Jobbaktuellt

Lediga jobb


ITAB Prolight söker projektör av belysning och taksystem

ITAB Prolight AB är ett väletablerat belysningsföretag med huvudinriktning mot butikskedjor verksamma inom detaljhandel och dagligvaror. Affärsidén är att erbjuda kompletta lösningar inkluderande ljusdesign, belysningsarmaturer, ljusservice och funktionstaksystem. Sedan hösten 2011 tillhör Prolight butiksinredningsföretaget ITAB Shop Concept

Tjänsten ingår i vår grupp ljusdesign/innesälj. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av projektering av butiksbelysning och funktionstak samt framtagande av tillhörande tekniska underlag och beskrivningar.

Ljusplaneringen utförs i Autocad och belysningsberäkningar i Dialux. Resor och kundbesök förekommer i viss utsträckning. Teknikutveckling och utvecklingen av programvaror gör att kontinuerlig kompetensutveckling är nödvändig. Vi har en positiv syn på vidareutbildning och uppmuntrar detta. Tjänsten är heltid och placeringsorten är Borås.

Din profil

Du har utbildning eller yrkeserfarenhet av ljusplanering alternativt erfarenhet av elprojektering samt färdigheter i Autocad och Dialux. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som elektriker och/eller elkonsult. Meriterande är intresse för och erfarenhet av kundkontakter och försäljning.

Ansökan och kontakt

För frågor om tjänsten är du välkommen kontakta Team ledare ljusdesign/innesälj Jan Andersson 033-205652 jan.L.andersson@itab.com, som du även sänder din ansökan till.
Har du frågor om företaget generellt, kontakta VD Pär Söderberg 033-205645 par.soderberg@itab.com. Sista ansökningsdag: 2018-09-28

Personnytt


Cardi
William Larsson

är nyaste tillskottet, från februari och kommer att arbeta med teknisk support, order och offerter. William har fem års erfarenhet av försäljning och service inom el och belysning och kommer närmast från Elektroskandia.

ÅF Lighting
Jim Collin

tog i januari över rollen som Head of ÅF Lighting. Utvecklingen är del av ÅFs nya strategi för att stärka sig inom arkitektur och design, där ÅF Lighting numera ingår i det nya affärsområdet ”Architecture & Design” tillsammans med sandellsandberg, Koncept m. fl. Jim, som sedan 2013 arbetat hos ÅF Lighting, har utöver rollen som ljusdesigner haft flera ledningspositioner.

ÅF Lighting
Vivek Adani

är ny ljusdesigner i Stockholm. Vivek är utbildad arkitekt från Dr D.Y. Patil College of Architecture i Mumbai och har en mastersexamen i ljusdesign från Politecnico di Milano i Itaien. Han kommer att arbeta i både interiöra och exteriöra projekt.


Glamox
Erik Wikström

är nyanställd som säljare på distrikt nord/öst och har norra Sverige som sitt distrikt. Erik kommer närmast från Caverion.

ÅF Lighting
Olle Venua

är nyanställd hos ÅF Lighting och arbetar i både Stockholm och Oslo. Olle är specialiserad inom offentlig belysning och har över 11 års erfarenhet som belysningsingenjör. Han har tidigare arbetat som projekt­ledare hos Sweco.

Glamox
Mats Molander

hälsas på nytt välkommen till Glamox. Mats är anställd som säljare och har Stockholm som utgångspunkt, men kommer att verka över hela landet. Mats kommer närmast från Byggessen och dessförinnan arbetade han på Hess.


Glamox
Therese Wänfelt

är nyanställd som säljare på distrikt nord/öst, med Stockholmskontoret som utgångspunkt. Therese kommer närmast från Ahlsell.

ÅF Lighting
Hampus Åkerlind

är ny ljusdesigner hos ÅF Lighting i Stockholm. Hampus har en magisterexamen i arkitektonisk ljusdesign och en högskoleingenjörsexamen i maskinteknik från KTH. Han kommer närmast från Projektengagemang och kommer att arbeta mest med exteriöra projekt i ÅFs team Engineering.

Glamox
Niklas Berg

är nyanställd på Glamox södra distrikt, med Malmö­kontoret som utgångspunkt. Niklas kommer närmast från Elektroskandia.


ÅF Lighting
Christopher Fryk

har anställts av teamet i Stockholm. Han kommer främst att arbeta med att ta fram lösningar för infrastrukturprojekt som en del i Team Engineering. Christopher tar till sommaren examen från STI som belysningskonstruktör och han har sedan tidigare lång erfarenhet som elektriker.

Glamox
Henrik Önnerby

är nyanställd på södra distriktet, med Malmökontoret som utgångspunkt. Han kommer närmast från Cardi och dessförinnan har han arbetat, bland annat på Modular Lighting och Ecolux.

White arkitekter
Isabel Villar

är anställd hos White Arkitekter i Stockholm sedan december. Hon är senior ljusdesigner, med en masterutbildning i Arkitektonisk Ljusdesign från KTH. Isabel har arbetat över 10 år som ljusdesigner senast på Sweco Architects som projektansvarig. Hon är gästföreläsare vid KTH ALD master-utbildingen och vann Svenska Ljuspriset med KB Annexet 2014.


Kontrast Group
Eric Berntsson

är sedan januari anställd som belysningsprojektör på Kontrast Group. Han har en 2-årig utbildning i ljusdesign från Jönköpings Tekniska Högskola. Närmast kommer Eric från Edinburgh där han jobbat
som ljusdesigner.

Iguzzini
Deniz Canpinar

förstärker som Sales representative i Göteborg med omnejd. Deniz tillför brett kunnande, mycket glädje och energi till säljteamet och kommer närmast från ÅF Lighting där han arbetat som Electrical & Lighting designer. Med sina kunskaper bli han en god samarbetspartner för föreskrivande led i regionen.

Ledvance
Malin Anderberg

har anställts som juniorsäljare på Ledvance. Malin kommer senast från Storel där hon har jobbat som utesäljare.


Elektroskandia/Cebe Belysning
Anna Egerbo

har anställts som ljusdesigner och hon kommer att vara placerad på Elektroskandias kontor i Mölndal/Göteborg. Anna är utbildad ljudesigner från Ljushögskolan och kommer närmast från Solar Light och dessförinnan White Arkitekter.

Ledvance
Sofi Andersson

förstärker kundservicen på företaget. Hon har senast jobbat som utbildningskoordinator på Kao. Innan dess har Sofi jobbat med kundservice på BabsPaylink samt studerat i USA.

WSP Ljusdesign
Karin Lidin

arbetar sedan årsskiftet som Ljusdesigner på WSP Jönköping. Hon har en examen i ljusdesign från Tekniska Högskolan i Jönköping men är även utbildad på Högskolan för lärande och kommunikation, Jönköping. Karin har en estetisk bakgrund och kommer närmast från en pedagogisk verksamhet.


Ledvance
Gabriela Blümel

har anställts som Key Account Manager på Ledvance. Gabriela kommer senast från Alfort och Cronholm och har lång erfarenhet av försäljning.

Schréder Nordic
Zimon Zachari

anställdes som Ljusdesigner på Schréder Nordic med placering i Stockholm. Han kommer närmast från Cebe Belysning Elektroskandia där han har arbetat som ljusdesigner i 5 år, både i interiöra och exteriöra projekt. Zimon har kandidatexamen i ljusdesign från JTH och har även studerat inredning, form, ljus och grafisk design vid Curtin.

Sweco Ljusdesign
Tim Berglund

är ny ljusdesigner på Sweco Ljusdesign i Stockholm och kommer närmast från PQR Consult. Tim har en kandidatexamen i ljusdesign från JTH och kommer att arbeta med såväl interiöra som med exteriöra miljöer.


Schréder Nordic
Håkan Persson

är anställd som Key Account Manager. Med ansvar för södra Sverige besöker han konsulter, grossister och kommuner. Håkan har ett brett kontaktnät och kommer närmast från en liknade tjänst hos Veksö AB. Dessförinnan har han både som egen företagare och anställd varit verksam inom hus/villabranschen.

Sweco Ljusdesign
Simon Nyström

är sedan september anställd som ljusdesigner i Stockholm. Simon har en kandidatexamen i ljusdesign från JTH och har tidigare arbetat som ljusdesigner på WSP Jönköping, samt på installationsföretaget Megael. Han kommer att arbeta med både exteriöra och interiöra projekt.

Schréder Nordic
Emma Blomqvist

arbetar som innesäljare på Schréder Nordic i Stockholm och är ansvarig för order, offerter och logistikfrågor. Emma har tidigare erfarenhet inom logistik, orderläggning och kundservice i olika branscher.


Sweco Ljusdesign
Alexandra Schremer Payén

har tillträtt som Studiochef i Stockholm. Framåt avser Alexandra fortsätta utveckla Sweco Ljusdesign inom dess tre verksamhetsområden; ljusgestaltning, belysningsprojektering och dagsljus. Alexandra kommer närmast från PQR Consult där hon hade rollen som avdelningschef.

Sweco Ljusdesign
Emma Röing

har tillträtt som ljusdesigner i Stockholm. Emma har examen i ljusdesign från JTH och har arbetat mot offentliga och privata beställare både exteriört och interiört de senaste 11 åren och ser nu fram emot att bredda erfarenheterna ytterligare på Sweco Ljusdesign.

Sweco Ljusdesign
Tobias Olsson

har anställts som ljusdesigner och ansvarig för attetablera Sweco architects ljusdesignarbete i region Öresund. Tobias är en kreatör och utmanar gärna konventionerna inom ljusdesign, produktdesign och ljusevent. Han kommer från ÅF Lighting i Stockholm där han haft ansvar för flera projekt som nu uppmärksammas i tävlingar i Sverige och internationellt.


Annell Ljus + Form
Mattias Sjövik

är ny säljare på Norrland med Umeå som bas. Med tyngdpunkt på ljusområdet stad
och trafik representerar han Annells breda produktprogram för professionell och offentlig ljusmiljö utomhus och inomhus. Mattias är säljutbildad eltekniker med god erfarenhet från elbranschen. Han kommer senast ifrån Weidmüller.

Annell Ljus + Form
Jonas Annell

har utsetts till ny vd och försäljningschef. Han efterträder brodern Tomas som kvarstår som marknadsansvarig. Jonas har sedan 2004 byggt Annells affärsområde Stad och Trafik. Äldste brodern Staffan är fortsatt ansvarig för belysning, ljusteknik och ljuskvalitet. Företagets ekonomichef Åsa Klintemar har samtidigt utsetts till vice vd.

Liljewall Arkitekter
Jessica Johansson

arbetar sedan årsskiftet som ljusdesigner på Liljewall arkitekter, med 200 arkitekter och ingenjörer i Göteborg, Stockholm, Malmö och Buenos Aires. Rekryteringen tillför Stockholmskontoret en ny spetskompetens. Jessica kommer senast från ÅF Lighting där hon de senaste sju åren arbetat med interiöra och exteriöra belysningsprojekt och som uppdragsledare och coach.


Kamic Light & Safety
Marcus Danielsson

är nyanställd innesäljare. Han har många års erfarenhet från de egna leden och kommer ­närmast från en tjänst hos ­systerdivisionen där han arbetat med teknisk support av larm- och säkerhets­produkter. Förutom innesäljjobbet kommer han även hantera reklamations­ärenden inom divisionen.

Proton Lighting
Adam Wallentin

förstärker Proton Lightings projekteringsgrupp i Värnamo. Adam har efter sin utbildning i Ljusdesign på Jönköpings Tekniska högskola arbetat ett antal år på DEFA Lighting som belysningsprojektör. Han kommer närmast från AB Varmförzinkning där han var projektsamordnare i vägprojekt

Proton Lighting
Mårten Wetterstrand

är ny försäljningschef för Solutions by Proton Lighting. Mårten är maskiningenjör i botten och kommer närmast från Gunnebo Fastening, där han de senaste två åren varit försäljningschef parallellt med exportchef. Han har lång erfarenhet av teknisk försäljning och industriell kunskap förutom Gunnebo även från Mattssons i Anderstorp.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare