Jobbaktuellt

Lediga jobb

Personnytt


Ecolux
Hannah Svensson

har anställts hos Ecolux som ­belysningsprojektör. ­Hannah är nyexaminerad och har studerat produkt­utveckling och ljusdesign vid Jönköpings universitet.

Ledvance
Edson Öquist

är anställd som projektsupport på LEDVANCE Sverige sedan september och kommer ha ansvar för ljusberäkningar både i Sverige och Norge. Han kommer närmast från Storel där han jobbat som innesäljare med fokus på belysning.

Ljus i Hus
Fredrik Birkler

arbetar sedan juni på Ljus i Hus i Malmö. Fredrik är anställd som Account manager och kommer främst ansvara för området sydväst i Sverige. Fredrik har stor erfarenhet av ljus då han har jobbat som fotograf i många år.


Annell Ljus + Form
Katarina Bekkevold

är Annells nya medarbetare inom kundsupport, order och innesälj. Hon har god erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter hos Louis ­Poulsen Sweden AB där hon varit i 25 år.

Kungsbacka Lighting
Maria Sundström

stärker säljteamet efter nyår. Hon har en strategisk utbildning och stor vana att jobba under press med hög service nivå. Maria kommer att utgå från Göteborg med omnejd men kommer också att finnas till för övriga säljteamet i
Sverige, där behov finns.

Signify
Rob van Brunschot

tillsätts som Signify Sveriges nya Country Manager. Rob har arbetat på huvudkontoret i Nederländerna i över 10 år och haft flera positioner, senast som B2B Head of eCommerce på Signify i Benelux. Han har en MSc i Business Administration från Radboud University i Nederläderna.


Aura Light
Jennie Ring

är nyanställd i säljteamet för Västerås, Örebro, Dalarna samt Värmland. Hon kommer främst att ­fokusera på installatörer och konsulter. Jennie har de senaste 10 åren jobbat som belysningssäljare åt Cebe ­Belysning.

Eco Lightlink
Fatemeh Dastgheib

är sedan februari en del av Eco Lightlink. Hon är utbildad arkitekt och har en Master i ljusdesign från KTH. Senast kommer Fatemeh från Rise ­Interactive Institute där hon varit gästforskare och genomförde sitt projekt om trygghetsskapande belysning för utomhusmiljöer.

Cebe Belysning/Elektroskandia
Ruben Aslan

är ny belysningssäljare för region Stockholm, med ­fokus på föreskrivande led och ­entreprenadsledet. Ruben kommer närmast från Cebe´s ljusdesignavdelning där han arbetat som teamledare.


Aura Light
Linus Langermo

har anställts som säljare. Han kommer att stärka upp sälj­kåren med fokus på installatörer och konsulter i Uppsala och mellansverige. Linus kommer närmast från Lightab där han jobbat med affärs- och produktutveckling.

Cebe Belysning/Elektroskandia
Robert Johansson

är ny belysningssäljare för ­region Stockholm, med fokus på föreskrivande led och entreprenadsledet. Robert har lång och gedigen ­erfarenhet från branschen i olika roller och kommer närmast från Hide-a-lite.

Zemol
Maria Lindstrand

är sedan september anställd på Zemol i Stockholm. Maria har en examen i ljusdesign från Tekniska Högskolan i ­Jönköping och kommer närmast från en åttaårig anställning på Bjerking. På Zemol kommer hon främst arbeta med ­belysningsprojektering av ­offentliga miljöer.


Aura Light
Jenny Lindholm

är nyanställd säljare med utgångspunkt från Solna-kontoret. Hon kommer primärt att arbeta med kunder inom stat, kommun och landsting. Jenny har tidigare arbetat som butiksäljare av belysning till installatörer.

Aura Light
Gabriella Sköld

har anställts som ljusdesigner och innesäljare med fokus på avtalskunder. Gabriella kommer närmast från Ljus­experten och har tidigare arbetat hos Westal.

Aura Light
Johan Thylén

har börjat som ny industri­säljare med ansvar för ­Småland, ­Skaraborg och ­Östergötland. Johan kommer från Midroc där han arbetat som ledande montör och ­projektledare.


Thorn Lighting
Jim Johansson

har anställts som Key Account Manager för utomhusbelysning hos Zumtobel Group och ­kommer att arbeta med varumärket Thorn med fokus på Stockholmsområdet.

Fagerhult
Marcus Jonsson

är ny KAM för Health & Care. Marcus kommer att ansvara för Fagerhults bearbetning av sjukhusprojekt med fokus på helhetslösningar inklusive vårdrumspaneler, HCL & operationsljus.

Cardi Belysningsspecialisten
William Larsson

har fått tjänsten som Teknisk Innesäljare på Cardi Belysnings­specialisten. Han kommer tidigare från ­Elektroskandia där han ­arbetade som butikssäljare i 3 års tid.


Ramböll
Linus Karvik

förstärker upp ljusdesign-­teamet på Rambölls Uppsala-kontor sedan i oktober. Linus ­kommer närmast från studier vid ­Jönköpings tekniska högskola där han nyligen ­avslutat sin kandidatut­bildning i ­ljusdesign.

Fagerhult
Jonas Fält

är ny försäljningschef för ­Fagerhult Outdoor. Jonas ­kommer närmast från en KAM-roll på Signify (fd Philips Lighting) och har med sig en bred kund- och produktkunskap. Han är utbildad elektriker och har arbetat drygt tolv år
i belysningsbranschen.

Cardi Belysningsspecialisten
Christina Hellström

förstärker ljusdesignavdelningen för interiör belysning. Hon har tidigare arbetat på företagets orderavdelning, direkt efter avslutade studier på JTH Ljusdesign och kandidatexamen år 2018. Innan Christina började i ljusbranschen arbetade hon inom spavärlden.


Signify
Annelie Larsson

är ny Channel Marketing Manager, ansvarig för att planera, genomföra och följa upp ­aktiviteter och kampanjer med partners samt agera som informationskanalen i marknadsföringsfrågor. Annelie har examen från IHM och kommer närmast från rollen som Trade Marketing Manager hos Acco Brands.

Fox Belysning
Jessica Rolin

förstärker på orderavdelningen. Hon har anställts som administratör med delat ansvar för ordermottagning, inköp och fakturering. Jessika har tidigare arbetat med samma uppgifter hos Storel, så känslan för ljus, miljö och kvalitet har hon tagit med till Fox.

Cardi
William Larsson

har fått tjänsten som ­ Teknisk Innesäljare på Cardi ­Belysningsspecialisten. William kommer närmast från Elektro­skandia där han arbetade som butikssäljare i 3 års tid.


Cardi
Christina Hellström

började på Cardi, på orderavdelningen, direkt efter avslutade studier på JTH Ljusdesign, där hon tog sin kandidatexamen år 2018. I år kom möjligheten att gå över och stärka upp teamet på Ljusdesignav­delningen där hon numera arbetar med interiör belysning. Innan Christina började i ljusbranschen arbetade hon i spa-världen.

Kamic Installation
Fredrik Engdahl

är ny produktchef inom område belysning. Han är 49 år och har närmare 20 års erfarenhet inom belysningsområdet. Närmast kommer han från Ensto där han de senaste fyra åren bl a tjänstgjort som försäljningschef. Han har tidigare arbetat med försäljning även hos Zobra och som innesäljare/ projekterare hos Luxo.

Elektro Elco/Hide-a-lite
Johanna Håkansson

är sedan augusti anställd som ljusdesigner. Närmast kommer hon från studier vid ­Jönköpings tekniska högskola där hon nyligen avslutat sin kandidatutbildning i Ljusdesign.


Narva Scandinavia
Magnus Gudmundsson

är sedan juni anställd som vd. Han kommer senast från Osby Vitvaror AB och har många års erfarenhet av försäljning. Magnus kommer utgå från syd och främst att fokusera på både befintliga affärer men även nykundsbearbetning.

Narva Scandinavia
Monica Marton

har sedan juni varit anställd som utesäljare. Monica har många års erfarenhet från belysningsbranschen och ­kommer senast från Stockholm Lighting Company. Monica kommer främst jobba med Narvas proffskunder.

Narva Scandinavia
Marie Sivert

förstärker upp innesälj sedan i juli. Hon kommer senast från Dinair. Maries främsta uppgifter är att supporta ­utesälj men kommer även vara ute och träffa kunder.


Ledvance
Viktor Myhr

har anställts som säljare på Ledvance. Viktor kommer att arbeta med produkterna för den professionella marknaden och kommer att utgå från ­Göteborg. Viktor kommer senast från Storel där han bland annat har jobbat som innesäljare.

Proton Lighting
Lars Andreasson

är ny försäljningschef med ansvar för varumärket Exaktor. Han har lång erfarenhet från olika positioner inom elgrossist- och leverantörsledet och har arbetat mot elkonsulter och stora installatörer i olika sammanhang. Lars kommer närmast från en tjänst som storkundsansvarig hos Schneider Electric.

Proton Lighting
Daniel Magnusson

är ny strategisk inköpare. Han kommer närmast från ­Fagerhults Belysning där han arbetat inom Tekniskt inköp. Han är utbildad maskiningenjör med inriktning på industriell ekonomi och produktion, och kommer att arbeta med strategisk och operativ utveckling av samarbetet med leverantörer.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare