Jobbaktuellt

Lediga jobb

Personnytt


Annell Ljus + Form
Moa Bergh

är Annells nya kontakt för försäljning och projekt i södra Sverige, initialt även för Göteborg. Moa är ljusdesigner och utbildad inom stadsplanering. Hon kommer närmast från WSP och har även arbetat hos Grontmij.

Aura Light
Peter Bysell

förstärker Aura Lights säljkår och utgår från Arbogakontoret med Mälardalen, Örebro och Dalarna som sitt distrikt. Peter har 14 års erfarenhet av sälj inom belysning mot installatörer, fastighetskunder och industri och kommer närmast från Scan Interlight och dessförinnan Ahlsell. 

Ledvance
Ellinor Sönne

har anställts på Ledvance som Head of Customer Service & Sales Support. Ellinor kommer närmast från Utellus där hon varit kundservice- och försäljningschef.


Ledvance
Patrik Forsell

har fått en ny tjänst som Sales Director Trade på Ledvance. Patrik har lång erfarenhet i ledande befattningar inom belysningsbranschen bland annat från OSRAM och Narva Scandinavia.

Belid Lighting
Peter Tafazoli

har utsetts till ny VD för Belid Lighting från 1 september. Han har en bred erfarenhet från tillverkningsföretag och arbetat även i en internationell miljö. Senast kommer har från rollen som affärsområdeschef för fordonsindustrin hos DFDS.

Örsjö Belysning
Fredrik Ehrnström

har utsetts till ny VD för Örsjö. Han har en god inblick i företaget genom att ha varit styrelseordförande. Fredrik har lång erfarenhet från inredningsbranschen, som exportchef för Lammhults, VD inom ITAB-koncernen och som försäljningschef för Materia.


Proton Lighting
Herman Nordqvist

är ny produktionstekniker med specialisering elteknik. Han har en elutbildning i grunden men även studerat produktionsutveckling på Campus Värnamo/JTH.Herman ansvarar för bl a support, arbetsinstruktioner, arbetssätt och elsäkerhetsutbildningar för monteringspersonalen i Värnamo.

Fox Belysning
Anton Karlsson

förstärker Fox organisation som ljusdesigner, med ett delat ansvar för ljusplanering och offerter. Anton har precis gått en 3-årig ljusdesignerutbildning på Jönköpings tekniska högskola. Hans examensarbete handlade om gatubelysning och då speciellt övergångsställenas behov av ljus.iljusdesign från JTH.

Proton Lighting
Anders Magnusson

har tillträtt som distriktssäljare för varumärket Exaktor by Proton Lighting. Anders har lång erfarenhet av försäljning inom elbranschen och kommer närmast ifrån Pax AB. Anders har Västra Götaland samt norra Halland som sitt distrikt och utgår från Borås.


Okidoki Arkitekter
Janica Wiklander

har rekryterats som ny VD. Hon är arkitekt, landskapsarkitekt och ljusdesigner och kommer närmast från tjänsten som kontorschef hos Tengbomgruppen, där hon även ingår i koncernledningen. Tidigare har hon haft en ledande roll inom ÅF Lighting och varit med och byggt upp företaget Ljusarkitektur.

Proton Lighting
Andreas Gustavsson

har tillträtt som distriktssäljare för varumärket Exaktor by Proton Lighting och utgår från Mantorp. Han arbetar med Småland och Östergötland som sin disktrikt. Andreas har lång erfarenhet av belysning och kommer närmast från en tjänst som belysningssäljare på Rexel.

WSP Ljusdesign
Patsy Bellido

är ny ljusdesigner på WSP Ljusdesign i Stockholm. Hon har en magisterexamen inom ljusdesign från KTH, med arkitektur som bakgrund. Patsy har arbetat i över 5 år som ljusdesigner, med erfarenhet främst inom interiör belysning, bl a med ”Wow for Telia”. Hon kommer närmast från White Arkitekter.


Fagerhults Belysning
Linda Hallgren

är nya kundsupportchefen i Fagerhults svenska säljbolag. Linda har många års erfarenhet av att arbeta med försäljning och relationer och kommer närmast från en roll som Försäljningschef på ITAB Shop Concept.

Fagerhults Belysning
David Florin

har anslutit till Göteborgskontoret som teknisk säljare med ansvar för kunder inom Västra Götaland. Närmast kommer han från en tjänst som säljare på Veolia Recycling. David kommer att arbeta med alla led inom belysningsbranschen, från föreskrivande led till installationsledet.

Fagerhults Belysning
Peter Netskar

ansluter till Göteborgskontoret som teknisk säljare med ansvar för kunder inom västra Götaland, både föreskrivande led samt installationsbolag. Peter har många års erfarenhet inom installations och konsultledet och kommer närmst från en tjänst som elkonsult på Apexa Competence AB i Göteborg.


Fagerhults Belysning
Matilda Rydberg

är anställd på ljusplaneringsavdelningen i Habo som belysningsplanerare. Hon kommer närmast från Westal där hon arbetat som innesäljare och ljusdesigner. Matilda har tidigare studerat vid Jönköpings Tekniska Högskola, där hon har en kandidatutbildning
i ljusdesign.

Fagerhults Belysning
Klas Björkedal

är ny säljare på Fagerhult Outdoor. Klas har mer än 15 års erfarenhet inom belysning där han tidigare jobbat med indoor, belysningsstyrning samt exteriörbelysning. Klas kommer att utgå från huvudkontoret i Habo och ansvara för Jönköpings län, Östergötland, Skaraborg, Örebro län samt Norrland. Närmast kommer Klas från Aura Light.

Stockholm Lighting Company
James Andersson

är ny teknisk säljare i Göteborgskontoret, med 16 års erfarenhet från branschen. Han har en bakgrund som ljuddesigner i USA, som produktchef hos Lumenpulse i Kanada och har sedan 2013 arbetat som ljuddesigner hor Tengbom i Göteborg. James kommer främst arbeta västra och södra Sverige.


Fagerhults Belysning
Daniel Johansson

tillträder som vd för Fagerhults Belysning ab med ansvar för varumärket Fagerhult. Daniel har 14 års erfarenhet av belysningsbranschen, och bolaget, i positioner med fokus på män­niskor, utveckling och framsteg. Daniel är fortsatt vd för Fagerhults svenska säljbolag.

Tyréns
Hans Arvidsson

förstärker Tyréns ljusdesignteam. Genom sina 20 år i branschen som uppdragsledare har Hans bred och djup kompetens inom inom- och utomhusbelysning. Till detta kommer erfarenhet från krävande specialmiljöer, designa projektspecifika armaturer samt dagsljusberäkningar.

Signify
Hans Fasteus

tillträdde den 15 april som Sales Manager, Trade på Signify. Hans kommer närmast från en roll som VD på Fasteus Teknik, som han drivit sedan 2009. Han har en bakgrund som ­revisor och konsult på ­Deloitte i Stockholm samt en civil­ekonomutbildning från ­Handelshögskolan i Göteborg.


Zumtobel Group
Emma Linde

har anställts som ljusdesigner och kommer att arbeta med varumärkena Thorn, Zumtobel och acdc. Emma har nyligen tagit sin kandidatexamen i produktutveckling och ljusdesign vid JTH och har närmast varit en termin som utbytesstudent i Sydkorea där hon bland annat läste en kurs i inredningsdesign.

Exengo
Evelina Tyleborn

är ett nytt tillskott till ljusdesign­teamet på Exengo. Hon har erfarenhet från både leverantörssidan hos Louis Poulsen och konsultsidan hos WSP. Evelina kommer att arbeta med främst interiöra men även en del exteriöra projekt. Hon har en examen i ljusdesign från JTH.

Ledvance
Fredrik Pettersson

har anställts som säljare med ­fokus på proffsmarknaden. Fredrik har lång erfarenhet inom belysning och kommer närmast från en liknande tjänst hos Hide-a-lite. Innan det var han utesäljare på Elektro­skandia Stockholm. Han har även jobbat som elektriker och projektledare inom belysning och el.


Stockholm Lighting Company
Helena Thörnstrand

förstärker sedan februari Stockholm Lightings kundservicegrupp i Bromma. Helena har lång erfarenhet av försäljning och kundservice inom daglig­varor och bygghandel och ­kommer att arbeta med order, leveransbevakning och support.

Flux
Jan Bergqvist

anställdes nyligen som säljare på Stockholmskontoret. Han kommer att arbeta i Mälardalen och norra Sverige, med fokus på att möta arkitekter, konsulter, installatörer och beställare. Jan har en lång och gedigen erfarenhet från försäljning inom både belysnings- och byggbranschen och är van vid att arbeta med föreskrivande led.

Zumtobel Group
John Blidefjord

har anställts som Key Account Manager i Stockholm. John kommer huvudsakligen att jobba med det innovativa och dynamiska varumärket acdc med fokus på arkitektoniska belysningslösningar. Han har en gedigen erfarenhet och kommer närmast från iGuzzini.


Ledvance
Robert Selander

har anställts för att förstärka Sales support på Ledvance. Han kommer närmast från ­Storel där han arbetat som innesäljare med fokus på
belysning.

Westal
Kerstin Björnsson

är ny säljare för södra Sverige. Hon är ett välkänt ansikte inom elbranschen med över 30 års erfarenhet. Senast kommer hon från Hager där hon arbetat som säljare. Kerstin har ett stort intresse för belysning och ser fram emot att utvecklas tillsammans med sina kunder.

Kamic Installation
Jennie Ring

är ny produktchef inom belysning. Hon har lång erfarenhet av belysning, både med utveckling, projektering och försäljning. Närmast kommer hon från en roll som säljare hos Aura Light. Hon arbetade också under månåga år på Elektroskandia med försäljning till grossister och föreskrivande led.


Solar Light
Fredrik Bengtsson

stärker upp Solar Lights team som belysningsprojektör och finns på plats på Solars kontor i Uddevalla sedan januari. ­Fredrik har mångårig erfarenhet av belysningsbranschen och kommer närmast från Ljusproffsen.

Ateljé lyktan
Rickard Eremar

är ny säljare av interiörbelysning i Stockholm. Rickard kommer närmast från Annell Ljus + Form där han arbetade med försäljning och produktutveckling. Rickard har stor erfarenhet av styrning, elteknik och ljusplanering och har även varit verksam som installatör.

Solar Light
Erik Torstensson

är anställd som belysnings­projektör på huvudkontoret i Göteborg sedan januari. Han har mångårig erfarenhet av branschen och kommer ­närmast ifrån Fagerhult Retail, där han arbetat som International Lighting Designer. Erik är utbildad på Ljushögskolan i Jönköping.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare