Jobbaktuellt

Lediga jobb


Nacka kommun söker belysningsförvaltare

Enheten har i uppdrag att säkerställa långsiktigt hållbar belysning på Nackas vägar och offentliga platser. Kommunens gatubelysning omfattar ca 20 000 belysningspunkter och vi jobbar aktivt med utbytesprogram av allt från kablar, stolpar till LED-belysning vilket ger nya möjligheter för styrning, optimering och energieffektivisering. Samtidigt pågår stadsbyggande som medför tillkommande belysningsanläggningar.

I arbetet som belysningsförvaltare inom enheter för offentlig utomhusmiljö ingår att bibehålla och utveckla funktionen i gatubelysningen, trafiksignals-anläggningar och hissar i offentlig miljö. Det ingår att säkerställa den tekniska funktionen, hantering av felanmälan och att bemöta kommuninvånare i synpunkter. Tillsammans med belysningsentreprenören, trafiksignalsentreprenören och hissentreprenören åtgärdar ni fel och brister, liksom bereder beslutsunderlag för politiska beslut.

I rollen ingår även att granska handlingar från projekt, att vara mottagare av nya anläggningar, agera som sakkunnig/bollplank för belysningsfrågor och att rätt krav ställs på belysningsanläggningar och säkerställer att kommunens anläggningsregister hålls uppdaterad med den exteriöra belysningen.

Läs mer om tjänsten och ansökan


Exaktor söker tre nya konsultsäljare och en ljusdesigner

Exaktor by Proton Lighting står inför en positiv och spännande resa och rekryterar därför tre nya konsultsäljare till region Sydöst, Väst/Mellan samt Stockholm/Norr samt förstärker med ytterligare en ljusdesigner med placering i Värnamo.

Som konsultsäljare ansvarar du för bearbetning av elkonsulter men även arkitekter och fastighetsägare. För oss är det viktigast att hitta rätt person, därför kan din placeringsort diskuteras.

Som ljusdesigner är det viktigt att du är kreativ och engagerad. Du skapar olika ljusmiljöer genom att kombinera och anpassa ljuskällor, färgtemperaturer, effekter med smart ljusstyrning. Ditt arbete handlar om att hjälpa våra kunder att öka trivsel, välbefinnande och energieffektivitet.

Exaktors belysningssortiment är till stora delar tillverkat i Värnamo och är avsett för industri, interiör och utemiljö. Varumärket Exaktor står för professionalism, hög kvalitet och långsiktighet. Det är också egenskaper som vi gärna ser hos våra medarbetare!

Läs mer om de olika tjänsterna på www.proton.se/jobb

Personnytt


Aura Light
Martin Lindeberg

har tillträtt som försäljnings­direkt för det svenska sälj­teamet. Martin har haft flera roller på Aura Light, senast som försäljningschef för projektförsäljningen. Med sitt starka driv
och teamanda kommer han fortsätta leda säljkåren i sin
nya position.

Aura Light
Nicole Bergström

är ny säljare mot installatör och slutkund inom region syd, med utgångspunkt från Malmö. Nicole kommer med sin goda bakgrund inom belysningsbranchen bli ett viktigt tillskott i Aura Lights sälteam. Nicole kommer närmast från Glamox.

Casambi
Sebastian Wranå

började sin resa på Casambi i maj i år och kommer lägga sin fokus på föreskrivande led där han kommer bearbeta konsulter och arkitekter. Sebastian kommer närmast från Zumtobel Group och har lång erfarenhet i belysningsbranschen där han arbetat med både inomhus-, utomhus- samt nödbelysning.


Ensto building systems
Stefan Sköld

är ny försäljningschef för belysning. Han kommer att ansvara för försäljningsteamet samt inrikta sig på bearbetning av elkonsulter, ljusdesigners och fastighetsägare. Stefan kommer närmast från Louis Poulsen där han i huvudsak sysslat med projektförsäljning.

Zumbotel Group
Seren Dincel

har anställs som ljusdesigner och kommer att arbeta med varumärkena Thorn, Zumtobel och acdc med placeringsort Stockholm. Seren har en master inom ljusdesign från högskolan Wismar samt inredningsarkitektur i Sapienza Università di Roma och kommer senast från Light Bureau Stockholm.

Fagerhult
Jessica Wahlberg

är ny regionchef sedan 1 maj. Hon arbetade senast som sälj- och marknadsansvarig för LUCTRA (Durable Scandinavia). I sin nya roll ansvarar hon för försäljning och personal i Stockholmsområdet. Jessica kommer med sin gedigna kunskap inom belysning och försäljning att vara ett viktigt tillskott till Fagerhults säljorganisation.


Zero belysning
Adam Palm

är ny belysningsrådgivare sedan juni. Han har utbildat sig inom ljusdesign på Ljushögskolan i Jönköping och har därefter arbetat som ljusdesigner på Light Bureau/AFRY i 3 år. Adam kommer att ansvara för distrikten Stockholm, Mälardalen, Uppland, Västmanland och Dalarna.

Elektro Elco/Hide-a-lite
Anton Karlsson

är sedan augusti anställd som ljusdesigner. Närmast kommer han från en tjänst som innesäljare/ljuskonsult på Fox Belysning. Anton har tidigare studerat vid Jönköpings tekniska högskola där han har en kandidatexamen i Ljusdesign.

Stockholm Lighting Company
Simon Malmström

har anställts som säljare med kontoret i Göteborg som utgångspunkt. Simon är utbildad ljusdesigner från JTH och kommer närmast från Tengbom arkitektkontor. Dessförinnan arbetade han och på ÅF Lighting (nu Light Bureau).


Glamox
Mikael Nyqvist

Tar plats i Glamox ljusstyrningsteam som teknisk rådgivare för belysningslösningar. Han har nästan 30 års erfarenhet inom belysning och digital ljusstyrning. Mikael kommer närmast från Bergendahls El Projekt och har dessförinnan jobbat på Fagerhult och Helvar.

Glamox
Henrik Arvidsson

har anslutit sig till säljteamet som Teknisk rådgivare/Produktspecialist. Han har många års erfarenhet inom Glamox Gruppen där han tidigare har arbetat med produktutveckling, ljusstyrning och projektledning.

Glamox
Michael Hallberg

är ny i säljteamet i södra Sverige. Han är 57 år och har gedigen erfarenhet från belysningsbranschen. Närmast kommer han från Malux, innan dess har han även arbetat på Zobra och Solar Light.


Proton Lighting
Bengt Hörstrand

har anställts som försäljningsansvarig i östra Sverige. Han har lång erfarenhet och bland annat ansvarat för försäljning av maskin- och industribelysning med hög IP-klassning för exempelvis verkstadsmaskiner. Bengt kommer att utgå från Gränna.

Ramböll
Anagha Ajaykumar

är ny i ljusdesignteamet på Stockholmskontoret. Hon har en magisterexamen inom ’Illumination Design’ från University of Sydney och bakgrund inom arkitektur. Hon har arbetat i drygt två år som ljusdesigner
på Lighting Design Partnership
i Sydney, med både interiöra och exteriöra projekt.

Cardi
Anton Helge

är ny KAM-support för butiks­kunder med placering i ­Stockholm. Anton kommer närmast från Elektroskandia-butiken i Rotebro där han arbetat som säljare.


ECO Konsult
Niklas Kläboe

har anställts och ingår i ECO Lightlink. Niklas har två års erfarenhet på leverantörssidan hos bl.a Zero och Cardi samt en kandidatexamen i ljusdesign från JTH. Han kommer att arbeta med både interiöra och exteriöra projekt hos ECO.

Cardi
Björn Cederstrand

är ny ljusdesigner med placering i Stockholm. Han har en bakgrund som elektriker och arbetat hos en av Elektroskandias kunder fram till 2018. Efter det har Björn studerat Ljusdesign via STI och samtidigt med sina studier arbetat aktivt hos ­Ljusrum där han efter utbildningen fortsatt sitt arbete.

Annell Ljus + Form
Robin Nilsson

är ny projektsäljare hos Annell i Stockholm. Nyexaminerad ljusdesigner från Tekniska Högskolan i Jönköping med känsla och stort intresse för design i alla dess former. Han ser fram emot att bidra till goda ljus­miljöer för nutida och framtida generationer.


Annell Ljus + Form
Paula Lundin

är ny förstärkning till affärsom­rå­det Stad och Trafik i södra Sverige och utgår från Helsingborg och Annells filial i Lund. Hon ser fram emot att bidra till tryggare utomhusmiljöer med energieffektiva belysningslösningar på vägar, torg och i parker. En driven entreprenörssjäl med säljerfarenhet bl.a. från Reebok.

Cardi
Emma Lindblom

är ny belysningssäljare för ­distriktet region Öst och del av Mellan. Emma är utbildad Ljusdesigner på Jönköpings Tekniska Högskola och kommer närmast från en tjänst på el­konsulten Exengo i Stockholm och innan dess Teknoplan.

Glamox
Jessica Högås

har anslutit sig till teamet som jobbar med ljusdesign & ljusberäkningar. Hennes placering är på Stockholmskontoret. Jessica har några års erfarenhet inom branschen och en kandidatexamen i ljusdesign från Jönköpings Tekniska Högskola.


ECO Konsult
Caitlin Petras

har anställts som ljusdesigner och ingår i ECO Lightlink. Caitlin kommer närmast från Light Bureau och har en kandidatexamen i ljusdesign från JTH. Hon har erfarenhet av att arbeta med interiöra och exteriöra projekt, vilket hon fortsätter med även hos ECO.

Glamox
Anton Gustafsson

är nyanställd inom teamet som jobbar med ljusdesign & ljusberäkningar i Göteborg. Anton har arbetat några år inom belysningsbranschen och har utbildat sig till ljusdesigner vid Jönköpings Tekniska Högskola.

Fox Belysning
Dietmar Högl

har anställts som säljare/ljuskonsult med inriktning på väg- och gatubelysning. Han kommer att inrikta sig på att hjälpa belysningskonsulter, och inte minst kommunernas inköpare, att välja rätt ljus. Dietmar har tidigare arbetat på Selux, Fagerhult och Atelje Lyktan, men kommer senast från Occhio.


Proton Lighting
Elias Lindholm

har tillträtt en tjänst som ljus­designer på Proton Lighting. Elias är nyutexaminerad ljus­designer från Jönköpings Tekniska högskola och kommer att vara en viktig förstärkning för ljusdesigngruppen i Värnamo.

Kamic
Davor Satulo

har anställts som produktchef inom produktområde UPS. Han är 30 år och kommer närmast från Eaton Electric där han jobbat som teknisk säljare/projektledare. Davor blir med sin tekniska kompetens och positiva inställning en välkommen förstärkning på kontoret i Västra Frölunda.

Proton Lighting
Marcus Berglöf

är ny distriktssäljare och kommer att utgå från Kumla och ansvara för försäljningen i mellersta Sverige. Marcus har lång erfarenhet av försäljning och kommer närmast från en tjänst på Malmbergs Elektriska.


Kamic
Henrik Fors

är ny distriktsäljare region Syd. Han har över 20 års erfarenhet av arbete inom elgrossen som inne- och utesäljare. Henrik kommer bearbeta elgrossister och elinstallatörer i Skåne och Blekinge med produktportföljer inom belysning och nödbelysning och blir en välkommen förstärkning i KAMICS säljteam.

Hide-a-lite
Lejla Becirevic

avslutade sin kandidatutbildning i Ljusdesign vid Jönköpings tekniska högskola 2019. Hon kommer senast från Elmia AB och är just nu vikarie på ljusdesignavdelningen.

Hide-a-lite
Magnus Lindsten

kommer närmast från Martins El i Jönköping AB och har en bakgrund som elektriker. Han är sedan mars anställd som produkt­specialist.


Malmö stad
Åsa Gullstrand

är sedan januari anställd och förstärker och kompletterar teamet som arbetar med stadens offentliga belysning. Inom Malmö Stad arbetar gruppen både strategiskt långsiktigt samt i nära dialog med drift och underhållsavdelningen. Åsa är certifierad Svensk Ljusdesigner, LD och kommer närmast från Light Bureau.

Hide-a-lite
Alexander Hjorth

har studerat en kandidatutbildning i Ljusdesign vid Jönköpings tekniska högskola. Han påbörjade sitt vikariat i juni 2020 och blev fast anställd på ljusdesignavdelningen i mars.

Tyréns
Vivek Adani

har en magisterexamen i ljus­design från Politecnico Di Milano, med arkitektur som bakgrund. Med sin gestaltningsförmåga och kunskap inom det arkitek­toniska stärker han Tyréns team. Vivek har arbetat i dryga 3 år som ljusdesigner i Sverige med erfarenhet av både interiör- och exteriörprojekt. Han kommer närmast från Light Bureau.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.        m

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare