Jobbaktuellt

Lediga jobb


Annell Ljus + Form söker Säljare

Tycker du att ljus, belysning och arkitektur är bland det roligaste som finns? Brinner du för att skapa goda ljusmiljöer tillsammans med arkitekter, ljusdesigners, el-konsulter och beställare? Då har vi det perfekta jobbet för dig som bor och är verksam i Stockholmsområdet och som gillar sälj!

Vi erbjuder
En spännande och utvecklande roll där du som säljare har ett flexibelt arbete med en stor portion av kreativitet och frihet under ansvar.
Tillsammans med vårt säljteam och övriga ljusentusiaster blir du en viktig del av ett välrenommerat familjeföretag som värderar sina medarbetare högt.

Läs mer om tjänsten och ansökan här.


Erfaren Ljusdesigner till Zumtobel Nordic

Zumtobel Group är med varumärken Thorn, Zumtobel och acdc en av de ledande leverantörerna av professionell belysning, med ca 85 medarbetare i Norden och ett nordiskt huvudkontor i Malmö, med bl a det nordiska Support Center med sex ljusdesigners. Vi behöver nu förstärka ljusdesignteamet med en erfaren ljusdesigner, med placering i Malmö, Stockholm eller Göteborg.

Om jobbet
Du arbetar självständigt fram de beräkningar för att underbygga offerter. Du har ett nära samarbete med våra säljare och innesäljare för att få fram offert och ett attraktivt erbjudande till kunder som elkonsulter, arkitekter och ljusdesigners men även beställare. Du spelar även en viktig roll som rådgivare åt vår säljkår.

Du har en examen från en ljushögskola och minst 3-5 års erfarenhet som ljusdesigner. Goda elkunskaper är meriterande. Du kan flytande svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt affärsmässiga uppträdande,  ägandeskap för ditt arbete och egenskap av lagspelare.

Läs mer om tjänsten och ansökan här.

Personnytt


Elektrotekniska Byrån
My Berndtsson

är ett nytt tillskott till ljus­designerteamet. Hon kommer närmast från ONE Nordic i Stockholm där hon jobbade som projektledare inom belysning med drift och underhållsavtal för bl a Stockholms Stad och KDF. My har en kandidat­examen i ljusdesign från JTH.

Karl H Ström
Alexander Jonasson

är ny säljare i västra distriktet som innefattar Göteborg med omnejd. Han kommer att inrikta sig på bearbetning av elkonsulter, installatörer, ­fastighetsägare och elgrossister. Alexander har en lång erfarenhet från elbranschen, både som elektriker och säljare. Närmast kommer har från Rexel.

OBLURE
Deniz Canpinar

har tillträtt som VD för Oblure, ett belysningsföretag som han även är delägare i. Han ­kommer närmast från tjänsten som ­teknisk säljare hos iGuzzini och dessförinnan ÅF Lighting, numera Light Bureau, som ­konsult inom ljusdesign.


Flux
Emma Kragelund

är ny teknisk utesäljare och kommer primärt att ansvara för Eclatecs kollektion av utom­husarmaturer. I rollen kommer hon att träffa föreskrivare och slutkunder i hela landet. Emma har en masterexamen från Linköpings universitet och är utbildad i Dialux. Hon kommer närmast från tjänsten som utesäljare för Esylux.

Fagerhult
Peter Björkman

är ny ledare för ljusplaneringsteamet. Peter har mångårig och framgångsrik erfarenhet av ­produkt- och applikationsutveckling inom Fagerhults ­Belysning och han har under sin tid på företaget utvecklat en rad storsäljande produkter. Peter har även bred kunskap inom ljusdesign och projekt­försäljning.

Fagerhult
Frida Almqvist

har utsetts till ny VD för ­Fagerhults Belysning Sverige AB. (FBSAB). Frida började på FBSAB 2011 och har varit en uppskattad anställd och ledare i olika befattningar inom företaget de senaste 9 åren. Med en passion för lagarbete och med ett starkt kundfokus kommer hon att fortsätta att utveckla ­affärstillväxt i sin nya position.


Glamox
Ako Ibrahim

har anställts för att förstärka avdelningen som jobbar med belysningsberäkningar. Ako är nyexaminerad som belysningsprojektör, han tog sin examen från ­Stockholms Tekniska Institut strax innan sommaren 2020.

Annell Ljus + Form
Victor Karlsson

förstärker supporten för teknisk belysning och ljusstyrning. Victor är nyutbildad ljusplanerare vid Jönköping University och han har i flera år arbetat som elinstallatör. Med sin tekniska bakgrund och intresse för ljus är han ett utmärkt tillskott hos Annell för interiöra projekt.

Annell Ljus + Form
Moa Bergh

är Annells nya kontakt för försäljning och projekt i södra Sverige, initialt även för Göteborg. Moa är ljusdesigner och utbildad inom stadsplanering. Hon kommer närmast från WSP och har även arbetat hos Grontmij.


Aura Light
Peter Bysell

förstärker Aura Lights säljkår och utgår från Arbogakontoret med Mälardalen, Örebro och Dalarna som sitt distrikt. Peter har 14 års erfarenhet av sälj inom belysning mot installatörer, fastighetskunder och industri och kommer närmast från Scan Interlight och dessförinnan Ahlsell. 

Ledvance
Ellinor Sönne

har anställts på Ledvance som Head of Customer Service & Sales Support. Ellinor kommer närmast från Utellus där hon varit kundservice- och försäljningschef.

Ledvance
Patrik Forsell

har fått en ny tjänst som Sales Director Trade på Ledvance. Patrik har lång erfarenhet i ledande befattningar inom belysningsbranschen bland annat från OSRAM och Narva Scandinavia.


Belid Lighting
Peter Tafazoli

har utsetts till ny VD för Belid Lighting från 1 september. Han har en bred erfarenhet från tillverkningsföretag och arbetat även i en internationell miljö. Senast kommer har från rollen som affärsområdeschef för fordonsindustrin hos DFDS.

Örsjö Belysning
Fredrik Ehrnström

har utsetts till ny VD för Örsjö. Han har en god inblick i företaget genom att ha varit styrelseordförande. Fredrik har lång erfarenhet från inredningsbranschen, som exportchef för Lammhults, VD inom ITAB-koncernen och som försäljningschef för Materia.

Proton Lighting
Herman Nordqvist

är ny produktionstekniker med specialisering elteknik. Han har en elutbildning i grunden men även studerat produktionsutveckling på Campus Värnamo/JTH.Herman ansvarar för bl a support, arbetsinstruktioner, arbetssätt och elsäkerhetsutbildningar för monteringspersonalen i Värnamo.


Fox Belysning
Anton Karlsson

förstärker Fox organisation som ljusdesigner, med ett delat ansvar för ljusplanering och offerter. Anton har precis gått en 3-årig ljusdesignerutbildning på Jönköpings tekniska högskola. Hans examensarbete handlade om gatubelysning och då speciellt övergångsställenas behov av ljus.iljusdesign från JTH.

Proton Lighting
Anders Magnusson

har tillträtt som distriktssäljare för varumärket Exaktor by Proton Lighting. Anders har lång erfarenhet av försäljning inom elbranschen och kommer närmast ifrån Pax AB. Anders har Västra Götaland samt norra Halland som sitt distrikt och utgår från Borås.

Okidoki Arkitekter
Janica Wiklander

har rekryterats som ny VD. Hon är arkitekt, landskapsarkitekt och ljusdesigner och kommer närmast från tjänsten som kontorschef hos Tengbomgruppen, där hon även ingår i koncernledningen. Tidigare har hon haft en ledande roll inom ÅF Lighting och varit med och byggt upp företaget Ljusarkitektur.


Proton Lighting
Andreas Gustavsson

har tillträtt som distriktssäljare för varumärket Exaktor by Proton Lighting och utgår från Mantorp. Han arbetar med Småland och Östergötland som sin disktrikt. Andreas har lång erfarenhet av belysning och kommer närmast från en tjänst som belysningssäljare på Rexel.

WSP Ljusdesign
Patsy Bellido

är ny ljusdesigner på WSP Ljusdesign i Stockholm. Hon har en magisterexamen inom ljusdesign från KTH, med arkitektur som bakgrund. Patsy har arbetat i över 5 år som ljusdesigner, med erfarenhet främst inom interiör belysning, bl a med ”Wow for Telia”. Hon kommer närmast från White Arkitekter.

Fagerhults Belysning
Linda Hallgren

är nya kundsupportchefen i Fagerhults svenska säljbolag. Linda har många års erfarenhet av att arbeta med försäljning och relationer och kommer närmast från en roll som Försäljningschef på ITAB Shop Concept.


Fagerhults Belysning
David Florin

har anslutit till Göteborgskontoret som teknisk säljare med ansvar för kunder inom Västra Götaland. Närmast kommer han från en tjänst som säljare på Veolia Recycling. David kommer att arbeta med alla led inom belysningsbranschen, från föreskrivande led till installationsledet.

Fagerhults Belysning
Peter Netskar

ansluter till Göteborgskontoret som teknisk säljare med ansvar för kunder inom västra Götaland, både föreskrivande led samt installationsbolag. Peter har många års erfarenhet inom installations och konsultledet och kommer närmst från en tjänst som elkonsult på Apexa Competence AB i Göteborg.

Fagerhults Belysning
Matilda Rydberg

är anställd på ljusplaneringsavdelningen i Habo som belysningsplanerare. Hon kommer närmast från Westal där hon arbetat som innesäljare och ljusdesigner. Matilda har tidigare studerat vid Jönköpings Tekniska Högskola, där hon har en kandidatutbildning
i ljusdesign.


Fagerhults Belysning
Klas Björkedal

är ny säljare på Fagerhult Outdoor. Klas har mer än 15 års erfarenhet inom belysning där han tidigare jobbat med indoor, belysningsstyrning samt exteriörbelysning. Klas kommer att utgå från huvudkontoret i Habo och ansvara för Jönköpings län, Östergötland, Skaraborg, Örebro län samt Norrland. Närmast kommer Klas från Aura Light.

Stockholm Lighting Company
James Andersson

är ny teknisk säljare i Göteborgskontoret, med 16 års erfarenhet från branschen. Han har en bakgrund som ljuddesigner i USA, som produktchef hos Lumenpulse i Kanada och har sedan 2013 arbetat som ljuddesigner hor Tengbom i Göteborg. James kommer främst arbeta västra och södra Sverige.

Fagerhults Belysning
Daniel Johansson

tillträder som vd för Fagerhults Belysning ab med ansvar för varumärket Fagerhult. Daniel har 14 års erfarenhet av belysningsbranschen, och bolaget, i positioner med fokus på män­niskor, utveckling och framsteg. Daniel är fortsatt vd för Fagerhults svenska säljbolag.


Tyréns
Hans Arvidsson

förstärker Tyréns ljusdesignteam. Genom sina 20 år i branschen som uppdragsledare har Hans bred och djup kompetens inom inom- och utomhusbelysning. Till detta kommer erfarenhet från krävande specialmiljöer, designa projektspecifika armaturer samt dagsljusberäkningar.

Signify
Hans Fasteus

tillträdde den 15 april som Sales Manager, Trade på Signify. Hans kommer närmast från en roll som VD på Fasteus Teknik, som han drivit sedan 2009. Han har en bakgrund som ­revisor och konsult på ­Deloitte i Stockholm samt en civil­ekonomutbildning från ­Handelshögskolan i Göteborg.

Zumtobel Group
Emma Linde

har anställts som ljusdesigner och kommer att arbeta med varumärkena Thorn, Zumtobel och acdc. Emma har nyligen tagit sin kandidatexamen i produktutveckling och ljusdesign vid JTH och har närmast varit en termin som utbytesstudent i Sydkorea där hon bland annat läste en kurs i inredningsdesign.


Exengo
Evelina Tyleborn

är ett nytt tillskott till ljusdesign­teamet på Exengo. Hon har erfarenhet från både leverantörssidan hos Louis Poulsen och konsultsidan hos WSP. Evelina kommer att arbeta med främst interiöra men även en del exteriöra projekt. Hon har en examen i ljusdesign från JTH.

Ledvance
Fredrik Pettersson

har anställts som säljare med ­fokus på proffsmarknaden. Fredrik har lång erfarenhet inom belysning och kommer närmast från en liknande tjänst hos Hide-a-lite. Innan det var han utesäljare på Elektro­skandia Stockholm. Han har även jobbat som elektriker och projektledare inom belysning och el.

Stockholm Lighting Company
Helena Thörnstrand

förstärker sedan februari Stockholm Lightings kundservicegrupp i Bromma. Helena har lång erfarenhet av försäljning och kundservice inom daglig­varor och bygghandel och ­kommer att arbeta med order, leveransbevakning och support.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare