Jobbaktuellt

Lediga jobb


Liljewall arkitekter söker ljusdesigner!

Vi söker dig som med kreativitet och erfarenhet kan förstärka Liljewall inom ljusets möjligheter kopplat till den arkitektur vi skapar!

Tjänsten
Hos oss får du möjligheten att tillsammans med våra två ljusdesigner utveckla denna spetskompetens inom företaget. Arbetsuppgifter kommer vara varierande, inom uppdragens olika skeden med såväl gestaltningsmässiga och konceptuella frågeställningar i tidiga skeden till mer operativt projekterande. Det kommer röra estetik, ljusets påverkan och funktionalitet i både yttre och inre miljöer.

Du har minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet som ljusdesigner, meriterande är erfarenheter som handläggande och/eller uppdragsansvarig ljusdesigner. Som person är du kommunikativ och utåtriktad, då du samverkar i olika interna projektgrupper såväl som mot externa kunder.

Mer information om tjänsten samt ansökan


Glamox söker säljare till Göteborg

Glamox växer kraftigt i Sverige och vi behöver nu förstärka vår säljorganisation med placering i Göteborg. Du kommer att ingå i ett team på ca 10 engagerade medarbetare där vi alla jobbar mot uppsatta mål och god gemenskap.

• Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från belysningsbranschen eller närliggande. Har du jobbat mot elkonsulter, ljusdesigners eller större slutförbrukare så är detta starkt meriterande.
• Du lockas av att vara en del av ett framgångsrikt team, som genomsyras av bland annat samarbete, engagemang, inspiration och glädje.Du har förmågan att vårda och utveckla goda och långsiktiga affärsrelationer.
•Du har ett stort engagemang och jobbar både strukturerat och självständigt.
• Du är resultat- och lösningsorienterad.

Urval kommer att ske löpande, ansökan skickas till ovan mailadress.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Mer information om tjänsten samt ansökan


Elektroskandia/ Cebe Belysning söker Ljusdesigner samt Belysningssäljare till Stockholm och region öst.

Cebe är Elektroskandias eget varumärke för att sälja och marknadsföra unika belysningsprodukter. Vi brinner för att sälja och skapa framtidens smarta belysningslösningar med god design. Vi är idag en av Sveriges ledande leverantörer inom belysning och vi arbetar hela tiden för att stärka vår position

Ljusdesigner
Som Ljusdesigner kommer du att ingå i ett team om 8 ljusdesigners som projekterar belysningsanläggningar och utarbetar förslag med Cebe Belysning som utgångspunkt. I rollen kommer du att projektera lösningar både inomhus och utomhus och i samarbete med kollegor och kunder. Du kommer ha en viktig roll i kontakten med kunden för att ge bästa möjliga belysningslösning utifrån kundens behov och vision.

Belysningssäljare, region Stockholm och öst
Brinner du för relationsbaserad försäljning och är redo för nya utmaningar? Har du drivet att skapa nya kundrelationer samt vårda befintliga? Vill du vara med och skapa morgondagens belysningsanläggning? Då är den här tjänsten något för dig.

Vi söker två drivna, positiva och relationsskapande belysningssäljare, en för placering i Stockholm och en för region mellan. Din roll blir att bearbeta marknaden på föreskrivande led, installatörer och slutkunder och fortsätta utveckla Cebe Belysning på respektive region.

Mer information om tjänsterna samt ansökan

Personnytt


Xcen
Mikael Drenner

har anställts som E-commerce manager och är numera en del av marknadsföringsteamet på Xcen AB, i Malmö. Han har tidigare drivit eget och arbetat med projektledning och webbutveckling.

Cardi
Matti Reiman

har anställts som Teamleader för Ljusdesign. Matti kommer med gedigen kunskap om ljus med över 17 år i branschen och studier inom ljusdesign på Dramatiska Institutet, Konstfack och Jönköpings Tekniska Högskola. Han kommer närmast från WSP där han arbetade som belysningsplanerare.

Xcen
Elin Hedström

förstärker som säljare på Xcen AB med Värnamo som utgångspunkt. Elin har en gedigen bakgrund inom sälj/marknadsföring. Hon kommer närmast från möbel- och inred­ningsbranschen.


Aura Light
Erica Petersson

har anställts som ljusdesigner och är placerad i Jönköping. Erica kommer närmast från Kontrast Group där hon arbetade som belysningsprojektör/säljare och har en utbildning inom Ljusdesign från Jönköping University.

Ledvance
Lars-Patrik Frejd

är nyanställd som Produkt­specialist för armaturer. Han kommer närmast från Kamic, där han haft hand om projektering, produkter och teknisk support såväl som service och driftsättning av nödljusanläggningar. Dessförinnan har arbetat som elektriker.

Aura Light
Camilla Stark

intar rollen som ansvarig för digitala kanaler och kommer driva många spännande digitala projekt för Aura Light. Camilla har mångårig erfarenhet av planering och implementering av digitala system, kanaler och e-handel som stöttar hela kundresan.


Ledvance
Patrik Forsell

har anställts som Key Account Manager – Retail på Ledvance.

Patrik har tidigare varit anställd som Försäljningschef på Osram Trade och kommer senast från Narva Scandinavia där han var VD.

Aura Light
Caroline Holmgren

tar plats som marknadschef och kommer på ett internationellt plan leda och utveckla Aura Lights marknadskommunikation. Caroline har en lång och gedigen erfarenhet av såväl B2B som belysningsbranschen.

Exengo
Anton Lundkvist

är associate IALD och sedan ­november anställd som ljusdesigner hos Exengo. Anton har över 10 år i yrket samt stor internationell erfarenhet. Portfolion består av storskaliga projekt i främst från Sverige, USA och Sydamerika.


Fagerhults Belysning sverige
Pierre Arsenijevic

är nyanställd Outdoor-säljare i region Öst med placering i Habo. Pierre kommer att arbeta med utomhusbelysning i Småland och Östergötland och kommer närmast från en tjänst på Proton Lighting.

WSP
Karin Thorell

började som gruppchef på WSP Ljusdesign i Stockholm den ­1 oktober. Karin har lång erfarenhet inom belysningsbranschen och kommer närmast från Light Support där hon arbetade som ljusdesigner.

Fagerhults Belysning sverige
Marcus Sahlström

ansluter till Fagerhults Belysning Sverige med placering i Helsingborg. Marcus kommer att arbeta som säljare för inomhussegmentet mot installatörer och föreskrivande led i region Syd och kommer närmast från en tjänst på Defa lighting.


WSP
Erik Hagström

är ny ljusdesigner i Stockholm och kommer närmast från ÅF. Han är utbildad på Tekniska Högskolan i Jönköping och har en bred teknisk kompetens. Erik har arbetat interiört och exteriört med tyngdpunkt exteriört och hållit i workshops med kommuner samt varit workshopsledare på Lights in Alingsås 2016.

Fagerhults Belysning sverige
Lukas Wahlgren

byter tjänst från innesäljare till utesäljare för inomhussegmentet på Fagerhults Belysning Sverige. Lukas utgår från Habo och kommer att besöka installatörer och föreskrivande led i region Östergötland.

Fagerhults Belysning sverige
Richard Ward

är nyanställd Outdoor-säljare i region Väst med placering i Göteborg. Richard kommer att arbeta med utomhusbelysning i Västergötland och Värmland och kommer närmast från en tjänst på Tivalux.


Fagerhults Belysning sverige
Hanna Lundström

har börjat som ljusplanerare. Hanna har en examen i ljusdesign från Jönköpings Tekniska Högskola och kommer närmast från Input Interiör där hon arbetat som innesäljare med inredning till offentlig miljö.

Control Dept.
Anton Sjöstrand

säkerställer att ljusprojekt och ljusdesigners i Norden får möjligheten att linjera med hög klass i fråga om teknik och dynamik. Anton kommer närmast från Lumination of Sweden som han var med och grundade år 2009.

Control Dept.
Daniel Andersson

har anslutit som metodisk problemlösare, talangfull programmerare och trygg driftsättare av styrsystem. Daniel är utbildad ljusdesigner i Jönköping och kommer närmast från Fox Belysning.


Waldmann Ljusteknik
Veronica Renström

välkomnades som Key Account Manager hos Waldmann Ljusteknik den 5 november. Veronica har lång erfarenhet av belysningsrådgivning och kommer främst att fokusera på föreskrivande led i Stockholm. Hon kommer närmast ifrån ERCO.

ÅF Lighting
Sina Telavari

är ett nytt tillskott till teamet i Stockholm. Sina har lång erfarenhet som arbetsledare inom offentlig belysning och har bl.a. stöttat Trafikkontoret i många år. Hos ÅF Lighting kommer han att arbeta som byggledare framförallt vid exteriöra belysningsprojekt.

Waldmann Ljusteknik
Alexander Santmarie

tillträdde den 7 maj som VD för Waldmann Ljusteknik. Alexander har lång erfarenhet av belysningsbranschen med en rad ledande befattningar inom försäljning, nu närmast som Sales Director Northern Europe på Zumtobel Group.


Aloud
Benjamin Lind

anställdes som ljusdesigner i våras och utökar ljusdesignteamet på Aloud. Han har lång erfarenhet av ljusdesign och examen från JTH. Aloud har satsat stort på belysning i sitt Showroom på Birger Jarlsgatan i Stockholm där Benjamin kan visa alla oändliga möjligheter med ljusstyrning.

Sweco Ljusdesign
Niklas Gripenstam

har tillträtt som belysningsprojektör med teknisk bakgrund i Stockholm. Niklas är utbildad elingenjör från STI och ansluter från Ramböll. Niklas har flera års erfarenheter av olika utomhusprojekt såsom vägar, gång- och cykelvägar, parker och torg.

Aloud
Ben Holland

arbetar sedan i våras som projektledare och designar system för ljusstyrning men också styrning av gardiner, ljud, bild och säkerhet. Han har tidigare jobbat med stora projekt i London, Dubai, Paris i samarbete med de största globala arkitektbyråerna. Ben har lång erfarenhet av att leda internationella projekt där kunderna efterfrågar skräddarsydda integrerade styrningssystem till privata hem.


Sweco Ljusdesign
Jonathan Lindberg

har anställts som arkitekt och dagsljussakkunnig på Sweco Architects i Stockholm. Han är utbildad civilingenjör inom arkitektur vid Luleå Tekniska Universitet samt KTH ALD där han specialiserat sig på dagsljus inom lärandemiljöer. Jonathan jobbar på Sweco med dagsljus i alla typer av byggnader och skeden. Han kommer närmast från Tirsén & Aili Arkitekter.

Aloud
Gore Halling

är GUI designer och teamleader för programmerarna på Aloud sedan i våras och sitter vid kontoret på Birger Jarlsgatan 46.

Ljus i Hus
Erik Adolfsson

tog i somras kandidatexamen i ljusdesign vid Tekniska Högskolan i Jönköping. Han har nu jobbat hos Ljus i Hus sen augusti samt tidigare gjort sin praktik där. Erik kommer arbeta med både offentliga och privata projekt.


Planlight
Kenneth Petersson

med sin långa erfarenhet och kunskap inom belysningsbranschen från bland annat ERCO, iGuzzini och Zumtobel Group är Kenneth ett välkommet tillskott som Project Sales för planlicht Sweden. Kenneth utgår från Uppsala och kommer att arbeta med professionell belysning för offentlig miljö.

Glamox
Andreas Bitsch Andersen

är nyanställd som innesäljare med placering på Glamox kontor på Krukmakargatan i Stockholm.

Tyréns
Diyun Hou

har anställts som ljusdesigner på Tyréns Region Öst med placering i Stockholm Diyun kommer närmst från WSP. Diyun har ljusdesignutbildning från KTH och har även en examen som landskapsarkitekt från Kina. Hon kommer att jobba både med exteriör, interiör belysning och med dagsljus.


Glamox
Jessica Törnqvist

är ytterligare en nyanställd som innesäljare. Även hon har sin placering i Göteborg.

Tyréns
Nora Högberg

stärker upp Ljusdesignteamet hos Tyréns i Stockholm. Nora har sedan sin examen i Ljusdesign (JTH) över 10 år i yrket där hon arbetat med en mängd olika uppdrag, främst inriktning mot interiöra uppdrag inom ljus. I hennes nuvarande roll kommer hon arbeta som uppdragsansvarig Ljusdesigner med huvudsakligt fokus interiör belysning, men även en del exteriöra projekt.

Glamox
Andreas Pensjö

har nyligen anställts som innesäljare. Han arbetar på Glamox kontor i Göteborg.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare