Jobbaktuellt

Lediga jobb


Cardi söker teamledare för Ljusdesign

Cardi är i ett expansivt skede. Vi satsar därför på vårt Ljusdesign-team och söker nu en senior Ljusdesigner för en teamledarroll. Förutom ljusdesign blir du ansvarig för att fördela arbetet i gruppen samt vara delaktig i avdelningens utveckling. Ljusdesign-teamet är också del av vår kompetenta säljsupport.

Utbildning/Erfarenhet:
Vi ser gärna att du har studerat ljus på högskolenivå eller har gedigen erfarenhet av kreativ belysningsplanering i DiaLux (Evo), AutoCad, m.m. Förmåga att inspirera andra och gott ledarskap är meriterande.

Personlighet:
Som person är du kreativ och initiativtagande. Du har en god social förmåga, är prestigelös och serviceinriktad. Du delar gärna med dig av din kompetens till andra.

Tillträde omgående/enligt överenskommelse.
För ansökan och mer information om tjänsten hänvisar vi till vår hemsida.

 


Kundservice-/ kundtjänst-medarbetare till Årsta.

AIRAM har sedan 1921 levererat ljuskällor och belysningslösningar till butikskedjor, grossister och slutkunder i Norden. Koncernen omsätter idag ca 46MEuro med god lönsamhet och fortsatt tillväxt.

Vi behöver nu en ny kollega till vår kundtjänst i Årsta som kommer att arbeta med order/inköp, kundservice och försäljning. För rätt person finns även möjlighet att få jobba med ljusplanering och designsupport då vi ser detta som ett växande önskemål från våra kunder.

Det här är en tjänst för dig som vet vad det innebär med utmärkt service och har ett driv för att löpande leverera den bästa kundupplevelsen. Vi ser gärna att du har kunskap om belysning sedan tidigare och ser det som ett plus om du studerat belysning, har elektrikerbakgrund och/eller har direkt erfarenhet från branschen.

Mer om tjänsten och om ansökan 


Modular söker Key Account Manager Sweden

I mer än 30 år har Modular Lighting Instruments pressat gränserna och varit pionjärer inom arkitektonisk belysning. Nu söker vi en Key Account Manager. Våra rötter finns i Belgien men vi är en global spelare, vilket ger en internationell touch till jobbet. Som nyanställd förväntas du tänka fritt och aktivt bidra till att utveckla vår verksamhet så att vi kan fortsätta ligga i framkant.

Du blir ansvarig för att bibehålla och öka omsättningen, att upprätthålla ett bra förhållande med befintliga och potentiella kunder samt andra kommersiella länkar i beslutsprocessen. Du ansvarar självständigt för att bibehålla och utveckla vårt nätverk i Sverige. Du har ett stort intresse för arkitektur, erfarenhet inom belysningsbranschen och har ett etablerat nätverk hos vår målgrupp. Du talar och skriver obehindrat på engelska.

Mer om tjänsten och om ansökan 


Fergin söker en ny säljare till västra distriktet

Vi söker nu en ny säljare för vårt västra distrikt. Vi söker dig som tycker om att bygga långa relationer och som hellre spenderar tid ute hos kunder än bakom det egna skrivbordet.

Vi värdesätter en bakgrund inom el-teknik, belysning eller industri och då gärna som säljare. I centrala Göteborg har vi ett showroom och vi förutsätter att du kan vara tillgänglig där en eller ett par dagar i veckan. Tag chansen att bli en viktig kugge i vårt team!

Mer om tjänsten och ansökan

Personnytt


Annell Ljus + Form
Mattias Sjövik

är ny säljare på Norrland med Umeå som bas. Med tyngdpunkt på ljusområdet stad
och trafik representerar han Annells breda produktprogram för professionell och offentlig ljusmiljö utomhus och inomhus. Mattias är säljutbildad eltekniker med god erfarenhet från elbranschen. Han kommer senast ifrån Weidmüller.

Annell Ljus + Form
Jonas Annell

har utsetts till ny vd och försäljningschef. Han efterträder brodern Tomas som kvarstår som marknadsansvarig. Jonas har sedan 2004 byggt Annells affärsområde Stad och Trafik. Äldste brodern Staffan är fortsatt ansvarig för belysning, ljusteknik och ljuskvalitet. Företagets ekonomichef Åsa Klintemar har samtidigt utsetts till vice vd.

Liljewall Arkitekter
Jessica Johansson

arbetar sedan årsskiftet som ljusdesigner på Liljewall arkitekter, med 200 arkitekter och ingenjörer i Göteborg, Stockholm, Malmö och Buenos Aires. Rekryteringen tillför Stockholmskontoret en ny spetskompetens. Jessica kommer senast från ÅF Lighting där hon de senaste sju åren arbetat med interiöra och exteriöra belysningsprojekt och som uppdragsledare och coach.


Kamic Light & Safety
Marcus Danielsson

är nyanställd innesäljare. Han har många års erfarenhet från de egna leden och kommer ­närmast från en tjänst hos ­systerdivisionen där han arbetat med teknisk support av larm- och säkerhets­produkter. Förutom innesäljjobbet kommer han även hantera reklamations­ärenden inom divisionen.

Proton Lighting
Adam Wallentin

förstärker Proton Lightings projekteringsgrupp i Värnamo. Adam har efter sin utbildning i Ljusdesign på Jönköpings Tekniska högskola arbetat ett antal år på DEFA Lighting som belysningsprojektör. Han kommer närmast från AB Varmförzinkning där han var projektsamordnare i vägprojekt

Proton Lighting
Mårten Wetterstrand

är ny försäljningschef för Solutions by Proton Lighting. Mårten är maskiningenjör i botten och kommer närmast från Gunnebo Fastening, där han de senaste två åren varit försäljningschef parallellt med exportchef. Han har lång erfarenhet av teknisk försäljning och industriell kunskap förutom Gunnebo även från Mattssons i Anderstorp.


Aura Light
Fredrik Hagman

är ny marknadsdirektör. Fredrik har en gedigen erfarenhet av belysningsbranschen och har de senaste 6 åren haft ett antal olika roller på Aura Light, senast Business Director.

ÅF Lighting
Anastasia Iliadou

är ny ljusdesigner i Stockholm. Hon har en masters i ljusdesign och hälsa från KTH och en ­civilingenjörsexamen från Technological Educational Institute of Central Macedonia i Grekland. Anastasia har under de senaste åren arbetat hos Sweco Architects.

Aura Light
Pia Fors

är ny marknadsassistent med placering på Stockholmskontoret. Pia kommer att jobba med alla marknads- och kommunikationsaktiviteter. Pia kommer direkt från Uppsala Universitet med en master i bagaget.


ÅF Lighting
Stefan Larsson

är ny till teamet i Stockholm. Stefan har en examen i elektronik & ekonomi och besitter mer än 15 års erfarenhet från belysningsindustrin. Hos ÅF Lighting tar han sig nu an rollen som projektledare inom affärsutveckling och försäljning. Stefan kommer senast från Lumileds.

Aura Light
Fredric Larsson

är ny webbmanager på bolaget med ansvar för att utveckla våra digitala tjänster. Fredric, med målsättningen att skapa branschens bästa digitala utbud kommer närmast från Elektroskandia.

ÅF Lighting
Efi Stragali

har anställts som ljusdesigner på kontoret i Stockholm. Hon har en mastersexamen i ljusdesign från KTH och en civilingenjörsexamen i El & Data från Polytechnic School of Democritus University of Thrace i Grekland. Efi arbetade senast som ljus­designer hos Sweco Architects.


Aura Light
Rasmus Andersson

har en ny tjänst som nordisk regional produktchef och länkar samman kundernas behov med produktutvecklingsteamet i Vimmerby. Rasmus kommer även delvis ha kvar sin nuvarande tjänst som ansvarig Föreskrivande led i Stockholm.

Ateljé lyktan
Tobias Dahlberg

är från och med den 1 februari ny säljare av interiörbelysning i Malmö. Tobias är utbildad ljusdesigner och har två års erfarenhet av ljusplanering. Senaste året har han jobbat med försäljning mot föreskrivare och köpande kunder. Han kommer närmast från Glamox Luxo i Malmö.

Nokalux
Joacim Hallberg

är senaste tillskottet och kommer arbeta som innesäljare på distrikt sydväst i Gislaved. Han kommer närmast från Solar Värnamo där han jobbat som innesäljare med inriktning mot belysning. Joacim är även utbildad på elprogrammet. Han kommer hjälpa kunderna med ljusberäkningar, offerter och teknisk support.


Ljusår
Jan Garnert

inriktar nu sin kulturhistoriska ljuskompetens på författande, samarbeten med ljusutbildningar, uppdrag som kulturhistorisk belysningsspecialist och föreläsningar. Jan har närmast varit kulturhistorisk belysningsexpert vid ÅF Lighting.

Ledvance
Maren Bochinger

är ny VD för Sverige. Hon har en universitetsutbildning i Business Administration och kommer senast från Ledvance i Boston där hon byggt upp organisationen kring armaturer och fungerat som försäljningschef i USA och Kanada. Innan dess var Maren en del av Ledvance strategiteam på huvudkontoret i Tyskland.

Kamic
Tomas Ståhl

är ny förstärkning hos KAMIC, som Business Development Manager. Tomas kommer närmast från Lightab i Göteborg där han arbetade som försäljningschef 2017. Han har även flerårig erfarenhet från Fagerhult och Effekta Power Systems, både som säljare och försäljningschef, där hans fokusområden varit belysning och nödbelysning


Ledvance
Lasse Pettersson

har anställts som Vertical Application Manager. Lasse har lång erfarenhet inom leverantörs- och grossistledet. Han kommer närmast från Rexel där han arbetat med ansvarsområdena energibesparande belysningssystem och projektförsäljning.

Zumtobel Group
Mattias Löfström

har anställts som säljare hos Zumtobel Group. Han kommer närmast från Stockholm Lighting Company AB och innan dess Ljushögskolan i Jönköping. Med fokus på Zumtobel och acdc förstärker han teamet i Stockholm.

ÅF Lighting
Essi Seiskari

har anställts som ljusdesigner i Stockholm. Essi kommer senast från Ramböll i Helsingfors och dessförinnan från BDP Lighting i London. Hon har en magisterexamen i ljusdesign från Edinburgh Napier University och en examen i landskapsarkitektur från Aalto University i Helsingfors.


Osram
Denisse Manito

är nyutexaminerad Kandidat i Ljusdesign från Tekniska Högskolan i Jönköping och har tidigare gjort praktik på Osram under sin utbildning. Hon kommer att vara placerad i Stockholm och ta hand om ljusberäkningar och marknadsföring av armaturer från Osram, Siteco och Traxon.

ÅF Lighting
Karin Klevemark

är ny ljusdesigner i Stockholm. Hon har 13 års erfarenhet som inredningsarkitekt och specialistkunskaper inom ljusdesign. Karin har en examen i inredningsarkitektur från HDK i Göteborg och har studerat ljusdesign vid Jönköping University och på högskolan i Wismar i Tyskland.

Osram
Susanne Fransson

är ny Key Account Manager med fokus på lösningar för smarta städer, logistik och industri. Hon har lång erfarenhet, bl.a. som kommersiell chef på Fagerhult Retail och som projektledare för totalprojekt hos en partner till Osram. Susanne blir Osrams representant i Göteborg och tar hand om Södra Sverige.


Tyréns
Jonas Malmberg

är sedan september anställd ljusdesigner på Tyréns i Stockholm. Jonas har en magisterexamen i arkitektonisk ljusdesign från KTH i Stockholm och kommer arbeta både med exteriöra och interiöra projekt samt inom dagsljusområdet.

Xcen
Gabriella Sköld

är senaste tillskottet hos Xcen. Hon är utbildad ljusdesigner på högskolan i Jönköping och har tidigare arbetat som innesälj hos Westal. På Xcen kommer hon att bidra med sina ljuskunskaper och arbeta med utesälj.

Kamic
Patrik Nilsson

Är ny distriktssäljare inom säljteamet för region Syd och har Skåne och Blekinge som sitt distrikt. Patrik har en bred elteknisk bakgrund och kommer närmast från Effekta Power Systems där han under många år haft en liknande tjänst.


Ljusrum
Amanda Krantz

förstärker teamet på Ljusrum som ny projektkoordinator. Hon har tidigare erfarenhet inom både inredningsbranschen och byggbranschen. Hon kommer närmast från CAD & Konstruktion i Motala där hon jobbade som byggnadskonsult.

Ljusrum
Lisa Enekvist

har anställts som ljusdesigner på Ljusrum. Lisa kommer närmast från Projektengagemang och är utbildad ljusdesigner på Jönköpings Tekniska Högskola. Lisa kommer att fortsätta jobba med både med interiör och exteriör belysning.

Fagerhults Belysning
Mattias Olofsson Lagerqvist

är ny försäljningschef Indoor på Fagerhult. Mattias har gedigen erfarenhet av belysningsbranschen, de senaste 10 åren har han varit verksam inom Fagerhult i olika roller.


Fagerhults Belysning
Eric Karlsson

stärker upp ljusplaneringsavdelningen på Fagerhults Belysning Sverige. Eric har en examen i ljusdesign från Jönköping University.

Fagerhults Belysning
Fredrik Hallberg

har börjat som teknisk innesäljare på Fagerhults Belysning Sverige och arbetar främst med LED Linears sortiment och teknisk support med placering i Habo. Han har en examen i ljusdesign från Jönköpings Tekniska Högskola och kommer närmast från Rejlers där han arbetat som ljusdesigner. Fredrik har tidigare även arbetat som elinstallatör.

Fagerhults Belysning
Markus Winnert

har en ny roll på Fagerhults Belysning Sverige och kommer jobba med affärsutveckling för ljusstyrning samt med lösningar relaterade till hälsa- och sjukvårdvårdsprodukter. Markus utgår från Stockholmskontoret och kommer närmast från Aura Light där han arbetade som försäljningschef.


Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare