Jobbaktuellt

Lediga jobb


Glamox söker fler säljare

Vi behöver förstärka organisationen med fler erfarna säljare:

Säljare Norra Norrland (med område, bla. Skellefteå, Piteå, Luleå och Gruvdistrikten)
Vi tror att en lämplig bostadsort kan vara Luleå eller i dess närhet.
Du kommer att ansvara för support och bearbetning av elinstallatörer, elkonsulter/ljusdesigners och industriföretag. Tjänsten utgår från hemmet.

Läs mer om tjänsten samt om ansökan.

Personnytt


Glamox
Jessica Högås

har anslutit sig till teamet som jobbar med ljusdesign & ljusberäkningar. Hennes placering är på Stockholmskontoret. Jessica har några års erfarenhet inom branschen och en kandidatexamen i ljusdesign från Jönköpings Tekniska Högskola.

ECO Konsult
Caitlin Petras

har anställts som ljusdesigner och ingår i ECO Lightlink. Caitlin kommer närmast från Light Bureau och har en kandidatexamen i ljusdesign från JTH. Hon har erfarenhet av att arbeta med interiöra och exteriöra projekt, vilket hon fortsätter med även hos ECO.

Glamox
Anton Gustafsson

är nyanställd inom teamet som jobbar med ljusdesign & ljusberäkningar i Göteborg. Anton har arbetat några år inom belysningsbranschen och har utbildat sig till ljusdesigner vid Jönköpings Tekniska Högskola.


Fox Belysning
Dietmar Högl

har anställts som säljare/ljuskonsult med inriktning på väg- och gatubelysning. Han kommer att inrikta sig på att hjälpa belysningskonsulter, och inte minst kommunernas inköpare, att välja rätt ljus. Dietmar har tidigare arbetat på Selux, Fagerhult och Atelje Lyktan, men kommer senast från Occhio.

Proton Lighting
Elias Lindholm

har tillträtt en tjänst som ljus­designer på Proton Lighting. Elias är nyutexaminerad ljus­designer från Jönköpings Tekniska högskola och kommer att vara en viktig förstärkning för ljusdesigngruppen i Värnamo.

Kamic
Davor Satulo

har anställts som produktchef inom produktområde UPS. Han är 30 år och kommer närmast från Eaton Electric där han jobbat som teknisk säljare/projektledare. Davor blir med sin tekniska kompetens och positiva inställning en välkommen förstärkning på kontoret i Västra Frölunda.


Proton Lighting
Marcus Berglöf

är ny distriktssäljare och kommer att utgå från Kumla och ansvara för försäljningen i mellersta Sverige. Marcus har lång erfarenhet av försäljning och kommer närmast från en tjänst på Malmbergs Elektriska.

Kamic
Henrik Fors

är ny distriktsäljare region Syd. Han har över 20 års erfarenhet av arbete inom elgrossen som inne- och utesäljare. Henrik kommer bearbeta elgrossister och elinstallatörer i Skåne och Blekinge med produktportföljer inom belysning och nödbelysning och blir en välkommen förstärkning i KAMICS säljteam.

Hide-a-lite
Lejla Becirevic

avslutade sin kandidatutbildning i Ljusdesign vid Jönköpings tekniska högskola 2019. Hon kommer senast från Elmia AB och är just nu vikarie på ljusdesignavdelningen.


Hide-a-lite
Magnus Lindsten

kommer närmast från Martins El i Jönköping AB och har en bakgrund som elektriker. Han är sedan mars anställd som produkt­specialist.

Malmö stad
Åsa Gullstrand

är sedan januari anställd och förstärker och kompletterar teamet som arbetar med stadens offentliga belysning. Inom Malmö Stad arbetar gruppen både strategiskt långsiktigt samt i nära dialog med drift och underhållsavdelningen. Åsa är certifierad Svensk Ljusdesigner, LD och kommer närmast från Light Bureau.

Hide-a-lite
Alexander Hjorth

har studerat en kandidatutbildning i Ljusdesign vid Jönköpings tekniska högskola. Han påbörjade sitt vikariat i juni 2020 och blev fast anställd på ljusdesignavdelningen i mars.


Tyréns
Vivek Adani

har en magisterexamen i ljus­design från Politecnico Di Milano, med arkitektur som bakgrund. Med sin gestaltningsförmåga och kunskap inom det arkitek­toniska stärker han Tyréns team. Vivek har arbetat i dryga 3 år som ljusdesigner i Sverige med erfarenhet av både interiör- och exteriörprojekt. Han kommer närmast från Light Bureau.

Hide-a-lite
Tommy Wotts

kommer närmast från Caverion och har de senaste 10 åren jobbat som serviceelektriker. Han är sedan januari anställd på kundsupportavdelningen.

Hide-a-lite
Jennifer Eliasson

är utbildad ljusdesigner och har tidigare arbetat på Sävedalens belysning/Taras Ljusdesign. Hon är sedan januari anställd på kundsupportavdelningen.


Fagerhult
Malin Holmquist

är ny teknisk säljare i distrikt Stockholm Syd. Malin kommer med sin gedigna kunskap inom teknik och försäljning, och sitt intresse för belysning, att bli ett viktigt tillskott till Fagerhults säljorganisation. Malin kommer närmast från Assemblin El, där hon arbetade som operativ inköpare i större projekt.

Elektrotekniska Byrån
My Berndtsson

är ett nytt tillskott till ljus­designerteamet. Hon kommer närmast från ONE Nordic i Stockholm där hon jobbade som projektledare inom belysning med drift och underhållsavtal för bl a Stockholms Stad och KDF. My har en kandidat­examen i ljusdesign från JTH.

Karl H Ström
Alexander Jonasson

är ny säljare i västra distriktet som innefattar Göteborg med omnejd. Han kommer att inrikta sig på bearbetning av elkonsulter, installatörer, ­fastighetsägare och elgrossister. Alexander har en lång erfarenhet från elbranschen, både som elektriker och säljare. Närmast kommer har från Rexel.


OBLURE
Deniz Canpinar

har tillträtt som VD för Oblure, ett belysningsföretag som han även är delägare i. Han ­kommer närmast från tjänsten som ­teknisk säljare hos iGuzzini och dessförinnan ÅF Lighting, numera Light Bureau, som ­konsult inom ljusdesign.

Flux
Emma Kragelund

är ny teknisk utesäljare och kommer primärt att ansvara för Eclatecs kollektion av utom­husarmaturer. I rollen kommer hon att träffa föreskrivare och slutkunder i hela landet. Emma har en masterexamen från Linköpings universitet och är utbildad i Dialux. Hon kommer närmast från tjänsten som utesäljare för Esylux.

Fagerhult
Peter Björkman

är ny ledare för ljusplaneringsteamet. Peter har mångårig och framgångsrik erfarenhet av ­produkt- och applikationsutveckling inom Fagerhults ­Belysning och han har under sin tid på företaget utvecklat en rad storsäljande produkter. Peter har även bred kunskap inom ljusdesign och projekt­försäljning.


Fagerhult
Frida Almqvist

har utsetts till ny VD för ­Fagerhults Belysning Sverige AB. (FBSAB). Frida började på FBSAB 2011 och har varit en uppskattad anställd och ledare i olika befattningar inom företaget de senaste 9 åren. Med en passion för lagarbete och med ett starkt kundfokus kommer hon att fortsätta att utveckla ­affärstillväxt i sin nya position.

Glamox
Ako Ibrahim

har anställts för att förstärka avdelningen som jobbar med belysningsberäkningar. Ako är nyexaminerad som belysningsprojektör, han tog sin examen från ­Stockholms Tekniska Institut strax innan sommaren 2020.

Annell Ljus + Form
Victor Karlsson

förstärker supporten för teknisk belysning och ljusstyrning. Victor är nyutbildad ljusplanerare vid Jönköping University och han har i flera år arbetat som elinstallatör. Med sin tekniska bakgrund och intresse för ljus är han ett utmärkt tillskott hos Annell för interiöra projekt.


Annell Ljus + Form
Moa Bergh

är Annells nya kontakt för försäljning och projekt i södra Sverige, initialt även för Göteborg. Moa är ljusdesigner och utbildad inom stadsplanering. Hon kommer närmast från WSP och har även arbetat hos Grontmij.

Aura Light
Peter Bysell

förstärker Aura Lights säljkår och utgår från Arbogakontoret med Mälardalen, Örebro och Dalarna som sitt distrikt. Peter har 14 års erfarenhet av sälj inom belysning mot installatörer, fastighetskunder och industri och kommer närmast från Scan Interlight och dessförinnan Ahlsell. 

Ledvance
Ellinor Sönne

har anställts på Ledvance som Head of Customer Service & Sales Support. Ellinor kommer närmast från Utellus där hon varit kundservice- och försäljningschef.


Ledvance
Patrik Forsell

har fått en ny tjänst som Sales Director Trade på Ledvance. Patrik har lång erfarenhet i ledande befattningar inom belysningsbranschen bland annat från OSRAM och Narva Scandinavia.

Belid Lighting
Peter Tafazoli

har utsetts till ny VD för Belid Lighting från 1 september. Han har en bred erfarenhet från tillverkningsföretag och arbetat även i en internationell miljö. Senast kommer har från rollen som affärsområdeschef för fordonsindustrin hos DFDS.

Örsjö Belysning
Fredrik Ehrnström

har utsetts till ny VD för Örsjö. Han har en god inblick i företaget genom att ha varit styrelseordförande. Fredrik har lång erfarenhet från inredningsbranschen, som exportchef för Lammhults, VD inom ITAB-koncernen och som försäljningschef för Materia.


Proton Lighting
Herman Nordqvist

är ny produktionstekniker med specialisering elteknik. Han har en elutbildning i grunden men även studerat produktionsutveckling på Campus Värnamo/JTH.Herman ansvarar för bl a support, arbetsinstruktioner, arbetssätt och elsäkerhetsutbildningar för monteringspersonalen i Värnamo.

Fox Belysning
Anton Karlsson

förstärker Fox organisation som ljusdesigner, med ett delat ansvar för ljusplanering och offerter. Anton har precis gått en 3-årig ljusdesignerutbildning på Jönköpings tekniska högskola. Hans examensarbete handlade om gatubelysning och då speciellt övergångsställenas behov av ljus.iljusdesign från JTH.

Proton Lighting
Anders Magnusson

har tillträtt som distriktssäljare för varumärket Exaktor by Proton Lighting. Anders har lång erfarenhet av försäljning inom elbranschen och kommer närmast ifrån Pax AB. Anders har Västra Götaland samt norra Halland som sitt distrikt och utgår från Borås.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.        m

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare