Jobbaktuellt

Lediga jobb


Key Account Managers till Malmö, Göteborg och Stockholm

I 111 år har Schréder skapat ljuslösningar för utomhusmiljöer över hela världen, för allt från promenadstråk till Colosseum i Rom.

Vi söker dig som vill arbeta med långsiktig lösningsförsäljning inom utomhusbelysning samt Smart City. Som Key Account Manager på Schréder har du en nyckelroll i företagets utveckling och satsning i Sverige inom. Du kommer att ansvara för att driva ny- och merförsäljning mot nya och befintliga kunder och ansvara för hela upphandlingsförfarandet. Du tillbringar mycket tid ute hos kunden som primärt är kommuner och myndigheter samt skapar starka relationer med byggentreprenörer, grossister, föreskrivande led, elinstallatörer och energibolag.

För att lyckas krävs att du har förmågan att sätta dig in i kundens problemställningar och utmaningar samt kunna omvandla dessa till lösningar och affärsmöjligheter.

Om du känner att du möter de krav som ställs för tjänsten ber vi dig sända oss din ansökan snarast.

För mer information och ansökan >>

Personnytt


Control Dept.
Anton Sjöstrand

säkerställer att ljusprojekt och ljusdesigners i Norden får möjligheten att linjera med hög klass i fråga om teknik och dynamik. Anton kommer närmast från Lumination of Sweden som han var med och grundade år 2009.

Control Dept.
Daniel Andersson

har anslutit som metodisk problemlösare, talangfull programmerare och trygg driftsättare av styrsystem. Daniel är utbildad ljusdesigner i Jönköping och kommer närmast från Fox Belysning.

Waldmann Ljusteknik
Veronica Renström

välkomnades som Key Account Manager hos Waldmann Ljusteknik den 5 november. Veronica har lång erfarenhet av belysningsrådgivning och kommer främst att fokusera på föreskrivande led i Stockholm. Hon kommer närmast ifrån ERCO.


ÅF Lighting
Sina Telavari

är ett nytt tillskott till teamet i Stockholm. Sina har lång erfarenhet som arbetsledare inom offentlig belysning och har bl.a. stöttat Trafikkontoret i många år. Hos ÅF Lighting kommer han att arbeta som byggledare framförallt vid exteriöra belysningsprojekt.

Waldmann Ljusteknik
Alexander Santmarie

tillträdde den 7 maj som VD för Waldmann Ljusteknik. Alexander har lång erfarenhet av belysningsbranschen med en rad ledande befattningar inom försäljning, nu närmast som Sales Director Northern Europe på Zumtobel Group.

Aloud
Benjamin Lind

anställdes som ljusdesigner i våras och utökar ljusdesignteamet på Aloud. Han har lång erfarenhet av ljusdesign och examen från JTH. Aloud har satsat stort på belysning i sitt Showroom på Birger Jarlsgatan i Stockholm där Benjamin kan visa alla oändliga möjligheter med ljusstyrning.


Sweco Ljusdesign
Niklas Gripenstam

har tillträtt som belysningsprojektör med teknisk bakgrund i Stockholm. Niklas är utbildad elingenjör från STI och ansluter från Ramböll. Niklas har flera års erfarenheter av olika utomhusprojekt såsom vägar, gång- och cykelvägar, parker och torg.

Aloud
Ben Holland

arbetar sedan i våras som projektledare och designar system för ljusstyrning men också styrning av gardiner, ljud, bild och säkerhet. Han har tidigare jobbat med stora projekt i London, Dubai, Paris i samarbete med de största globala arkitektbyråerna. Ben har lång erfarenhet av att leda internationella projekt där kunderna efterfrågar skräddarsydda integrerade styrningssystem till privata hem.

Sweco Ljusdesign
Jonathan Lindberg

har anställts som arkitekt och dagsljussakkunnig på Sweco Architects i Stockholm. Han är utbildad civilingenjör inom arkitektur vid Luleå Tekniska Universitet samt KTH ALD där han specialiserat sig på dagsljus inom lärandemiljöer. Jonathan jobbar på Sweco med dagsljus i alla typer av byggnader och skeden. Han kommer närmast från Tirsén & Aili Arkitekter.


Aloud
Gore Halling

är GUI designer och teamleader för programmerarna på Aloud sedan i våras och sitter vid kontoret på Birger Jarlsgatan 46.

Ljus i Hus
Erik Adolfsson

tog i somras kandidatexamen i ljusdesign vid Tekniska Högskolan i Jönköping. Han har nu jobbat hos Ljus i Hus sen augusti samt tidigare gjort sin praktik där. Erik kommer arbeta med både offentliga och privata projekt.

Planlight
Kenneth Petersson

med sin långa erfarenhet och kunskap inom belysningsbranschen från bland annat ERCO, iGuzzini och Zumtobel Group är Kenneth ett välkommet tillskott som Project Sales för planlicht Sweden. Kenneth utgår från Uppsala och kommer att arbeta med professionell belysning för offentlig miljö.


Glamox
Andreas Bitsch Andersen

är nyanställd som innesäljare med placering på Glamox kontor på Krukmakargatan i Stockholm.

Tyréns
Diyun Hou

har anställts som ljusdesigner på Tyréns Region Öst med placering i Stockholm Diyun kommer närmst från WSP. Diyun har ljusdesignutbildning från KTH och har även en examen som landskapsarkitekt från Kina. Hon kommer att jobba både med exteriör, interiör belysning och med dagsljus.

Glamox
Jessica Törnqvist

är ytterligare en nyanställd som innesäljare. Även hon har sin placering i Göteborg.


Tyréns
Nora Högberg

stärker upp Ljusdesignteamet hos Tyréns i Stockholm. Nora har sedan sin examen i Ljusdesign (JTH) över 10 år i yrket där hon arbetat med en mängd olika uppdrag, främst inriktning mot interiöra uppdrag inom ljus. I hennes nuvarande roll kommer hon arbeta som uppdragsansvarig Ljusdesigner med huvudsakligt fokus interiör belysning, men även en del exteriöra projekt.

Glamox
Andreas Pensjö

har nyligen anställts som innesäljare. Han arbetar på Glamox kontor i Göteborg.

Tyréns
Elise Gaude

har anställts som ljusdesigner på Tyréns Region Öst med placering i Stockholm. Elise har en kandidatexamen i ljusdesign från Tekniska högskolan i Jönköping och kommer närmst från en roll som ljusdesigner på PQR Consult AB. Hon kommer att jobba med både interiör och exteriör belysning.


White arkitekter
Julia Hoflund Engberg

arbetar sedan september som ljusdesigner hos White arkitekter, med placering på huvudkontoret i Göteborg. Julia kommer närmast från ÅF Lighting där hon arbetat som uppdragsledare för både exteriöra och interiöra ljusprojekt. Julia har en kandidatexamen från JTH.

ÅF Lighting
Adam Palm

har anställts som ny ljusdesigner i Stockholm. Adam har studerat ljusdesign vid Jönköping University och har tidigare arbetat som elektriker med ett specialintresse för att förvandla antikviteter till armaturer. Han kommer att arbeta i både interiöra och exteriöra projekt.

Glamox
Jörgen Forsanker

är nyanställd säljare i Glamox nybildade region Mellan. Jörgen har stor erfarenhet från belysningsbranschen och kommer närmast från Fagerhult belysning där han jobbat under cirka 25 år.


Glamox
Marko Nordbäck

är nyanställd som KAM i region Nord/Öst. Marko har lång erfarenhet från belysningsbranschen och har tidigare jobbat på, bland annat Ahlsell och Osram.

Glamox
Jakob Bang Nielsen

är nyanställd säljare i region Väst och utgår från Glamox kontor i Göteborg. Jakob kommer närmast ifrån en tjänst hos Scan Interlight.

White arkitekter
Veera Kokko

arbetar sedan augusti som ljusdesigner hos White arkitekter, med placering på huvudkontoret i Göteborg. Veera kommer närmst från Tekniska Högskolan i Jönköping där hon erhållit en kandidatexamen med inriktning mot ljusdesign.


Glamox
Tomas Hultgren

är nyanställd som Business Development Manager inom LMS med hela landet som sitt arbetsfält. Tomas har stor erfarenhet från branschen och har bland annat arbetat på Philips och Aura Light.

Stockholm Lighting Company
Mattias Löfström

är efter en kortare utflykt tillbaka på Stockholm Lighting. Han kommer i första hand att vara produktansvarig för Delta Light som SLC sedan i våras representerar i Sverige. Men självklart kommer han även att hjälpa både gamla och nya kontakter med det övriga sortimentet.

White arkitekter
Tobias Olausson Sahlin

arbetar sedan april som ljusdesigner hos White arkitekter, med placering på huvudkontoret i Göteborg. Tobias kommer närmast från WSP där han var uppdragsansvarig ljusdesigner. Tidigare har han flerårig erfarenhet från arkitektbranschen. Tobias är utbildad vid Tekniska Högskolan i Jönköping och ackrediterad ljusdesigner sedan 2014.


planlicht
Thomas Nilsson

har anställts som Sales Manager/Project Sales för Sverige hos den österrikiska armaturtillverkaren planlicht, med placering i Stockholm. Med sina 27 år i belysningsbranschen har Thomas en lång och bred erfarenhet av försäljning och marknadsföring och kommer närmast från liknande tjänst hos iGuzzini och Sylvania.

Proton Lighting
Christian Andersson

är ny distriktssäljare för varumärket Exaktor i västra Sverige. Christian har en bakgrund som elektriker och har därefter arbetat med försäljning av belysning på Philips och Esylux. Närmast kommer han från Aura Light. Han har även arbetat med att programmera Dali-anläggningar och försäljning av sensorer.

Ateljé lyktan
Daniel Kempff

förstärker från och med den 13 augusti ateljé Lyktans avdelning för ljusdesign. Daniel kommer från Ljushögskolan i Jönköping där han har utbildat sig till ljusdesigner. Han kommer att ha sin arbetsplats i Åhus.


Ateljé lyktan
Melinda Thuresson

har anställts som ny säljare av interiör- och exteriörarmaturer mot kunder i Stockholmsområdet. Melinda är ljusdesigner och kommer närmast från WSP ljusdesign.

Fergin
Mikael Bergqvist

är ny utesäljare på Fergin. Han kommer senast från Bravida där han arbetat som serviceelektriker. Mikael utgår från Stockholm men arbetar som säljare på distrikt Mellan och distrikt Norr.

Cardi
Jonas Strömblad

är ny säljare för Region Syd och kommer att ansvara för att förstärka Cardis position som belysningsleverantör i södra Sverige. Jonas har gedigen erfarenhet av försäljning inom belysningsbranschen och kommer närmast från Zumtobel Group.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare