Jobbaktuellt

Lediga jobb


Du som Ljusdesigner intresserar oss!

Som utbildad ljusdesigner med framtidsambitioner har du med all säkerhet ett stort och genuint intresse för ljusplanering och teknik. Du är sannolikt ivrig att omsätta dina tekniska kunskaper i kreativa belysningslösningar. Är du den vi söker tror vi på en ljus framtid tillsammans.

Vi söker nu en ljusdesigner till vårt team. Du kommer arbeta med ljussättning av bl.a. villor, kontor, restauranger, butiker och utomhusmiljöer. Att arbeta i ett högt tempo och samtidigt leverera ljussättningar med noggrannhet till kunder kommer vara en stor del av din vardag. Vi vet att du är rak och ärlig, med en positiv inställning. Att du kommer ha roligt på jobbet, det lovar vi!

Länk till fullständig annons – sista ansökningsdag 2023-10-20

Personnytt


Signify
Alain van der Poort

har ett nytt uppdrag som Nordic Commercial Leader för Systems & Services inom Office & Industry. Han kommer närmast från en roll inom försäljning och affärsutveckling hos Signify i Benelux. Där har han varit en nyckelperson i att bygga och utveckla strategiska kundkonton inom olika affärsområden.

Signify
Robert Lindström

är ny Key Account Manager inom området Sports på Systems & Services. Han arbetar med den professionella belysningskanalen i Norden med nuvarande kunder och utveckla nya möjligheter inom området. Robert har tidigare arbetat hos Vattenfall Network Solutions med affärsutveckling och försäljning.

Signify
Johannes Soomer

är den nya belysningsspecialisten i väst hos Signify, med placering i Göteborg. Johannes har lång erfarenhet av försäljning och har även studerat ljusdesign på JTH. Han kommer senast från Taras Ljusdesign / Sävedalens Belysning där han har skött försäljning, inköp och projektledning.


Signify
Anastasia Angeli

har blivit fastanställd som Lighting Application Specialist (LiAS) i Norden. Hon tar fram ljusdesignlösningar samt ljusberäkningar för inomhusprojekt. Anastasia är en mycket kreativ person och tar gärna fram inspirerande förslag på vad man kan göra med ljus.

Signify
Mohammad Afrooz Mehr

är ny teknisk supportingenjör för uppkopplad belysning och ansvarig för service till kunder och partners i hela Sverige. Han fokuserar även på affärsutveckling, visibilitet och försäljning av varumärket Interact tillsammans med nordiska sälj- och marknadsföringsteam.

Signify
Katarina K Lindquist

är ny som Quote Support Officer på Signify. Hon jobbar främst mot Public men hjälper såklart även till med Trade offerter. Hon har tidgare jobbat på Orkla Care, med ordermottagning samt administrativa uppgifter. Hon har många års erfarenhet av service både mot slutkund och mot B2B.


Fagerhults Belysning
Susanna Tigerlantz

är ny kundsupportchef i Habo och ingår i ledningsgruppen för det svenska säljbolaget. Hon kommer från Teamolmed där hon arbetat som verksamhetschef. Med gedigen erfarenhet av försäljning, verksamhetsutveckling, coaching och ledarskap är Susanna ett viktigt tillskott till Fagerhults säljorganisation.

Fagerhults Belysning
Mattias Börjesson

är sedan januari ny teknisk säljare i väst, med placering Göteborg. Mattias kommer närmast från Rexel där han arbetat som säljare i sju år. Med sin energi och vilja att lyckas blir han ett fint tillskott.

Fagerhults Belysning
Alexander Fransson

är ny connectivityrådgivare med placering i Göteborg. Alexander har tidigare arbetat som elkonsult och har bred kunskap kring belysningsstyrning. Han är ett viktigt tillskott i connectivityteamet och Fagerhults säljorganisation.


Fagerhults Belysning
Freddie Beisland

är ny Business Controller med placering i Stockholm och ingår i ledningsgruppen för det svenska säljbolaget sedan mars. Freddie kommer tidigare från Attendo där han arbetat som Business Controller de senaste fyra åren.

Fagerhults Belysning
Stefan Grimsholm

är ny teknisk säljare med ansvar för affärsområdet Outdoor i syd med placering i Malmö. Stefan arbetade tidigare som projektledare på Vattenfall Services Nordic AB.

Elektro Elco/Hide-a-lite
Jennifer Eliasson

är sedan april anställd som ljusdesigner, med placering i Bankeryd. Jennifer kommer närmast från företagets kund­supportavdelning där hon jobbat med offerthantering. Hon har tidigare arbetat på Taras ljusdesign och Westal. Jennifer är utbildad ljusdesigner vid Jönköping University och tog examen 2017.


Proton Lighting
Åke Rantala

började i juni som ljusdesigner på Proton Lighting med placering på kontoret i Stockholm. Åke har tidigare arbetat på Ramböll Sweden och på Smak Design AB.

Proton Lighting
Eric Lundberg

är sedan mitten på maj ny ljus­designer hos Proton Lighting och kommer att förstärka ljusdesignteamet i Värnamo. Eric kommer senast från en tjänst hos Fagerhult.

Proton Lighting
Rasmus Andtbacka

är sedan maj ansvarig säljare för varumärket Exaktor i distrikt Östra Götaland. Rasmus är utbildad ljusdesigner och kommer närmast ifrån en tjänst hos Fagerhult. Rasmus utgår ifrån Proton Lightings kontor i Jönköping och kommer att jobba med installatörer, konsulter och grossister.


Siteco
Jarkko Mokko

är sedan 2022 Managing Director för Siteco Sverige med uppdrag att bygga upp en försäljningsorganisation i Sverige. Jarkko har lång erfarenhet i branschen från bland annat GE och Fagerhult och kommer närmast från Zumtobel Group.

Elektro Elco/Hide-a-lite
Noa Vernersson

är ny ljusdesigner, med placering i Bankeryd. Noa kommer närmast från studier vid Jönköpings tekniska högskola där han i maj avslutade sin kandidatutbildning i Ljusdesign. Under studietiden jobbade han extra på Zero.

Elektro Elco/Hide-a-lite
Angelica Brandborg

är, även hon, nyanställd som ljusdesigner i Bankeryd. Angelica kommer närmast från studier vid Jönköpings tekniska högskola där hon i maj avslutade sin kandidatutbildning i Ljusdesign. Under studietiden jobbade Angelica extra på Elektro Elco/Hide-a-lite.


Siteco
Christian Fernström

har anställts som KAM för Retail, Industry och Office Application med placering i Stockholm. Christian tidigare arbetat på bland annat Oktalite och kommer närmast från Zumtobel Group.

Siteco
Jan Börjesson

har anställts som KAM med ansvar för City och Sport i västra Sverige. Han började i belysningsbranschen 1989 på dåvarande Järnkonst, har ­senare haft rollen som ­Distriktschef på Thorn Lighting och som Sales Manager på ZG Lighting med ansvar utomhusbelysningen i Sverige.

Siteco
Mathias Eriksson

har anställts som KAM inom segmentet Industry & Office och utgår från Siteco’s Stockholmskontor. Mathias har jobbat med belysning i 15 år och kommer närmast från Zumtobel Group men har tidigare jobbat på Cardi Belysning och GE Lighting.


Siteco
Örjan Andersson

har anställts som KAM för Industry and Office Application med utgång från Göteborg. Örjan har tidigare arbetat för Hans Agne Jakobsson, Annell Ljus + Form och Zumtobel Group.

Siteco
Dina Basic

är ny Key Account Manager på Siteco, med fokus på City, Industry & Office segmentet i södra Sverige. Dina har tidigare jobbat som ljusdesigner och avdelningschef för ljusdesign & customer service och kommer senast från Zumtobel Group. Hon har studerat ljusdesign vid Jönköping University.

Siteco
Magnus Stenberg

har anställts för att i första hand jobba med utomhusbelysning som Gata och Park och Sport­arenor i mellan Sverige. Magnus har jobbat i 17 år med belysning och kommer senast från Zumtobel Group.


Zumtobel Group
Emma Duxbury

har återvänt till branschen i rollen som försäljningschef Sverige med ansvar för varumärkena Thorn och Zumtobel. Emma har en gedigen erfarenhet av digitalisering och IoT och kommer senast från Caverion Sverige, där hon jobbat med affärsutveckling av energi­effektiviseringsprojekt och hållbarhetsmål.

Zumtobel Group
Sandra Edberg

är ny Head of Lighting Design för varumärkena Thorn och Zumtobel, vid Stockholms­kontoret. Hon har under de senaste 19 åren jobbat som senior ljusdesigner/belysningsingenjör. Sandra har även haft olika chefspositioner genom åren, den senaste var som sektionschef för Light Bureau i Stockholm.

Zumtobel Group
Nadia Bednarek

är anställd som Key Account Manager och kommer att arbeta med varumärkena Thorn och Zumtobel med ansvar för region öst och väst. Nadia kommer närmast från Signify.


Zumtobel Group
Hampus Hannula

är anställd som Key Account Manager och kommer främst att arbeta med varumärket Thorn med fokus på utomhusbelysning. Hampus utgår från kontoret i Malmö och ansvaraför för region syd.

Zumtobel Group
Daniel Lopez

har nyligen börjat som Key Account Manager med huvud­sakligt ansvar för interiörbelysning och varumärkena Thorn och Zumtobel. Daniel kommer från en bakgrund inom försäljning och diverse ledande roller och kommer att vara placerad vid kontoret i Göteborg.

Zumtobel Group
Sebastian Taengh

har anställts som Key Account Manager med fokus på föreskrivande led och kommer att arbeta med varumärkena Thorn och Zumtobel i Stockholm med omnejd. Sebastian har tidigare erfarenhet av belysningsbranschen med roller både inom ljusdesign och försäljning.


Cardi
Henric Strömberg

har anställts som ljusdesigner till kontoret på Valhallavägen i Stockholm. Henrik har sedan tidigare arbetat med projektering, beställning och installation av armaturer. Han har en bakgrund som elektriker hos Lennströms elektriska och kommer närmast från Illums Bolighus som jobbar med försäljning av belysning mot installatörer och privat­personer.

Cardi
Thomas Hargsten

har anställts som ljusdesigner och kommer arbeta på Elekroskandias kontor i Gävle. Thomas har en mångårig erfarenhet inom Elektroskandia och är väl förtrogen med Cardi´s erbjudande ihop med projektering i Dialux som en del av arbetet.

LUXLIGHT
Fredrik Hallberg

förstärker teamet på Luxlight. Fredrik kommer främst arbeta tätt tillsammans med föreskrivande led för att hitta varje projekts bästa lösning. Han är utbildad ljusdesigner på Jönköpings Tekniska Högskola och har tidigare arbetat som installatör, ljusdesigner och senast som Teknisk Innesäljare.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här