Jobbaktuellt

Lediga jobb

Personnytt


Annell Ljus + Form
Denisse Manito

förstärker Annells support till kunder och interna ­med­arbetare av ljusberäk­ningar för professionella ljusmiljöer inomhus. Denisse är utbildad till ljusdesigner vid Tekniska Högskolan i ­Jönköping och kommer närmast från Siteco Sverige.

Flux
Mike Richardsson

förstärker Flux supportgrupp som teknisk innesäljare. Han kommer närmast från Rexel Sverige där han arbetat i åtta år. Med sitt stora intresse för teknik i allmänhet och ­belysning i synnerhet, sin ­förmåga att snabbt ta till sig ny kunskap och sitt trevliga ­bemötande är han ett värdefullt tillskott på företaget.

PT-Ljus
Emma Johansson

är ny ljusdesigner och uppdragsledare. Hon har arbetat på Projektteknik sedan augusti 2019 och går nu över till det nya affärsområdet för ljus. Emma är ackrediterad Svensk Ljusdesigner, har examen från JTH Ljusdesign 2012 och har sedan dess varit anställd på Vectura/ Sweco som ljusdesigner.


Schréder Nordic
Patrik Holm

är ny som som Technical Sales Support Engineer med placering på Schréders kontor i Malmö. Patrik har över 10 års erfarenhet av belysnings­branschen och arbetade för Esylux under 8 år som tekniskt säljstöd. Närmast kommer han från Karl H Ström som specialist på sensorer.

 

Schréder Nordic
Laurent Tassin

ansluter sig som Lighting ­Design/Field Application ­Engineer med placering på ­kontoret i Malmö. Laurent har över 20 års erfarenhet av belysning och kommer närmast från 7 år hos Zumtobel Group/Thorn Lighting. Innan dess var han ett antal år hos Selux och Schréder i Frankrike.

PT-Ljus
Stefan Trygg

har utsetts till VD, uppdragsledare och belysningsprojektör på PT-ljus som är det nya ­affärsområdet av Projektteknik i Östergötland. Han har arbetat på Projektteknik sedan februari 2018 och kommer närmast från Sweco i Linköping där han arbetade i 6 år som uppdrags­ledare och belysningsprojektör.

 


Artemide
Vesna J. Slavic

har efter 20 år i branschen nu tagit rollen som Artemides nordiska chef, med uppgift att förstärka och fortsätta bygga den nordiska organisationen. Hon har tidigare arbetat på flera belysningsföretag, bl.a. Louis Poulsen, Schréder och Ansorg.

 

Westal
Adam Sandwall

är ny marknadsansvarig. Adam ska fokusera på att utveckla Westals varumärke och kund­erbjudande i den tillväxtresa som bolaget genomför. Adam är civilekonom med erfarenhet från affärsutveckling både inom detaljhandel och tillverkande industri. Han kommer närmast från en tjänst som Business ­Controller på Proton Lighting.

 

Westal
Kenneth Ericson

har anställts som säljledare/säljare väst. Han har en 40-årig branscherfarenhet varav de sista 30 från försäljning. ­Kenneth har tidigare varit försäljningschef på Hager Elektro och kommer nu senast från Maxel där han arbetat med belysning i fyra år. Han har även ett förflutet av Lumiance och Marelco i början av 90-talet.


Proton Lighting
Tommy Säfström

är nyanställd distriktssäljare. Han kommer att utgå från Söderhamn och ansvarar för försäljningen i norra Sverige, av belysning och belysnings­lösningar från Exaktor by ­Proton Lighting. Tommy ­kommer närmast från en tjänst som innesäljare på ­Ahlsell i ­Söderhamn.

 

Karl H Ström
Magnus Nilsson

är ny säljare och kommer att ansvara för Skåne, delar av Halland och Småland samt Blekinge. Han kommer att fokusera på konsulter, installatörer, fastighetsägare och grossister. Magnus har en lång och gedigen erfarenhet från branschen och kommer närmast från Ecolux.

Glamox
Claes Holmström

hälsas välkommen tillbaka efter ungefär 2,5 år som Vice VD på Malux. På Glamox är Claes nya befattning Chef för KAM och Ljusstyrning.

 


Glamox
Åsa Svennerstedt

har anställts för att arbeta med ljusberäkningar, med ­placering på Glamox Stockholmskontor. Hon har gått ljusdesignutbildningen vid Jönköping University.

 

Glamox
Martin Augustsson

anställdes som säljare på västra distriktet för några månader sedan. Han har jobbat 19 år i belysningsbranschen och kommer senast från Signify. Hos Glamox jobbar Martin främst med elkonsulter.

Glamox
Jonas Hurtig

är anställd som säljare på ­distriktet Mellan, med Örebro som utgångspunkt. Han kommer närmast från EAS El & Automationsservice, men även Jonas har tidigare ett förflutet inom belysningsbranschen.


Glamox
Fredrik Johansson

har anställts som säljare på ­västra distriktet, med ­Göteborgskontoret som utgångspunkt. Han har lång ­erfarenhet i branschen och kommer närmast från Ecolux. Dessförinnan jobbade han på Maxel Belysning. Fredrik kommer att jobba mot installatörsledet.

Glamox
Torbjörn Björk

är även han en återvändare efter ett år på Elektroskandia, Cebe Belysning. Han jobbar
nu vidare på Glamox med ­ljusstyrning och utgår från Stockholmskontoret.

 

Cebe Belysning/Elektroskandia
Hanna Fredriksson

är ny ljusdesignchef och ­kommer att ansvara för Cebe Belysnings ljusdesignav­delning. Hanna har en bred erfarenhet inom belysning i olika befattningar och en stor erfarenhet att arbeta i komplexa projekt. Hon kommer närmast från ­Ecolux som ­distriktsansvarig.


Light Bureau
Ronnie Eckervig

jobbar sedan september som ljusdesigner i Light Bureaus team i Stockholm och Uppsala. Han brinner för komplexa ­ljusdesignprojekt med möjlighet att både forma tydliga visioner och hitta nya lösningar. ­Ronnie har många års erfarenhet inom ljusdesign och kommer närmast från Exengo Installationskonsult.

WSP Ljusdesign
Jimmy Gradenstam

är ny uppdragsansvarig ljusdesigner på WSP i Umeå. Han har arbetat inom belysningsbranschen i 13 år och har bred erfarenhet med allt ifrån helhetskoncept ned till komponentnivå och med kunskap från de största tillverkarna i Europa.

 

Light Bureau
Danai Vogiatzi

har anställts som dagsljusspecialist. Som miljöorienterad arkitekt fokuserar hon på ökad ljuskvalitet med dagsljus i fokus. Danai är nyexaminerad från Lunds universitet med en master i Energy efficient and Environmental Building design. Dessutom bär hon på en Master i arkitektur från Democritus University, Grekland.

 


WSP Ljusdesign
Cecilia Söderström

är ny ljusdesigner för exteriöra och interiöra miljöer på WSP i Stockholm. Hon har erfarenhet från fastighetsmäklarbranschen och en kandidatexamen i ljusdesign från JTH. Ceclia kommer närmast från Sweco där hon arbetat i flera år med exteriöra ljusprojekt åt kommuner och privata beställare.

 

Light Bureau
Carin Paulsson

har tillträtt som marknads- och kommunikationschef på Light Bureau. Hon har många års erfarenhet av strategisk marknadsföring och kommunikation samt affärsdrivna processer framförallt inom B2B. Carin kommer jobba ­internationellt samt både strategiskt och operativt.

 

WSP Ljusdesign
Cecilia Svedberg Eklind

är sedan augusti anställd som uppdragsansvarig ljusdesigner på WSP Jönköping. Cecilia har erfarenhet av både exteriöra och interiöra projekt och har varit verksam ljusdesigner i åtta år. Hon kommer närmast från Sweco Architects.

 


Sweco Ljusdesign
Viola Deti

är ny på studio Ljusdesign i Stockholm. Hon är utbildad arkitekt med en master i ljusdesign från KTH och har jobbat på Sweco Architects som arkitekt under de senaste två åren. Viola kommer att planera interiöra och exteriöra miljöer som inspirerar och förbättrar människors välbefinnande.

 

Ecolux
Hannah Svensson

har anställts hos Ecolux som ­belysningsprojektör. ­Hannah är nyexaminerad och har studerat produkt­utveckling och ljusdesign vid Jönköpings universitet.

Ledvance
Edson Öquist

är anställd som projektsupport på LEDVANCE Sverige sedan september och kommer ha ansvar för ljusberäkningar både i Sverige och Norge. Han kommer närmast från Storel där han jobbat som innesäljare med fokus på belysning.


Ljus i Hus
Fredrik Birkler

arbetar sedan juni på Ljus i Hus i Malmö. Fredrik är anställd som Account manager och kommer främst ansvara för området sydväst i Sverige. Fredrik har stor erfarenhet av ljus då han har jobbat som fotograf i många år.

Annell Ljus + Form
Katarina Bekkevold

är Annells nya medarbetare inom kundsupport, order och innesälj. Hon har god erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter hos Louis ­Poulsen Sweden AB där hon varit i 25 år.

Kungsbacka Lighting
Maria Sundström

stärker säljteamet efter nyår. Hon har en strategisk utbildning och stor vana att jobba under press med hög service nivå. Maria kommer att utgå från Göteborg med omnejd men kommer också att finnas till för övriga säljteamet i
Sverige, där behov finns.


Signify
Rob van Brunschot

tillsätts som Signify Sveriges nya Country Manager. Rob har arbetat på huvudkontoret i Nederländerna i över 10 år och haft flera positioner, senast som B2B Head of eCommerce på Signify i Benelux. Han har en MSc i Business Administration från Radboud University i Nederläderna.

Aura Light
Jennie Ring

är nyanställd i säljteamet för Västerås, Örebro, Dalarna samt Värmland. Hon kommer främst att ­fokusera på installatörer och konsulter. Jennie har de senaste 10 åren jobbat som belysningssäljare åt Cebe ­Belysning.

Eco Lightlink
Fatemeh Dastgheib

är sedan februari en del av Eco Lightlink. Hon är utbildad arkitekt och har en Master i ljusdesign från KTH. Senast kommer Fatemeh från Rise ­Interactive Institute där hon varit gästforskare och genomförde sitt projekt om trygghetsskapande belysning för utomhusmiljöer.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare