Jobbaktuellt

Lediga jobb

Personnytt


Fagerhults Belysning
Linda Hallgren

är nya kundsupportchefen i Fagerhults svenska säljbolag. Linda har många års erfarenhet av att arbeta med försäljning och relationer och kommer närmast från en roll som Försäljningschef på ITAB Shop Concept.

Fagerhults Belysning
David Florin

har anslutit till Göteborgskontoret som teknisk säljare med ansvar för kunder inom Västra Götaland. Närmast kommer han från en tjänst som säljare på Veolia Recycling. David kommer att arbeta med alla led inom belysningsbranschen, från föreskrivande led till installationsledet.

Fagerhults Belysning
Peter Netskar

ansluter till Göteborgskontoret som teknisk säljare med ansvar för kunder inom västra Götaland, både föreskrivande led samt installationsbolag. Peter har många års erfarenhet inom installations och konsultledet och kommer närmst från en tjänst som elkonsult på Apexa Competence AB i Göteborg.


Fagerhults Belysning
Matilda Rydberg

är anställd på ljusplaneringsavdelningen i Habo som belysningsplanerare. Hon kommer närmast från Westal där hon arbetat som innesäljare och ljusdesigner. Matilda har tidigare studerat vid Jönköpings Tekniska Högskola, där hon har en kandidatutbildning
i ljusdesign.

Fagerhults Belysning
Klas Björkedal

är ny säljare på Fagerhult Outdoor. Klas har mer än 15 års erfarenhet inom belysning där han tidigare jobbat med indoor, belysningsstyrning samt exteriörbelysning. Klas kommer att utgå från huvudkontoret i Habo och ansvara för Jönköpings län, Östergötland, Skaraborg, Örebro län samt Norrland. Närmast kommer Klas från Aura Light.

Stockholm Lighting Company
James Andersson

är ny teknisk säljare i Göteborgskontoret, med 16 års erfarenhet från branschen. Han har en bakgrund som ljuddesigner i USA, som produktchef hos Lumenpulse i Kanada och har sedan 2013 arbetat som ljuddesigner hor Tengbom i Göteborg. James kommer främst arbeta västra och södra Sverige.


Fagerhults Belysning
Daniel Johansson

tillträder som vd för Fagerhults Belysning ab med ansvar för varumärket Fagerhult. Daniel har 14 års erfarenhet av belysningsbranschen, och bolaget, i positioner med fokus på män­niskor, utveckling och framsteg. Daniel är fortsatt vd för Fagerhults svenska säljbolag.

Tyréns
Hans Arvidsson

förstärker Tyréns ljusdesignteam. Genom sina 20 år i branschen som uppdragsledare har Hans bred och djup kompetens inom inom- och utomhusbelysning. Till detta kommer erfarenhet från krävande specialmiljöer, designa projektspecifika armaturer samt dagsljusberäkningar.

Signify
Hans Fasteus

tillträdde den 15 april som Sales Manager, Trade på Signify. Hans kommer närmast från en roll som VD på Fasteus Teknik, som han drivit sedan 2009. Han har en bakgrund som ­revisor och konsult på ­Deloitte i Stockholm samt en civil­ekonomutbildning från ­Handelshögskolan i Göteborg.


Zumtobel Group
Emma Linde

har anställts som ljusdesigner och kommer att arbeta med varumärkena Thorn, Zumtobel och acdc. Emma har nyligen tagit sin kandidatexamen i produktutveckling och ljusdesign vid JTH och har närmast varit en termin som utbytesstudent i Sydkorea där hon bland annat läste en kurs i inredningsdesign.

Exengo
Evelina Tyleborn

är ett nytt tillskott till ljusdesign­teamet på Exengo. Hon har erfarenhet från både leverantörssidan hos Louis Poulsen och konsultsidan hos WSP. Evelina kommer att arbeta med främst interiöra men även en del exteriöra projekt. Hon har en examen i ljusdesign från JTH.

Ledvance
Fredrik Pettersson

har anställts som säljare med ­fokus på proffsmarknaden. Fredrik har lång erfarenhet inom belysning och kommer närmast från en liknande tjänst hos Hide-a-lite. Innan det var han utesäljare på Elektro­skandia Stockholm. Han har även jobbat som elektriker och projektledare inom belysning och el.


Stockholm Lighting Company
Helena Thörnstrand

förstärker sedan februari Stockholm Lightings kundservicegrupp i Bromma. Helena har lång erfarenhet av försäljning och kundservice inom daglig­varor och bygghandel och ­kommer att arbeta med order, leveransbevakning och support.

Flux
Jan Bergqvist

anställdes nyligen som säljare på Stockholmskontoret. Han kommer att arbeta i Mälardalen och norra Sverige, med fokus på att möta arkitekter, konsulter, installatörer och beställare. Jan har en lång och gedigen erfarenhet från försäljning inom både belysnings- och byggbranschen och är van vid att arbeta med föreskrivande led.

Zumtobel Group
John Blidefjord

har anställts som Key Account Manager i Stockholm. John kommer huvudsakligen att jobba med det innovativa och dynamiska varumärket acdc med fokus på arkitektoniska belysningslösningar. Han har en gedigen erfarenhet och kommer närmast från iGuzzini.


Ledvance
Robert Selander

har anställts för att förstärka Sales support på Ledvance. Han kommer närmast från ­Storel där han arbetat som innesäljare med fokus på
belysning.

Westal
Kerstin Björnsson

är ny säljare för södra Sverige. Hon är ett välkänt ansikte inom elbranschen med över 30 års erfarenhet. Senast kommer hon från Hager där hon arbetat som säljare. Kerstin har ett stort intresse för belysning och ser fram emot att utvecklas tillsammans med sina kunder.

Kamic Installation
Jennie Ring

är ny produktchef inom belysning. Hon har lång erfarenhet av belysning, både med utveckling, projektering och försäljning. Närmast kommer hon från en roll som säljare hos Aura Light. Hon arbetade också under månåga år på Elektroskandia med försäljning till grossister och föreskrivande led.


Solar Light
Fredrik Bengtsson

stärker upp Solar Lights team som belysningsprojektör och finns på plats på Solars kontor i Uddevalla sedan januari. ­Fredrik har mångårig erfarenhet av belysningsbranschen och kommer närmast från Ljusproffsen.

Ateljé lyktan
Rickard Eremar

är ny säljare av interiörbelysning i Stockholm. Rickard kommer närmast från Annell Ljus + Form där han arbetade med försäljning och produktutveckling. Rickard har stor erfarenhet av styrning, elteknik och ljusplanering och har även varit verksam som installatör.

Solar Light
Erik Torstensson

är anställd som belysnings­projektör på huvudkontoret i Göteborg sedan januari. Han har mångårig erfarenhet av branschen och kommer ­närmast ifrån Fagerhult Retail, där han arbetat som International Lighting Designer. Erik är utbildad på Ljushögskolan i Jönköping.


Ateljé lyktan
Michael Palo

är ny säljare av exteriörbelysning i Stockholm. Michael har mer än 15 års erfarenhet inom belysning och kommer närmast från Siteco/Osram där han varit ansvarig säljare för deras exteriöra och interiöra sortiment. Dessförinnan arbetade han på Thorn Lighting.

Annell Ljus + Form
Denisse Manito

förstärker Annells support till kunder och interna ­med­arbetare av ljusberäk­ningar för professionella ljusmiljöer inomhus. Denisse är utbildad till ljusdesigner vid Tekniska Högskolan i ­Jönköping och kommer närmast från Siteco Sverige.

Flux
Mike Richardsson

förstärker Flux supportgrupp som teknisk innesäljare. Han kommer närmast från Rexel Sverige där han arbetat i åtta år. Med sitt stora intresse för teknik i allmänhet och ­belysning i synnerhet, sin ­förmåga att snabbt ta till sig ny kunskap och sitt trevliga ­bemötande är han ett värdefullt tillskott på företaget.


PT-Ljus
Emma Johansson

är ny ljusdesigner och uppdragsledare. Hon har arbetat på Projektteknik sedan augusti 2019 och går nu över till det nya affärsområdet för ljus. Emma är ackrediterad Svensk Ljusdesigner, har examen från JTH Ljusdesign 2012 och har sedan dess varit anställd på Vectura/ Sweco som ljusdesigner.

Schréder Nordic
Patrik Holm

är ny som som Technical Sales Support Engineer med placering på Schréders kontor i Malmö. Patrik har över 10 års erfarenhet av belysnings­branschen och arbetade för Esylux under 8 år som tekniskt säljstöd. Närmast kommer han från Karl H Ström som specialist på sensorer.

 

Schréder Nordic
Laurent Tassin

ansluter sig som Lighting ­Design/Field Application ­Engineer med placering på ­kontoret i Malmö. Laurent har över 20 års erfarenhet av belysning och kommer närmast från 7 år hos Zumtobel Group/Thorn Lighting. Innan dess var han ett antal år hos Selux och Schréder i Frankrike.


PT-Ljus
Stefan Trygg

har utsetts till VD, uppdragsledare och belysningsprojektör på PT-ljus som är det nya ­affärsområdet av Projektteknik i Östergötland. Han har arbetat på Projektteknik sedan februari 2018 och kommer närmast från Sweco i Linköping där han arbetade i 6 år som uppdrags­ledare och belysningsprojektör.

 

Artemide
Vesna J. Slavic

har efter 20 år i branschen nu tagit rollen som Artemides nordiska chef, med uppgift att förstärka och fortsätta bygga den nordiska organisationen. Hon har tidigare arbetat på flera belysningsföretag, bl.a. Louis Poulsen, Schréder och Ansorg.

 

Westal
Adam Sandwall

är ny marknadsansvarig. Adam ska fokusera på att utveckla Westals varumärke och kund­erbjudande i den tillväxtresa som bolaget genomför. Adam är civilekonom med erfarenhet från affärsutveckling både inom detaljhandel och tillverkande industri. Han kommer närmast från en tjänst som Business ­Controller på Proton Lighting.

 


Westal
Kenneth Ericson

har anställts som säljledare/säljare väst. Han har en 40-årig branscherfarenhet varav de sista 30 från försäljning. ­Kenneth har tidigare varit försäljningschef på Hager Elektro och kommer nu senast från Maxel där han arbetat med belysning i fyra år. Han har även ett förflutet av Lumiance och Marelco i början av 90-talet.

Proton Lighting
Tommy Säfström

är nyanställd distriktssäljare. Han kommer att utgå från Söderhamn och ansvarar för försäljningen i norra Sverige, av belysning och belysnings­lösningar från Exaktor by ­Proton Lighting. Tommy ­kommer närmast från en tjänst som innesäljare på ­Ahlsell i ­Söderhamn.

 

Karl H Ström
Magnus Nilsson

är ny säljare och kommer att ansvara för Skåne, delar av Halland och Småland samt Blekinge. Han kommer att fokusera på konsulter, installatörer, fastighetsägare och grossister. Magnus har en lång och gedigen erfarenhet från branschen och kommer närmast från Ecolux.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare