Jobbaktuellt

Lediga jobb


Schréder söker säljare till Södra Sverige

Vi upplever en stark expansion i Sverige och behöver nu förstärka sin säljorganisation.

Du har en nyckelroll i Schréders utveckling i Sverige inom Utomhusbelysning samt Smart teknologi och kommer ansvara för att driva försäljning mot nya och befintliga kunder  samt för hela upphandlingsförfarandet. Du tillbringar mycket tid ute hos kunden, primärt kommuner och myndigheter och skapar relationer med byggentreprenörer, grossister, föreskrivande led, elinstallatörer och energibolag.

Du har förmågan att sätta dig in i kundens problemställningar och utmaningar och  omvandla dessa till lösningar och affärsmöjligheter. Du är kundens primära kontaktyta och bygger relationer på såväl operativ som strategisk nivå. Du rapporterar till VD och tjänsten utgår från huvudkontoret på Hyllie, Malmö.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Ferm, epost: m.ferm@schreder.com. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Schréder


ITAB söker Field Sales inom belysning

Tillsammans med konsumenter och retailers levererar ITAB förverkligandet av fysiska, engagerade och sömlösa butiksmiljöer. Vi levererar mätbara resultat till våra kunder i form av butiksupplevelser, försäljning, effektivitet, service och driftkostnader.

Som Field Sales inom segment belysning ingår du i säljteamet som arbetar med hela säljprocessen från prospektering till leverans. Dina nya och befintliga kunder finns inom Retail och Dagligvaruhandel och är placerade runtom i Sverige. Ditt främsta fokus är att ansvara för relationen och utvecklingen av samarbetet med kund. Du anställs för att du drivs av relationsbyggande aktiviteter i kombination med kreativiteten att skapa konceptuella lösningar inom belysning.

Läs mer om tjänsten här

Personnytt


Rejlers
Lisa Holmgren

är ett nytt tillskott i ljusdesign­teamet på Göteborgskontoret. Hon är en nyexad ljusdesigner från utbildningen i Jönköping och kommer att jobba med såväl interiöra som exteriöra projekt.

Ecolux
Cristoffer Nordin

är det senaste tillskottet till sälj­kåren. Han är utbildad ­elektriker och jobbat som ­seviceelektriker i 11 år. Nu ­sadlar han om och ska jobba som utesäljare i det norra ­distriktet, utgår från Umeå.

Ecolux
Marie-Louise Persson

har anställts som innesäljare.
Hon har jobbat i belysningsbranschen i över 25 år och ­kommer senast från Defa AB
där hon jobbat som innesäljare.


Ecolux
Stephan Keding

har anställts som distriktsansvarig säljare i Stockholm. Stephan är utbildad elinstallatör och även jobbat som ellärare, men kommer närmst från Storel där han arbetat som utesäljare i 4 år.

Zumtobel Group
Karin Wickström

har anställts som ljusdesigner med placering på kontoret i Malmö och kommer att arbeta med varumärkena Thorn och Zumtobel. Karin är en erfaren ljusdesigner med examen från Jönköping University och kommer senast från en anställning hos Glamox.

Hifab Installationsledning
Stefan Söderström

har anställts som senior projektledare i Stockholm. Han har lång erfarenhet av projektering, driftsättning av belysningsstyrningar och integration av tekniska system i fastigheter. Stefan kommer närmast från Rexel som produktchef och har tidigare arbetat på Energo, Ramboll och Sweco.


Hide-a-lite
Louise Hellström

är nya tillskottet på kundsupport. Hon kommer främst arbeta med orderhantering. Tidigare har Louise arbetat som konsult hos Manpower med uppdrag hos Siemens kundservice­avdelning.

Zumtobel Group
Sonny Mannsdorff

är sedan september innesäljare på kontoret i Malmö och kommer att arbeta med varumärkena Thorn och Zumtobel. Sonny har tidigare erfarenhet som elektriker med inriktning på gatubelysning och som innesäljare inom grossistledet, med fokus på gatubelysning.

Hide-a-lite
Patrik Wetterbrink

Anställdes i juni som produkt­specialist. Patrik kommer ­närmast från Fagerhults ­Belysning där han arbetat
som konstruktör.


Glamox
Astrid Simonsen Joos

har utsetts till efterträdare till Rune Marthinussen som beslutat att lämna som koncernchef. Ändringen träder i kraft 1 augusti 2022 och Marthinussen finnas kvar som stöd december 2022 ut. Simonsen Joos senaste position har varit som Global Chief Digital Officer och Head of Transformation på Signify.

Iguzzini
Fredrik Lunell

är sedan oktober ny ansvarig för den svenska verksamheten. Fredrik har mångårig bransch­erfarenhet från olika roller i ledande befattningar och engagemang i branschföreningen. Senast kommer han från Zumtobel Group där han varit försäljningsansvarig i Sverige.

Hide-a-lite
Alice Auregård

är sedan september anställd som vikarierande ljusdesigner. Alice har tidigare studerat vid ­Tekniska Högskolan i Jönköping där hon har en kandidatexamen i Ljusdesign.


Aura Light
Martin Lindeberg

har tillträtt som försäljnings­direktör för det svenska sälj­teamet. Martin har haft flera roller på Aura Light, senast som försäljningschef för projektförsäljningen. Med sitt starka driv
och teamanda kommer han fortsätta leda säljkåren i sin
nya position.

Aura Light
Nicole Bergström

är ny säljare mot installatör och slutkund inom region syd, med utgångspunkt från Malmö. Nicole kommer med sin goda bakgrund inom belysningsbranchen bli ett viktigt tillskott i Aura Lights sälteam. Nicole kommer närmast från Glamox.

Casambi
Sebastian Wranå

började sin resa på Casambi i maj i år och kommer lägga sin fokus på föreskrivande led där han kommer bearbeta konsulter och arkitekter. Sebastian kommer närmast från Zumtobel Group och har lång erfarenhet i belysningsbranschen där han arbetat med både inomhus-, utomhus- samt nödbelysning.


Ensto building systems
Stefan Sköld

är ny försäljningschef för belysning. Han kommer att ansvara för försäljningsteamet samt inrikta sig på bearbetning av elkonsulter, ljusdesigners och fastighetsägare. Stefan kommer närmast från Louis Poulsen där han i huvudsak sysslat med projektförsäljning.

Zumbotel Group
Seren Dincel

har anställs som ljusdesigner och kommer att arbeta med varumärkena Thorn, Zumtobel och acdc med placeringsort Stockholm. Seren har en master inom ljusdesign från högskolan Wismar samt inredningsarkitektur i Sapienza Università di Roma och kommer senast från Light Bureau Stockholm.

Fagerhult
Jessica Wahlberg

är ny regionchef sedan 1 maj. Hon arbetade senast som sälj- och marknadsansvarig för LUCTRA (Durable Scandinavia). I sin nya roll ansvarar hon för försäljning och personal i Stockholmsområdet. Jessica kommer med sin gedigna kunskap inom belysning och försäljning att vara ett viktigt tillskott till Fagerhults säljorganisation.


Zero belysning
Adam Palm

är ny belysningsrådgivare sedan juni. Han har utbildat sig inom ljusdesign på Ljushögskolan i Jönköping och har därefter arbetat som ljusdesigner på Light Bureau/AFRY i 3 år. Adam kommer att ansvara för distrikten Stockholm, Mälardalen, Uppland, Västmanland och Dalarna.

Elektro Elco/Hide-a-lite
Anton Karlsson

är sedan augusti anställd som ljusdesigner. Närmast kommer han från en tjänst som innesäljare/ljuskonsult på Fox Belysning. Anton har tidigare studerat vid Jönköpings tekniska högskola där han har en kandidatexamen i Ljusdesign.

Stockholm Lighting Company
Simon Malmström

har anställts som säljare med kontoret i Göteborg som utgångspunkt. Simon är utbildad ljusdesigner från JTH och kommer närmast från Tengbom arkitektkontor. Dessförinnan arbetade han och på ÅF Lighting (nu Light Bureau).


Glamox
Mikael Nyqvist

Tar plats i Glamox ljusstyrningsteam som teknisk rådgivare för belysningslösningar. Han har nästan 30 års erfarenhet inom belysning och digital ljusstyrning. Mikael kommer närmast från Bergendahls El Projekt och har dessförinnan jobbat på Fagerhult och Helvar.

Glamox
Henrik Arvidsson

har anslutit sig till säljteamet som Teknisk rådgivare/Produktspecialist. Han har många års erfarenhet inom Glamox Gruppen där han tidigare har arbetat med produktutveckling, ljusstyrning och projektledning.

Glamox
Michael Hallberg

är ny i säljteamet i södra Sverige. Han är 57 år och har gedigen erfarenhet från belysningsbranschen. Närmast kommer han från Malux, innan dess har han även arbetat på Zobra och Solar Light.


Proton Lighting
Bengt Hörstrand

har anställts som försäljningsansvarig i östra Sverige. Han har lång erfarenhet och bland annat ansvarat för försäljning av maskin- och industribelysning med hög IP-klassning för exempelvis verkstadsmaskiner. Bengt kommer att utgå från Gränna.

Ramböll
Anagha Ajaykumar

är ny i ljusdesignteamet på Stockholmskontoret. Hon har en magisterexamen inom ’Illumination Design’ från University of Sydney och bakgrund inom arkitektur. Hon har arbetat i drygt två år som ljusdesigner
på Lighting Design Partnership
i Sydney, med både interiöra och exteriöra projekt.

Cardi
Anton Helge

är ny KAM-support för butiks­kunder med placering i ­Stockholm. Anton kommer närmast från Elektroskandia-butiken i Rotebro där han arbetat som säljare.


ECO Konsult
Niklas Kläboe

har anställts och ingår i ECO Lightlink. Niklas har två års erfarenhet på leverantörssidan hos bl.a Zero och Cardi samt en kandidatexamen i ljusdesign från JTH. Han kommer att arbeta med både interiöra och exteriöra projekt hos ECO.

Cardi
Björn Cederstrand

är ny ljusdesigner med placering i Stockholm. Han har en bakgrund som elektriker och arbetat hos en av Elektroskandias kunder fram till 2018. Efter det har Björn studerat Ljusdesign via STI och samtidigt med sina studier arbetat aktivt hos ­Ljusrum där han efter utbildningen fortsatt sitt arbete.

Annell Ljus + Form
Robin Nilsson

är ny projektsäljare hos Annell i Stockholm. Nyexaminerad ljusdesigner från Tekniska Högskolan i Jönköping med känsla och stort intresse för design i alla dess former. Han ser fram emot att bidra till goda ljus­miljöer för nutida och framtida generationer.


Annell Ljus + Form
Paula Lundin

är ny förstärkning till affärsom­rå­det Stad och Trafik i södra Sverige och utgår från Helsingborg och Annells filial i Lund. Hon ser fram emot att bidra till tryggare utomhusmiljöer med energieffektiva belysningslösningar på vägar, torg och i parker. En driven entreprenörssjäl med säljerfarenhet bl.a. från Reebok.

Cardi
Emma Lindblom

är ny belysningssäljare för ­distriktet region Öst och del av Mellan. Emma är utbildad Ljusdesigner på Jönköpings Tekniska Högskola och kommer närmast från en tjänst på el­konsulten Exengo i Stockholm och innan dess Teknoplan.

Glamox
Jessica Högås

har anslutit sig till teamet som jobbar med ljusdesign & ljusberäkningar. Hennes placering är på Stockholmskontoret. Jessica har några års erfarenhet inom branschen och en kandidatexamen i ljusdesign från Jönköpings Tekniska Högskola.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.        m

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare