Jobbaktuellt

Lediga jobb


Teknisk produktspecialist hos Flux i Stockholm

Flux har en fortsatt mycket positiv utveckling med stark tillväxt och lönsamhet vilket gör att vi nu ytterligare vill förstärka vår säljorganisation och rekrytera en teknisk specialist inom belysning.

Tjänsten
I rollen som Teknisk Produktspecialist på Flux kommer du agera som länken mellan säljteamet och teknikavdelningen och vara ett tekniskt stöd till både kunder och dina kollegor i säljteamet när det handlar om större projekt.

Du
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom belysningsteknik och flera års erfarenhet av tekniska belysningsarmaturer, kombinerat med erfarenhet från ljusplanering och framtagande av belysningslösningar

Vi
Vi är ett drivet och sammansvetsat team som tillsammans har gedigen erfarenhet av projektförsäljning inom belysning och vi kan ge dig möjlighet att utvecklas i en inspirerande miljö

Rekryteringen sker genom Made for Sales, länk och mera information hittar du här


Vattenfall söker driven belysningsprojektör!

Vill du vara med och påverka och planera vår offentliga miljö i Sverige?

Hos Vattenfall som Belysningsprojektör kan du få möjligheten att vara med och bidra till att skapa en trivsam, vacker och säker utomhusmiljö i Sverige.

Vattenfall arbetar idag med kunder över hela Sverige och erbjuder tjänster för utomhusbelysning i alla dess slag. Utveckling, planering, uppsättning, vägledning, strukturering och gestaltning. Nu har du möjlighet att sätta ditt avtryck och hjälpa Vattenfall i sitt ärofyllda uppdrag att planera offentligbelysning till det bättre! Är du redo?

Mera information om tjänsten och ansökan


Teknisk säljare hos Flux

Flux har en fortsatt mycket positiv utveckling med stark tillväxt och lönsamhet vilket gör att vi nu ytterligare vill förstärka vår säljorganisation och rekrytera en teknisk säljare inom belysning till region Stockholm / Mellansverige

Tjänsten
Du kommer att ansvara för att sälja vårt exteriöra sortiment i Stockholm och Mellansverige och dina projekt kommer främst att finnas inom kategorierna gata, park och infrastruktur.

Du
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att sälja tekniska belysningslösningar för exteriöra miljöer, i första hand mot föreskrivare som elkonsulter och ljusdesigners. Du känner belysningsbranschen väl och har byggt upp ett användbart nätverk som kan bidra till att du når framgång i din försäljning.

Vi
Vi är ett drivet och sammansvetsat team som tillsammans har gedigen erfarenhet av projektförsäljning inom belysning och vi kan ge dig möjlighet att utvecklas i en inspirerande miljö. Det är en givande och intressant målgrupp som vi fokuserar på och vårt goda renommé på marknaden gör det lätt att få kontakter och möten som säljare.

Rekryteringen sker genom Made for Sales – länk till mer information.


Ljusdesigner hos Elektro Elco

Du som Ljusdesigner intresserar oss! Är du en passionerad Ljusdesigner med ett brinnande intresse för att designa ljuslösningar? Vill du arbeta för ett starkt varumärke i belysningsbranschen? Då kan du vara den vi letar efter! Nu finns det en möjlighet att bli en del av vårt dedikerade team på Hide-a-lite, som ständigt strävar efter att skapa en ljus framtid tillsammans med våra kunder. Urval och Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Ljusdesigner hos oss är din huvuduppgift att erbjuda expertis och stöd inom ljusplanering till våra kunder, med hänsyn till deras unika behov. Du kommer att samarbeta nära våra kunder och säljteam i Sverige, Norge och Danmark under varumärket Hide-a-lite. Dina projekt kommer att spänna över en mängd olika miljöer inklusive industrier, kontor, restauranger, butiker, hotell, villor och utomhusområden. Att arbeta i ett högt tempo och samtidigt leverera ljussättningar med noggrannhet till kunder kommer vara en stor del av din vardag. I ditt arbete kommer du även ha kontakt med elektriker, elgrossister, konsulter och ibland slutkund. Rollen innebär mycket eget ansvar i flera parallella projekt där du hanterar information och kravställningar från kund. Vår bransch är i ständig utveckling och vi är angelägna om att ligga i framkant. Därför är ditt intresse för belysning viktigt och vi tror att du har ett driv att vilja utvecklas tillsammans med oss. Att du kommer ha roligt på jobbet, det lovar vi! Du välkomnas in i ett härligt och kompetent team på 13 personer med väldigt god sammanhållning och rapporterar till Chef för Ljusdesign.

Tjänsten utgör en tillsvidareanställning på heltid. Placering på vårt huvudkontor i Bankeryd. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast 2023-03-06.

Läs mer om tjänsten och ansökan här.


Chef Ljusdesign hos Elektro Elco

Har du en passion för ljusdesign, strategiskt tänkande och individanpassat ledarskap? Brinner du för att coacha andra mot uppsatta mål och tillsammans nå framgång? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Nu har du chansen att leda vår ljusdesignavdelning på Hide-a-lite. Som Chef Ljusdesign kommer du att ha en nyckelroll i att säkerställa högkvalitativa ljusplaneringar och samtidigt leda och motivera vårt dedikerade team av ljusdesigners. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Chef Ljusdesign på Hide-a-lite är ditt uppdrag att operativt och strategiskt leda ljusdesignavdelningen med personalansvar för 10 ljusdesigners och 2 extrapersonal. Du kommer att ansvara för att ljusplaneringar görs med hög kvalitet och i rätt tid för olika målgrupper internt och externt. Med vårt varumärke Hide-a-lite arbetar vi inom flera applikationsområden både i offentlig och privat miljö såväl i Sverige som på exportmarknaden. Att löpande arbeta nära verksamheten och branschen ser vi som en självklarhet för att hålla dig uppdaterad kring marknadsbehovet. Rollen inkluderar också att utveckla avdelningen genom rätt utbildning och arbetssätt samt att motivera och coacha personalen för att främja samarbete med fokus på tillit och individuell utveckling.

Tjänsten utgör en tillsvidareanställning på heltid. Placering på vårt huvudkontor i Bankeryd. Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 2023-03-04.

Läs mer om tjänsten och ansökan här.


Nordisk Key Account Manager för Utomhusbelysning & Smart belysningsstyrning.

Schréder upplever en stark expansion i Norden och behöver förstärka sin säljorganisation.

Som Key Account Manager har du en nyckelroll i företagets utveckling och satsning i Norden (FI, NO, IS och DK) inom Utomhusbelysning samt Smart belysningsstyrning (Exedra). Du kommer att ansvara för att driva ny- och merförsäljning mot nya och befintliga kunder samt ansvara för hela upphandlingsförfarandet. Du tillbringar mycket tid ute hos kunden som primärt är kommuner och Trafikverket samt skapar starka relationer med föreskrivande led, elinstallatörer och energibolag. För att lyckas krävs att du har förmågan att sätta dig in i kundens problemställningar och utmaningar samt agera rådgivare till dem med våra optimerade lösningar för energieffektivitet och högsta kvalité. Du är kundens primära kontaktyta och kommer bygga relationer på såväl operativ liksom strategisk nivå. Denna Nordiska tjänst utgår från huvudkontoret på Hyllie i Malmö. Vi är dock flexibla för en eventuell annan placeringsort.

Vi erbjuder
Hos Schréder värderas varje anställd för sin kompetens. Vi söker och väljer aktivt medarbetare utifrån deras erfarenhet och det värde de tillför företaget. Vi förbinder oss att skapa en miljö där passionerade människor arbetar och vinner tillsammans, lär sig och har roligt.

Intresserad av att höra mer om rollen? Tillträdesdatum är snarast möjligt

Skicka då ett e-mail till m.ferm@schreder.com


Account Manager för Utomhusbelysning & Smart belysnings-styrning

Vi på Schréder upplever en stark expansion i Sverige och behöver nu förstärka vår säljorganisation med en Account Manager för Utomhusbelysning & Smart belysningsstyrning i Södra Sverige.

Som Account Manager har du en nyckelroll i företagets utveckling och satsning i Sverige inom Utomhusbelysning samt Smart belysningsstyrning (Exedra). Du kommer att ansvara för att driva ny- och merförsäljning mot nya och befintliga kunder samt ansvara för hela upphandlingsförfarandet. Du tillbringar mycket tid ute hos kunden som primärt är kommuner och Trafikverket samt skapar starka relationer med byggentreprenörer, föreskrivande led, elinstallatörer och energibolag. För att lyckas krävs att du har förmågan att sätta dig in i kundens problemställningar och utmaningar samt agera rådgivare till dem med våra optimerade lösningar för energieffektivitet och högsta kvalité. Du är kundens primära kontaktyta och kommer bygga relationer på såväl operativ liksom strategisk nivå. Tjänsten i Södra Sverige utgår från huvudkontoret på Hyllie i Malmö.Din placering är vid vårt fräscha kontor där.

Vi erbjuder
Hos Schréder värderas varje anställd för sin kompetens. Vi söker och väljer aktivt medarbetare utifrån deras erfarenhet och det värde de tillför företaget. Vi förbinder oss att skapa en miljö där passionerade människor arbetar och vinner tillsammans, lär sig och har roligt. Tillträdesdatum snarast.

Intresserad av att höra mer om rollen? Skicka då ett e-mail till m.ferm@schreder.com

Personnytt


OVAU Lighting Solutions
Kim Höglund

är utbildad ljusdesigner vid JTH och startar OVAU som vd, efter flera års erfarenhet av att leda och utveckla affärer inom ljusdesign. Kim kommer närmast från rollen som affärschef på Granlunds och tidigare avdelningschef på Tyréns. Hon har varit verksam ljusdesigner sedan 2010.

OVAU Lighting Solutions
Joe Hutt

är anställd som ljusdesigner. Han kommer direkt från KTH där han tagit en magisterexamen inom ljusdesign samt examen från STI som belysningsprojektör.
Joe är också utbildad fotograf och har tidigare arbetat inom fotobranschen både i
London och Stockholm.

OVAU Lighting Solutions
Annelie Sundin

är anställd som uppdragsansvarig ljusdesigner och kommer närmast från rollen som ljusdesigner och inredningsarkitekt på Ljusrum. Hon har en magisterexamen från KTH och en kandidatexamen inom produktdesign. Annelie har stort intresse för bildskapande, som visualiseringar och konceptuella idéer.


OVAU Lighting Solutions
Philip Taborn

är sedan januari anställd som ljusdesigner och säljare och kommer att arbeta med att ta fram och sälja nyckelfärdiga lösningar i kundnära relationer. Philip har en kandidatexamen i ljusdesign från JTH och han kommer senast från ERCO med erfarenhet av försäljning.

Stockholm Lighting Company
Ebba Olsson

välkomnas som innesäljare hos Stockholm Lighting i Göteborg. Hon har en utbildning till ljusdesigner från JTH och har tidigare arbetat inom handel och service. Ebba kommer att arbeta med stöd till kunder i västra och södra Sverige.

WSP Ljusdesign
Ronnie Eckervig

har anställts som senior uppdragsansvarig ljusdesigner på kontoret i Östersund. Han har lång erfarenhet som ljusdesigner och uppdragsledare och kommer närmast från en roll som projektchef på Östersunds kommun. Han är ackrediterad ljusdesigner och utbildad vid JTH.


WSP Ljusdesign
Elias Schön

har anställts som ljusdesigner och elprojektör med placering i Kristianstad. Han kommer närmast från Fagerhult och har en utbildning i ljusdesign från JTH och tidigare erfarenhet inom elinstallation och kommer att bli ett starkt tillskott till WSP.

WSP Ljusdesign
Olivia Andersson

arbetar som ljusdesigner på WSP i Växjö. Hon är utbildad ljusdesigner på Jönköpings tekniska högskola och har även en examen inom interiördesign från Florence Institute of Design International.

Ateljé lyktan
Philip Nilsson

har anställts som ny Second Life Engineer, med placering på huvudkontoret i Åhus. Philip är utbildad vid Tekniska Högskolan i Jönköping med inriktning ljusdesign och har även flerårig erfarenhet från sitt tidigare arbete som elektriker.


Ateljé lyktan
Anneli Holmström

är nyanställd som projektledare och förstärker ateljé Lyktans avdelning för nyutveckling, med placering på huvudkontoret i Åhus. Hon kommer närmast från Bravida Sverige, där hon arbetade som entreprenad­ingenjör och projektledare.

Ateljé lyktan
Björn Andersson

förstärker vår nya utvecklings­avdelning i Åhus som Laboratory Engineer. Han har tidigare arbetat med testning, prototyp- och produktframtagning av trådlösa hörlurar.

Annell Ljus + Form
Hampus Åkerlind

är ny säljare i Stockholm. Han kommer närmast från Light Bureau, från rollen som uppdragsledare. Hampus är utbildad till MSc Architectural Lighting Designer vid KTH och har stor erfarenhet av och bred kompetens inom belysningsprojekt för exteriöra miljöer.


LEDVANDCE
Li Gullaksen

har anställts som marknadskoordinator på Ledvance. Hon kommer senast från Kinnarps där hon har arbetat som marknadskoordinator. Hon har tidigare erfarenhet som projektledare på event- och PR-byrå.

LEDVANDCE
Ludwig Rapp

är ny säljare. Han kommer att utgå ifrån och ta hand om kunder främst i Stockholm. Han kommer senast från Svenska Pool & Spa där han var anställd som butikschef och där han även arbetat som utesäljare i fyra år.

LEDVANDCE
Thomas Engström

har anställts som säljare i region Väst på Ledvance. Han kommer senast från Ahlsell Fastighet Väst där han jobbat med förvaltande bolag. Han har gedigen erfarenhet från branschen.


Signify
Nikolay Nikolov

har ett nytt uppdrag som försäljningschef Sverige för Professional Trade. Han har varit på Signify i sju år och besitter en gedigen kunskap av det breda sortimentet. Nikolay har flera års erfarenhet av sälj som försäljningschef elgrossister och tidigare som KAM inom konsumentorganisationen.

Signify
Anton Petterson

börjar som Key Account Manager i public teamet för norra delen av Sverige. Anton har arbetat inom belysningsindustrin i sju år och kommer närmst från ITAB/Nordic Light. Han har bred erfarenhet inom sälj och kommer att vara ett starkt tillskott inom teamet.

Siteco
Malin Hoas Jansson

arbetar sedan en tid med affärsutveckling och marknadsföring med placering i Stockholm men supporterar även Norge och Finland. Malin är civilekonom med inriktning International Business och marknadsföring och har tidigare arbetat på Zumtobel Group, Cardi Belysning/ Elektroskandia Sverige.


Siteco
Alicia Belsing

har anställts som ljusdesigner på Siteco. Hon har lång erfarenhet av ljusdesign främst inom retail-området. Alicia kommer närmast från Fagerhult Belysning där hon arbetade med ljusrådgivning, konceptutveckling och ljusdesign.

Siteco
Denise Rudenstén

har anställts för att arbeta som Project Coordinator med placering i Borås. Denise har tidigare arbetat med Sales Support och Project Coordinator hos Fagerhults Belysning.

Siteco
Viktorija Misiunaite

är ny som ljusdesigner i Stockholm. Hon har utbildning inom arkitektur från England och examen inom arkitektonisk ljusdesign vid KTH. Viktorija har tidigare arbetat som belysningsprojektör med statliga vägar och har erfarenhet som föreläsare på Mälardalens Högskola i Eskilstuna.


Fox Belysning
Mats Kristiansson

är sedan september anställd som säljare/ljuskonsult. Mats utgår från Kungsbacka och kommer ta hand om kunder främst i västra Sverige. I bagaget har han en lång erfarenhet inom belysningsbranschen och ansluter till Fox efter 13 år på Louis Poulsen.

Sweco Architects
Anders Kjellgren

har anställts som ljusdesigner hos Sweco Ljusdesign i Stockholm. Anders är utbildad ljusdesigner vid Tekniska Högskolan i Jönköping. Han kommer närmast från Tyréns och har varit verksam som ljusdesigner sedan 2014. Sedan tidigare har han 13 års erfarenhet som elinstallatör.

Sweco Architects
Elsa Frisén

har anställts till Sweco Ljusdesign i Stockholm som medverkande ljusdesigner efter en period som praktikant på Sweco. Elsa har en bakgrund inom produktdesign och har studerat ljusdesign vid KTH där hon tog examen 2022.


Sweco Architects
Patsy Bellido

är nyanställd ljusdesigner hos Sweco Ljusdesign i Stockholm. Hon har en magisterexamen inom ljusdesign från KTH och är arkitekt från grunden. Patsy har arbetat i över åtta år som ljusdesigner och kommer närmast från Tillsammans Arkitekter.

Zumtobel Group
Jani Helin

är anställd som Key Account Manager och kommer främst att arbeta med varumärket Thorn med fokus på utomhusbelysning. Jani kommer senast från Aidon där han jobbat med Smart Grid Intelligence lösningar och ansvarar för region Öst.

Zumtobel Group
Jesper Ternblad

kommer att ansvara för region Väst och är anställd som Key Account Manager med fokus på utomhusbelysning och varumärket Thorn. Jesper kommer med erfarenhet från branschen och har tidigare jobbat som elektriker.


JK Belysning
Elin Ferngren

har anställts på JK Belysning där hon kommer att förstärka teamet och jobba framåt som ljusdesigner i interiöra och exteriöra projekt. Hon utgår från JKs kontor i Skövde. Elin kommer närmast från Cardi.

Belid
Martin Lindeberg

är sedan i september ny CCO för Teknisk belysning med placering i Varberg. Han har över 20 års erfarenhet inom belysningsbranschen och arbetade tidigare som försäljningsdirektör på Aura Light. Med sin gedigna erfarenhet blir han ett viktigt tillskott i teamet.

Kamic
Fredrik Toftgård

är ny produktchef med delat ansvar för produktområdena avbrottsfri kraft och nödbelysning system från 1 oktober. Fredrik har lång erfarenhet från projektering och teknisk försäljning inom Kamic. Han kommer närmast från en tjänst som projektör inom bolaget.


Belid
Linda Reinholdsson

är sedan i augusti ny tekniska säljare/ljusdesigner med placering i Varberg. Linda har en examen i ljusdesign från Jönköpings Tekniska Högskola och åtta års arbetslivserfarenhet inom området. Linda har tidigare arbetat på Norlux.

Kamic
Patrik Öhrfeldt

är ny produktchef med delat ansvar för produktområdena nödbelysning system samt avbrottsfri kraft från 1 oktober. Patrik kommer närmast från en tjänst som projektör, men han har även tidigare arbetat länge med både försäljning, driftsättning, service och support inom Kamic.

Signify
Viktoria Segerberg

är en del av offerthanteringsgruppen och har den nytillsatta rollen Sales Support Specialist på det professionella segmentet. Hon arbetar i nära kontakt med kunder och säljare och hanterar enklare offerter och andra administrativa uppgifter, m.m. Viktoria har tidigare jobbat som handläggare samt som säljare och mellanchef i butik.


Signify
Sara Svensson

har ett nytt uppdrag som Quotation Support Officer. Hon arbetar främst med offerter mot Trade men är behjälplig även mot Public. Sara har flera års erfarenhet inom belysningsbranschen och hon kommer senast från Flos Sverige där hon hade rollen som teknisk säljare.

Tyréns
Alexander Nyberg

är nyutexaminerad från JTH, med en kandidat i Ljusdesign. Han har anställts som ljusdesigner på Tyréns Landskap & ljus i Umeå. Före studierna jobbade Alexander under många år med teaterljus, vilket gett honom mycket kunskap och ett kreativt förhållningssätt till belysning och problemlösning.

Annell Ljus + Form
Sara Liljeström

är ny förstärkning hos Annell inom projektstöd för interiör belysning. Hon har examen från ljusdesignprogrammet vid Tekniska högskolan i Jönköping. Sara finns på kontoret vid Alviks Strand, Stockholm.


Airam
Petra Larsson

är ny marknadskoordinator för Airam och ny i belysningsbranschen. Hon är ansvarig för marknadsföringsaktiviteter, planering/koordinering av kampanjer samt för att utveckla marknadsmöjligheter. Petra har en omfattande erfarenhet av mässor och detaljhandeln, närmast som butikschef på Ica.

Airam
Peter Olsson

är ny säljare för Airam i Göteborg. Peter har en gedigen kompetens och erfarenhet inom belysningsbranschen. 15 år som installatör och flera års erfarenhet som säljare. Kommer närmast ifrån Hager. Hans arbetsfokus kommer att vara riktat mot ­grossister och installatörer i västra Sverige.

Högskolan i Borås
Ulrika Wänström Lindh

är PhD och arkitekt MSA SIR och tillträdde i november tjänsten som universitetslektor i Byggteknik vid Högskolan i Borås. Hon har varit lärare och forskare inom Belysningsvetenskap på JTH sedan 2013. Ljusforskningen fortsätter, men kan ta nya vägar inom forskningsämnet Resursåtervinning.


Bjerking
Rickard Forsman

har anställts som uppdragsansvarig projektör på enheten Exteriör Belysning i Stockholm. Han har 14 års erfarenheter från några andra konsultbyråer, senast Tyréns. Dessförinnan var Rickard elektriker i elva år. Han utgör ett stort tillskott bl a avseende beskrivningsarbete i AMA samt filhanteringar i AutoCAD.

XAL & Wever & Ducré
Mohammed Kassak

är ny säljansvarig för XAL region Stockholm/Mälardalen. Han kommer närmast från Fagerhult och har varit verksam inom branschen sedan 2011. Mohammed är utbildad ljusdesigner från JTH.

XAL & Wever & Ducré
Marcus Anderson

är ny som säljansvarig för XAL region väst. Marcus kommer närmast från White Arkitekter där han arbetade som ljusdesigner. Han är utbildad ljusdesigner från JTH.


XAL & Wever & Ducré
Sofie Smeds

ansluter till säljteamet för Wever & Ducré Sverige. Hon har tidigare arbetat som ljusdesigner för Light Support (MSIB) och Fagerhult. Sofie har utbildad sig på STI.

XAL & Wever & Ducré
Christoffer Bergkvist

är ny säljdirektör på XAL och Wever & Ducré Sverige. Han har varit verksam i belysningsbranschen sedan 2010 och kommer närmast från Louis Poulsen. Christoffer är utbildad på KTH.

Westal
Camilla Alexandersson

är sedan augusti ny i rollen som försäljningsansvarig på Westal. Hon har en lång och bred erfarenhet av försäljning och belysning och kommer närmast från Nokalux. Där jobbade Camilla som KAM/Affärsutvecklare och hon har även erfarenhet från grossistsidan i rollen som ­teknisk säljare.


PrismaTibro
Mathias Friman

är sedan augusti ny säljare för Prisma Light med ansvar i Sverige. Matthias har lång erfarenhet av B2B-försäljning och har bland annat verkat i sportbranschen där han fungerat både som ägare och butikschef. Med sitt driv och sin härliga energi blir han ett viktigt tillskott för PrismaTibro.

Signify
Alain van der Poort

har ett nytt uppdrag som Nordic Commercial Leader för Systems & Services inom Office & Industry. Han kommer närmast från en roll inom försäljning och affärsutveckling hos Signify i Benelux. Där har han varit en nyckelperson i att bygga och utveckla strategiska kundkonton inom olika affärsområden.

Signify
Robert Lindström

är ny Key Account Manager inom området Sports på Systems & Services. Han arbetar med den professionella belysningskanalen i Norden med nuvarande kunder och utveckla nya möjligheter inom området. Robert har tidigare arbetat hos Vattenfall Network Solutions med affärsutveckling och försäljning.


Signify
Johannes Soomer

är den nya belysningsspecialisten i väst hos Signify, med placering i Göteborg. Johannes har lång erfarenhet av försäljning och har även studerat ljusdesign på JTH. Han kommer senast från Taras Ljusdesign / Sävedalens Belysning där han har skött försäljning, inköp och projektledning.

Signify
Anastasia Angeli

har blivit fastanställd som Lighting Application Specialist (LiAS) i Norden. Hon tar fram ljusdesignlösningar samt ljusberäkningar för inomhusprojekt. Anastasia är en mycket kreativ person och tar gärna fram inspirerande förslag på vad man kan göra med ljus.

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här