta familjeföretag har funnits sedan tidigt 30-tal och drivs med stor entreprenöranda och korta beslutsvägar.

Vi erbjuder en självständig säljroll och du ansvarar för att driva försäljningen inom Göteborgsområdet gentemot föreskrivande led, installatörer och elgrossisterna. Som säljare planerar och arbetar du självständigt samtidigt som du följer upp arbetet mot både kund och chefer. Du har goda möjligheter att påverka och utvecklas tillsammans med företaget. Läs mer om tjänsten och vad som förväntas av dig.


Är du Cardi Belysnings nya ljusdesigner

Som ljusdesigner på Cardi Belysning kommer du att ingå i ett team av ljusdesigners som projekterar belysningsanläggningar och utarbetar förslag med Cardi Belysning som utgångspunkt. I rollen kommer du att projektera belysningslösningar både inomhus och utomhus och i samarbete med våra kollegor och kunder.

Har du eftergymnasial utbildning med inriktning inom belysning eller elteknik är det meriterande. Du har god datorvana och kunskap inom DIALux EVO 9,2, AutoCad och Office-paketet.

För mer info och ansökan


Annell Ljus + Form söker Säljare

Tycker du att ljus, belysning och arkitektur är bland det roligaste som finns? Brinner du för att skapa goda ljusmiljöer tillsammans med arkitekter, ljusdesigners, el-konsulter och beställare? Då har vi det perfekta jobbet för dig som bor och är verksam i Stockholmsområdet och som gillar sälj!

Vi erbjuder
En spännande och utvecklande roll där du som säljare har ett flexibelt arbete med en stor portion av kreativitet och frihet under ansvar.
Tillsammans med vårt säljteam och övriga ljusentusiaster blir du en viktig del av ett välrenommerat familjeföretag som värderar sina medarbetare högt.

Läs mer om tjänsten och ansökan här.

Personnytt


Glamox
Jessica Högås

har anslutit sig till teamet som jobbar med ljusdesign & ljusberäkningar. Hennes placering är på Stockholmskontoret. Jessica har några års erfarenhet inom branschen och en kandidatexamen i ljusdesign från Jönköpings Tekniska Högskola.

ECO Konsult
Caitlin Petras

har anställts som ljusdesigner och ingår i ECO Lightlink. Caitlin kommer närmast från Light Bureau och har en kandidatexamen i ljusdesign från JTH. Hon har erfarenhet av att arbeta med interiöra och exteriöra projekt, vilket hon fortsätter med även hos ECO.

Glamox
Anton Gustafsson

är nyanställd inom teamet som jobbar med ljusdesign & ljusberäkningar i Göteborg. Anton har arbetat några år inom belysningsbranschen och har utbildat sig till ljusdesigner vid Jönköpings Tekniska Högskola.


Fox Belysning
Dietmar Högl

har anställts som säljare/ljuskonsult med inriktning på väg- och gatubelysning. Han kommer att inrikta sig på att hjälpa belysningskonsulter, och inte minst kommunernas inköpare, att välja rätt ljus. Dietmar har tidigare arbetat på Selux, Fagerhult och Atelje Lyktan, men kommer senast från Occhio.

Proton Lighting
Elias Lindholm

har tillträtt en tjänst som ljus­designer på Proton Lighting. Elias är nyutexaminerad ljus­designer från Jönköpings Tekniska högskola och kommer att vara en viktig förstärkning för ljusdesigngruppen i Värnamo.

Kamic
Davor Satulo

har anställts som produktchef inom produktområde UPS. Han är 30 år och kommer närmast från Eaton Electric där han jobbat som teknisk säljare/projektledare. Davor blir med sin tekniska kompetens och positiva inställning en välkommen förstärkning på kontoret i Västra Frölunda.


Proton Lighting
Marcus Berglöf

är ny distriktssäljare och kommer att utgå från Kumla och ansvara för försäljningen i mellersta Sverige. Marcus har lång erfarenhet av försäljning och kommer närmast från en tjänst på Malmbergs Elektriska.

Kamic
Henrik Fors

är ny distriktsäljare region Syd. Han har över 20 års erfarenhet av arbete inom elgrossen som inne- och utesäljare. Henrik kommer bearbeta elgrossister och elinstallatörer i Skåne och Blekinge med produktportföljer inom belysning och nödbelysning och blir en välkommen förstärkning i KAMICS säljteam.

Hide-a-lite
Lejla Becirevic

avslutade sin kandidatutbildning i Ljusdesign vid Jönköpings tekniska högskola 2019. Hon kommer senast från Elmia AB och är just nu vikarie på ljusdesignavdelningen.


Hide-a-lite
Magnus Lindsten

kommer närmast från Martins El i Jönköping AB och har en bakgrund som elektriker. Han är sedan mars anställd som produkt­specialist.

Malmö stad
Åsa Gullstrand

är sedan januari anställd och förstärker och kompletterar teamet som arbetar med stadens offentliga belysning. Inom Malmö Stad arbetar gruppen både strategiskt långsiktigt samt i nära dialog med drift och underhållsavdelningen. Åsa är certifierad Svensk Ljusdesigner, LD och kommer närmast från Light Bureau.

Hide-a-lite
Alexander Hjorth

har studerat en kandidatutbildning i Ljusdesign vid Jönköpings tekniska högskola. Han påbörjade sitt vikariat i juni 2020 och blev fast anställd på ljusdesignavdelningen i mars.


Tyréns
Vivek Adani

har en magisterexamen i ljus­design från Politecnico Di Milano, med arkitektur som bakgrund. Med sin gestaltningsförmåga och kunskap inom det arkitek­toniska stärker han Tyréns team. Vivek har arbetat i dryga 3 år som ljusdesigner i Sverige med erfarenhet av både interiör- och exteriörprojekt. Han kommer närmast från Light Bureau.

Hide-a-lite
Tommy Wotts

kommer närmast från Caverion och har de senaste 10 åren jobbat som serviceelektriker. Han är sedan januari anställd på kundsupportavdelningen.

Hide-a-lite
Jennifer Eliasson

är utbildad ljusdesigner och har tidigare arbetat på Sävedalens belysning/Taras Ljusdesign. Hon är sedan januari anställd på kundsupportavdelningen.


Fagerhult
Malin Holmquist

är ny teknisk säljare i distrikt Stockholm Syd. Malin kommer med sin gedigna kunskap inom teknik och försäljning, och sitt intresse för belysning, att bli ett viktigt tillskott till Fagerhults säljorganisation. Malin kommer närmast från Assemblin El, där hon arbetade som operativ inköpare i större projekt.

Elektrotekniska Byrån
My Berndtsson

är ett nytt tillskott till ljus­designerteamet. Hon kommer närmast från ONE Nordic i Stockholm där hon jobbade som projektledare inom belysning med drift och underhållsavtal för bl a Stockholms Stad och KDF. My har en kandidat­examen i ljusdesign från JTH.

Karl H Ström
Alexander Jonasson

är ny säljare i västra distriktet som innefattar Göteborg med omnejd. Han kommer att inrikta sig på bearbetning av elkonsulter, installatörer, ­fastighetsägare och elgrossister. Alexander har en lång erfarenhet från elbranschen, både som elektriker och säljare. Närmast kommer har från Rexel.


OBLURE
Deniz Canpinar

har tillträtt som VD för Oblure, ett belysningsföretag som han även är delägare i. Han ­kommer närmast från tjänsten som ­teknisk säljare hos iGuzzini och dessförinnan ÅF Lighting, numera Light Bureau, som ­konsult inom ljusdesign.

Flux
Emma Kragelund

är ny teknisk utesäljare och kommer primärt att ansvara för Eclatecs kollektion av utom­husarmaturer. I rollen kommer hon att träffa föreskrivare och slutkunder i hela landet. Emma har en masterexamen från Linköpings universitet och är utbildad i Dialux. Hon kommer närmast från tjänsten som utesäljare för Esylux.

Fagerhult
Peter Björkman

är ny ledare för ljusplaneringsteamet. Peter har mångårig och framgångsrik erfarenhet av ­produkt- och applikationsutveckling inom Fagerhults ­Belysning och han har under sin tid på företaget utvecklat en rad storsäljande produkter. Peter har även bred kunskap inom ljusdesign och projekt­försäljning.


Fagerhult
Frida Almqvist

har utsetts till ny VD för ­Fagerhults Belysning Sverige AB. (FBSAB). Frida började på FBSAB 2011 och har varit en uppskattad anställd och ledare i olika befattningar inom företaget de senaste 9 åren. Med en passion för lagarbete och med ett starkt kundfokus kommer hon att fortsätta att utveckla ­affärstillväxt i sin nya position.

Glamox
Ako Ibrahim

har anställts för att förstärka avdelningen som jobbar med belysningsberäkningar. Ako är nyexaminerad som belysningsprojektör, han tog sin examen från ­Stockholms Tekniska Institut strax innan sommaren 2020.

Annell Ljus + Form
Victor Karlsson

förstärker supporten för teknisk belysning och ljusstyrning. Victor är nyutbildad ljusplanerare vid Jönköping University och han har i flera år arbetat som elinstallatör. Med sin tekniska bakgrund och intresse för ljus är han ett utmärkt tillskott hos Annell för interiöra projekt.


Annell Ljus + Form
Moa Bergh

är Annells nya kontakt för försäljning och projekt i södra Sverige, initialt även för Göteborg. Moa är ljusdesigner och utbildad inom stadsplanering. Hon kommer närmast från WSP och har även arbetat hos Grontmij.

Aura Light
Peter Bysell

förstärker Aura Lights säljkår och utgår från Arbogakontoret med Mälardalen, Örebro och Dalarna som sitt distrikt. Peter har 14 års erfarenhet av sälj inom belysning mot installatörer, fastighetskunder och industri och kommer närmast från Scan Interlight och dessförinnan Ahlsell. 

Ledvance
Ellinor Sönne

har anställts på Ledvance som Head of Customer Service & Sales Support. Ellinor kommer närmast från Utellus där hon varit kundservice- och försäljningschef.


Ledvance
Patrik Forsell

har fått en ny tjänst som Sales Director Trade på Ledvance. Patrik har lång erfarenhet i ledande befattningar inom belysningsbranschen bland annat från OSRAM och Narva Scandinavia.

Belid Lighting
Peter Tafazoli

har utsetts till ny VD för Belid Lighting från 1 september. Han har en bred erfarenhet från tillverkningsföretag och arbetat även i en internationell miljö. Senast kommer har från rollen som affärsområdeschef för fordonsindustrin hos DFDS.

Örsjö Belysning
Fredrik Ehrnström

har utsetts till ny VD för Örsjö. Han har en god inblick i företaget genom att ha varit styrelseordförande. Fredrik har lång erfarenhet från inredningsbranschen, som exportchef för Lammhults, VD inom ITAB-koncernen och som försäljningschef för Materia.


Proton Lighting
Herman Nordqvist

är ny produktionstekniker med specialisering elteknik. Han har en elutbildning i grunden men även studerat produktionsutveckling på Campus Värnamo/JTH.Herman ansvarar för bl a support, arbetsinstruktioner, arbetssätt och elsäkerhetsutbildningar för monteringspersonalen i Värnamo.

Fox Belysning
Anton Karlsson

förstärker Fox organisation som ljusdesigner, med ett delat ansvar för ljusplanering och offerter. Anton har precis gått en 3-årig ljusdesignerutbildning på Jönköpings tekniska högskola. Hans examensarbete handlade om gatubelysning och då speciellt övergångsställenas behov av ljus.iljusdesign från JTH.

Proton Lighting
Anders Magnusson

har tillträtt som distriktssäljare för varumärket Exaktor by Proton Lighting. Anders har lång erfarenhet av försäljning inom elbranschen och kommer närmast ifrån Pax AB. Anders har Västra Götaland samt norra Halland som sitt distrikt och utgår från Borås.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare