Jobbaktuellt

Lediga jobb


Flux söker en kund- och säljsupport baserad i Stockholm

Det är på Flux det händer. Vi växer med både egen produktion och med de andra varumärken vi har i portföljen och nu måste vi bli fler i gänget Vi är inte det minsta förvånade. För är det något vi har lärt oss under våra 25 år i branschen så är det att hårt jobb nästan alltid betalar sig i längden.

Nu söker vi förstärkning på avdelningen för kund- och säljsupport. Supporten är vårt nav och du kommer att vara en viktig del av kontaktytan mot våra kunder. Det är en bred tjänst som innefattar flera olika ansvarsområden: teknisk kundsupport och stöd till fältsäljarna i projekten, enklare belysningsförslag och renodlat offertarbete samt kundkommunikation via mail och telefon.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vill gå vidare i branschen så vill vi gärna träffa dig! Välkommen att vara med på vår resa!

För mer information och ansökan >>

Personnytt


White arkitekter
Julia Hoflund Engberg

arbetar sedan september som ljusdesigner hos White arkitekter, med placering på huvudkontoret i Göteborg. Julia kommer närmast från ÅF Lighting där hon arbetat som uppdragsledare för både exteriöra och interiöra ljusprojekt. Julia har en kandidatexamen från JTH.

ÅF Lighting
Adam Palm

har anställts som ny ljusdesigner i Stockholm. Adam har studerat ljusdesign vid Jönköping University och har tidigare arbetat som elektriker med ett specialintresse för att förvandla antikviteter till armaturer. Han kommer att arbeta i både interiöra och exteriöra projekt.

Glamox
Jörgen Forsanker

är nyanställd säljare i Glamox nybildade region Mellan. Jörgen har stor erfarenhet från belysningsbranschen och kommer närmast från Fagerhult belysning där han jobbat under cirka 25 år.


Glamox
Marko Nordbäck

är nyanställd som KAM i region Nord/Öst. Marko har lång erfarenhet från belysningsbranschen och har tidigare jobbat på, bland annat Ahlsell och Osram.

White arkitekter
Veera Kokko

arbetar sedan augusti som ljusdesigner hos White arkitekter, med placering på huvudkontoret i Göteborg. Veera kommer närmst från Tekniska Högskolan i Jönköping där hon erhållit en kandidatexamen med inriktning mot ljusdesign.

Glamox
Jakob Bang Nielsen

är nyanställd säljare i region Väst och utgår från Glamox kontor i Göteborg. Jakob kommer närmast ifrån en tjänst hos Scan Interlight.


Glamox
Tomas Hultgren

är nyanställd som Business Development Manager inom LMS med hela landet som sitt arbetsfält. Tomas har stor erfarenhet från branschen och har bland annat arbetat på Philips och Aura Light.

Stockholm Lighting Company
Mattias Löfström

är efter en kortare utflykt tillbaka på Stockholm Lighting. Han kommer i första hand att vara produktansvarig för Delta Light som SLC sedan i våras representerar i Sverige. Men självklart kommer han även att hjälpa både gamla och nya kontakter med det övriga sortimentet.

White arkitekter
Tobias Olausson Sahlin

arbetar sedan april som ljusdesigner hos White arkitekter, med placering på huvudkontoret i Göteborg. Tobias kommer närmast från WSP där han var uppdragsansvarig ljusdesigner. Tidigare har han flerårig erfarenhet från arkitektbranschen. Tobias är utbildad vid Tekniska Högskolan i Jönköping och ackrediterad ljusdesigner sedan 2014.


planlicht
Thomas Nilsson

har anställts som Sales Manager/Project Sales för Sverige hos den österrikiska armaturtillverkaren planlicht, med placering i Stockholm. Med sina 27 år i belysningsbranschen har Thomas en lång och bred erfarenhet av försäljning och marknadsföring och kommer närmast från liknande tjänst hos iGuzzini och Sylvania.

Proton Lighting
Christian Andersson

är ny distriktssäljare för varumärket Exaktor i västra Sverige. Christian har en bakgrund som elektriker och har därefter arbetat med försäljning av belysning på Philips och Esylux. Närmast kommer han från Aura Light. Han har även arbetat med att programmera Dali-anläggningar och försäljning av sensorer.

Ateljé lyktan
Daniel Kempff

förstärker från och med den 13 augusti ateljé Lyktans avdelning för ljusdesign. Daniel kommer från Ljushögskolan i Jönköping där han har utbildat sig till ljusdesigner. Han kommer att ha sin arbetsplats i Åhus.


Ateljé lyktan
Melinda Thuresson

har anställts som ny säljare av interiör- och exteriörarmaturer mot kunder i Stockholmsområdet. Melinda är ljusdesigner och kommer närmast från WSP ljusdesign.

Fergin
Mikael Bergqvist

är ny utesäljare på Fergin. Han kommer senast från Bravida där han arbetat som serviceelektriker. Mikael utgår från Stockholm men arbetar som säljare på distrikt Mellan och distrikt Norr.

Cardi
Jonas Strömblad

är ny säljare för Region Syd och kommer att ansvara för att förstärka Cardis position som belysningsleverantör i södra Sverige. Jonas har gedigen erfarenhet av försäljning inom belysningsbranschen och kommer närmast från Zumtobel Group.


Rejlers
Naufal Akarriou

förstärker sedan augusti teamet för Rejlers ljusdesign i Stockholm. Han kommer närmast från Lichtkompetenz i Zürich där han arbetat som ljus­designer. Naufal har en Master’s examen i Arkitektonisk Ljusdesign från skolan för Arkitektur på KTH och kommer att arbeta med framtagning av belysningslösningar och gestaltning i både interiöra och exteriöra miljöer. Han har erfarenhet i allt från privata bostäder till större internationella projekt.

ÅF Lighting
Eszter Horóczi

är ny ljusdesigner och kommer att arbeta både i Malmö och Köpenhamn. Hon har en mastersexamen i ljusdesign från Aalborgs universitet och en ingenjörsexamen i industridesign från the Technical University of Budapest. Eszter kommer förutom att arbeta i inomhus- och utomhusprojekt även att arbeta med dagsljus.

ÅF Lighting
Evelina Sandstedt

har anställts som ljusdesigner till ÅF Lightings team i Göteborg. Hon att arbeta med både interiöra och exteriöra projekt. Evelina har studerat ljusdesign vid Jönköping University och kommer närmast från Taras Ljusdesign.


ÅF Lighting
Frida Öster

tog i somras kandidatexamen i ljusdesign vid Tekniska Högskolan i Jönköping. Hon har nu anslutit till ÅF Lighting i Göteborg där hon tidigare även har gjort sin praktik. Frida kommer att jobba med både interiöra och exteriöra projekt.

ÅF Lighting
Bruna Porsia

är ny ljusdesigner i Stockholm. Bruna har en mastersexamen i arkitektur och byggnadsteknik från universitetet i Pisa samt en mastersexamen i ljusdesign från La Sapienza-universitetet i Rom. Hos ÅF kommer hon att arbeta i både interiöra och exteriöra projekt.

Kamic
Ulrika Calzon

är nyanställd produktchef inom nödbelysningsområdet. Hon kommer närmast från en tjänst som produktutvecklare inom SKYDDA-koncernen, men har lång erfarenhet som produktchef inom både belysnings- och nödbelysningsområdet från Fagerhult och Aura Light. Ulrika kommer att utgå från Jönköpings-kontoret där hon har bas.


Elektroskandia
Torbjörn Björk

har anställts som belysningssäljare i Stockholm för Cebe Belysning/ Elektroskandia. Torbjörn har lång och gedigen erfarenhet från belysningsbranschen och kommer närmast från Glamox där han jobbat som säljare. Han har även många års erfarenhet som elektriker.

Reggiani
Linda Hutton

är nya Sales & Marketing Coordinator för Reggiani i Sverige. Hon har en kandidatexamen i ljusdesign från JTH och kommer senast från en tjänst som ljusdesigner och marknadsansvarig på Osram Lighting Solutions.

Nokalux
Klas Fors

arbetar sedan den 14 maj som säljare inom distrikt Sydväst och utgår från Göteborgskontoret. Han kommer närmast från Glamox.


Proton Lighting
Mandus Rudholm

är ny distriktssäljare i distrikt Östra Sverige. Han har en lång och gedigen belysningsbakgrund och kommer närmast från Ahlsell, där han har arbetat med el och belysning sedan 2011. Mandus har även arbetat ett antal år på Revvma El där han ansvarat för försäljning och programmering av belysningssystem.

Proton Lighting
Anders Holm

är ny distriktssäljare för varumärket Exaktor. Han ansvarar för distrikt Mellersta Sverige som består av Mälardalen, Värmland och Dalarna. Anders kommer närmast från Ahlsell i Örebro där han arbetat som belysningssäljare. Han har även kunskaper om energiteknik och ljusberäkning.

Nokalux
Ragnar Pedersèn

tog plats hos Nokalux den 1 augusti och kommer att arbeta som ansvarig för distrikt Öst, med bearbetning av föreskrivande led och utgår från Stockholmskontoret. Ragnar kommer också att ansvara för att detta koncept lanseras i fler delar av Sverige på lång sikt. Han kommer närmast från ABB.


Rebel Light
Mattias Nax

är ny säljare i Stockholm med stadens ljusdesignerkår som målgrupp. Han har ett stort intresse för design, livsstil och musik. Mattias är utbildad ljusdesigner från Tekniska Högskolan i Jönköping och kommer närmast från Ljusexperten i Södertälje.

Rebel Light
Jeanette Bohman

har anställts som som Sales & Marketing Coordinator och kommer att driva igenom innovativa säljstrategier, nytänkande marknadsföring och sätta ut riktningen för hur företaget syns och hörs. Jeanette är utbildad i ekonomi, teknik och design vid Södertörn, KTH och Konstfack.

Jönköping University
Johan Röklander

kommer att förstärka utbildningen inom ljusdesign som lärare inom ljusdesign på JTH. Han kommer dela tjänsten 50 % mellan högskolan i Jönköping och Sweco. Johan har tidigare varit aktiv på högkolan i flera olika omgångar. Han har även varit med och tagit fram utbildning för Campus Värnamo inom god och energieffektiv belysning.


Rebel Light
Frida Sethberg

har tagit positionen som Support & Sales Coordinator och arbetar med att förädla och förbättra företagets support och orderlogistik. Frida är utbildad ljusdesigner i Jönköping och kommer närmast från en tjänst på Proton Lighting.

Hide-a-lite
Amanda Bergström

är anställd som ljusdesigner sedan maj hos Elektro Elco/Hide-a-lite. Under de senaste fem åren har hon arbetat som belysningsplanerare på Fagerhults Belysning, med både interiöra och exteriöra projekt, och främst riktat in sitt arbete mot arkitekter och konsulter, men även elinstallatörer. Amanda är utbildad Ljusdesigner från Tekniska Högskolan i Jönköping.

Fergin
Kristian Lantz

har anställts som säljare på västra distriktet. Han förstärker den nuvarande organisationen i väst och utgår från Göteborg. Kristian kommer närmast från en säljande roll inom industri­automation men har ett förflutet i belysningsbranschen, både som montör och som säljare”.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare