Jobbaktuellt

Lediga jobb


Sommarvikariat Teknisk innesäljare till Cardi

Vi söker en Teknisk innesäljare för sommarvikariat med tillträde omgående t.o.m. 15 augusti

Du blir en viktig del i Cardis kompetenta säljsupportteam på 3 personer. I rollen ingår det bland annat teknisk kundsupport per telefon och mail, skapa order och offerter, samt i vissa fall leveransbevakning. Tjänsten är 100% med arbetstiderna 07.30-16.00.

Vi ser gärna att du har minst 1 års arbetslivserfarenhet av försäljning, service eller liknande inom el/belysning. Du har datorvana och har gärna arbetat i någon form av affärssystem. Cardi arbetar i Nav ’16. Har du studerat ljus på högskolenivå eller har erfarenhet av kreativ belysningsplanering i DiaLux (Evo), AutoCad, m.m, är detta extra meriterande.

Du talar svenska som modersmål och känner dig bekväm med att diskutera order och offerter i tal och skrift på engelska då vi har utländska leverantörer i Österrike och Italien.

För ansökan och mer information om tjänsten hänvisar vi till vår hemsida.


FLOS söker teknisk säljare till projektavdelning i Stockholm

FLOS utökar organisationen och söker teknisk säljare till vår projektavdelning i Stockholm.

Beskrivning: 
Tjänsten som teknisk säljare hos FLOS innbär att du ansvarar för försäljning, marknadsföring och support av belysningslösningar till arkitekter, ljusdesigners, elkonsulter med flera.

Genom projektmöten, produktvisningar och kundevent arbetar du förebyggande med att vårda och utveckla relationer till både nya och befintliga kunder.

Tjänsten utgår från vårt kontor/showroom på Karlaplan i Stockholm men innefattar resor i närområdet och till viss del ut i landet. Du har god kunskap i officepaketet och B-körkort är ett krav.

För mer info om tjänsten kontakta:
Rasmus Pekár, rpe@flos.se , tfn: 073-423 72 94 alt.
Viktor Edvinsson, ved@flos.se , tfn: 072-311 22 67

Ansökan skickas till Kim Puggard, kp@flos.dk


Kamic söker en produktchef för belysning

Ett av våra största produktområden – belysning – befinner sig i en expansiv fas. Vi söker nu ersättare till  vår nuvarande produktchef som går vidare till annan tjänst inom koncernen.

Som produktchef får du ett spännande och omväxlande arbete med goda möjligheter till personlig utveckling. Vårt arbetsklimat präglas av öppenhet, korta beslutsvägar och en frihet att själv påverka arbetsdagarna. Dina främsta ansvarsområden blir produkt- och sortimentsutveckling av belysningsprogrammet, men självklart även prissättning och marknadsföring

Vi ser gärna att du har en mångårig erfarenhet från en motsvarande position inom belysningsbranschen, med kunskap både om teknik och marknaden i stort.

Placering: Vi prioriterar en placering vid vårt huvudkontor i Karlstad, men även orter där vi har kontor: Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping är tänkbara.

Lön:
 Enligt avtal och överenskommelse. Möjlighet att delta i vårt vinstdelningssystem.

Tillträde:
Snarast. Då tjänsten rekryteras löpande, skicka din ansökan omgående.

Mer information om tjänsten samt ansökan

Personnytt


Aloud
Danai Lytra

förstärker Alouds team som ny ljusdesigner. Danai har bakgrund inom scenografi, teater och arkitektur och blev på så vis introducerad till ljusdesign. Hon har idag en Master i ljusdesign från KTH samt en Master i arkitektur från Patrasuniversitetet i Grekland och erfarenhet från ett flertal internationella projekt.

Ecolux
Hanna Fredriksson

är nyanställd distrikts­ansvarig säljare och förstärker Ecolux Stockholmskontor. Hanna kommer närmst från Stockholm Lighting Company där hon arbetat som säljare och projektledare inom belysning och styrsystem. Hon har en lång erfarenhet som installatör, samt god kunskap om ljus och ljusplanering. Hanna har även jobbat som innesäljare inom grossistledet.

Ecolux
Oscar Bengtsson

har anställts som Utvecklings- & Produktsortimentschef från 4 februari. Oscar har 8 års erfarenhet inom professionell belysning och stor kunskap inom produktutveckling. Han kommer närmst från Defa där han som teknisk chef ansvarat för utveckling och uppbyggnad av Defa’s produktportfölj.


Aloud
Fredrik Lauve

har tagit över som VD för Aloud efter Dennis Lundell. Fredrik kombinerar kompentens inom marknadsföring, affärsutveckling och försäljning med ett inspirerande ledarskap. Dennis fortsätter att utveckla Alouds säljorganisation med ökad tillväxt samt en bredare internationell marknad som mål och är kvar i företagets styrelse.

Sweco Ljusdesign
Kristofer Langerbeck

har anställts som ljusdesigner i Malmö. Kristofer kommer närmast från egen firma som ljusdesigner och har drivit projekt från idé till installation. Han har tidigare erfarenhet av belysning på kulturhistoriska platser och brinner också för ljus och hälsa. Kristofer har läst ljusdesign på JTH och har en bakgrund från teatern och kulturstudier.

Sweco Ljusdesign
Linnea Henstam

är sedan september anställd på Sweco i Stockholm som ljusdesigner. Linnea har en kandidatexamen från HDK inom inredningsarkitektur och en magister i ljusdesign från KTH. Hon har tidigare jobbat som inredningsarkitekt på Sweco i Malmö. På Sweco i Stockholm kommer hon jobba med både interiöra och exteriöra projekt.


Annell Ljus + Form
Geoff Eldestrand

skiftar jobb hos Annell och övergår till kundunderstöd och projektservice inom affärsområdet Stad och Trafik. Geoff kom till Annell för två år sedan. Han har engelsk universitetsexamen och 14 års erfarenhet inom svensk belysningsteknik med bland annat vidareutbildning hos Philips Ljus.

Schréder Nordic
Kajsa Larsson

har börjat som Lighting ­Designer/Sales Support. Kajsa har examen i ljusdesign från Jönköpings Tekniska Högskola och kommer närmast ifrån Elektroskandia där hon arbetat som innesäljare/ljusdesigner. Kajsa har placering på nya kontoret i Malmö.

Aura Light
Martin Klippel

har intagit rollen som Product manager luminaires på Aura Light. Martin har en gedigen bakgrund från belysningsbranschen från Osram, Sweco, Erco och nu närmast Zumtobel.


Schréder Nordic
Kenth Pettersson

ansluter sig till Schreder Nordic AB som KAM i Region Öst/Norr med placering i Stockholm. Kenth har över 20 års erfarenhet av belysningsindustrin och kommer närmast ifrån Fox Belsyning. Dessförinnan var Kenth ett antal år hos Thorn Lighting.

Aura Light
Klas Björkedal

har anställts som säljare i region Väst och kommer jobba mot installatörer och i föreskrivande led. Klas har tidigare arbetat på bland annat Wennerström Ljuskontroll och CEBE Belysning Elektroskandia.

Schréder Nordic
Stefan Ohlsson

är nyanställd som KAM i Region Väst med placering i Göteborg. Stefan har en mångårig erfarenhet av utomhusbelysning och kommer närmast ifrån en tjänst hos Greenled AB. Dessförinnan var Stefan projektledare for infrastrukturprojekt hos Trafiksystem Väst samt Infratek.


Aura Light
Stefan Petterson

är ny medlem i Aura Lights team för produktutveckling. Stefan har medverkat i framtagningen av ett flertal framstående belysningsprodukter och har nu närmast arbetat på Glamox.

Schréder Nordic
Bitte Persson

är nyanställd som KAM i Region Syd med placering i Malmö. Bitte har en lång erfarenhet ifrån försäljning till byggindustrin och kommer närmast ifrån en tjänst på Kingspan Insulation AB.

Cardi
Andreas Nyberg

har på sina 10 år inom företaget arbetat som ljustekniker, innesäljare och ljusdesigner. Från januari 2019 antog ­Andreas nya utmaningar i sin nya roll som säljare med fokus på elkonsulter, ljusdesigners och installatörer i Stockholm och Dalarna.


WSP Ljusdesign
Darío Nuñez Salazar

är ny som som Head of Design i Malmö och kommer närmast från Verkis på Island. Han har en master i ALD från University of Wismar i Tyskland och en Bachelor i arkitektur från Tec. de Monterrey i Mexico. Darío har arbetat mycket internationellt och är associerad medlem i IALD.

ÅF Lighting
Anna Gozzi

är anställd som ljusdesigner hos ÅF Lighting i Stockholm. Anna har sedan sin ljusdesignutbildning vid Jönköping University sex års erfarenhet av att arbeta med belysningsfrågor, senast från PQR. Hos ÅF Lighting kommer hon arbeta med både interiöra och exteriöra projekt.

WSP Ljusdesign
My Servin

är nyanställd som ljusdesigner hos WSP Ljusdesign i Malmö och har en kandidatexamen i ljusdesign från JTH. My arbetar med belysning för både exteriöra och interiöra miljöer. Tidigare har hon arbetat som målare och har därav stor erfarenhet av samverkan mellan ljus och färg.


ÅF Lighting
Helena Björnberg

finns numera som resurs till ÅF Lightings team i Stockholm och Uppsala. Helena har många års erfarenhet som scenograf och ljusdesigner och har de senaste åtta åren varit verksam som konstnär. Hos ÅF kommer hon att stärka teamet som Senior Advisor, mentor och specialist.

WSP Ljusdesign
Stefan Kolf

är ny ljusdesigner på WSP Ljusdesign i Stockholm och kommer närmast från Ramböll. Stefan är utbildad på JTH och har en bred kompetens inom belysning, med tyngdpunkt på interiöra miljöer. Stefan är även kursledare i Ljuslära samt Dialux på Stockholms Tekniska Institut.

ÅF Lighting
Caitlin Petras

har anställts som ljusdesigner av ÅF Lighting i Stockholm/Uppsala. Hon har en kandidatexamen i ljusdesign från ­Jönköping University och studerar även inredningsdesign. Caitlin har tidigare arbetat som säljare inom inredningsbranschen.


Zumtobel Group
Krister Poole Jönsson

har tillträtt som ny vd för ­Zumtobel Group i Norden. Han har haft flera ledande roller hos internationella företag inom automation, energi och fastigheter, senast en global roll som CSO inom vindkraftsindustrin. Krister är utbildad civilingenjör vid LTH.

Xcen
Mikael Drenner

har anställts som E-commerce manager och är numera en del av marknadsföringsteamet på Xcen AB, i Malmö. Han har tidigare drivit eget och arbetat med projektledning och webbutveckling.

Cardi
Matti Reiman

har anställts som Teamleader för Ljusdesign. Matti kommer med gedigen kunskap om ljus med över 17 år i branschen och studier inom ljusdesign på Dramatiska Institutet, Konstfack och Jönköpings Tekniska Högskola. Han kommer närmast från WSP där han arbetade som belysningsplanerare.


Xcen
Elin Hedström

förstärker som säljare på Xcen AB med Värnamo som utgångspunkt. Elin har en gedigen bakgrund inom sälj/marknadsföring. Hon kommer närmast från möbel- och inred­ningsbranschen.

Aura Light
Erica Petersson

har anställts som ljusdesigner och är placerad i Jönköping. Erica kommer närmast från Kontrast Group där hon arbetade som belysningsprojektör/säljare och har en utbildning inom Ljusdesign från Jönköping University.

Ledvance
Lars-Patrik Frejd

är nyanställd som Produkt­specialist för armaturer. Han kommer närmast från Kamic, där han haft hand om projektering, produkter och teknisk support såväl som service och driftsättning av nödljusanläggningar. Dessförinnan har arbetat som elektriker.


Aura Light
Camilla Stark

intar rollen som ansvarig för digitala kanaler och kommer driva många spännande digitala projekt för Aura Light. Camilla har mångårig erfarenhet av planering och implementering av digitala system, kanaler och e-handel som stöttar hela kundresan.

Ledvance
Patrik Forsell

har anställts som Key Account Manager – Retail på Ledvance.

Patrik har tidigare varit anställd som Försäljningschef på Osram Trade och kommer senast från Narva Scandinavia där han var VD.

Aura Light
Caroline Holmgren

tar plats som marknadschef och kommer på ett internationellt plan leda och utveckla Aura Lights marknadskommunikation. Caroline har en lång och gedigen erfarenhet av såväl B2B som belysningsbranschen.


Exengo
Anton Lundkvist

är associate IALD och sedan ­november anställd som ljusdesigner hos Exengo. Anton har över 10 år i yrket samt stor internationell erfarenhet. Portfolion består av storskaliga projekt i främst från Sverige, USA och Sydamerika.

Fagerhults Belysning sverige
Pierre Arsenijevic

är nyanställd Outdoor-säljare i region Öst med placering i Habo. Pierre kommer att arbeta med utomhusbelysning i Småland och Östergötland och kommer närmast från en tjänst på Proton Lighting.

WSP
Karin Thorell

började som gruppchef på WSP Ljusdesign i Stockholm den ­1 oktober. Karin har lång erfarenhet inom belysningsbranschen och kommer närmast från Light Support där hon arbetade som ljusdesigner.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare