Jobbaktuellt

Lediga jobb


Är du Cebe belysnings nya Ljusdesigner i Stockholm?

Elektroskandia söker Ljusdesigner/Belysningsplanerare till Cebe belysning i Stockholm. Vi brinner för att sälja och skapa framtidens smarta belysningslösningar med god design. Vi är idag en av Sveriges ledande leverantörer inom belysning och vi arbetar hela tiden för att stärka vår position. Vill du vara med på resan?

Mer om tjänsterna och ansökan


Allt ljus på Flux – vill du vara med på vår resa?

Ser du också ljust på framtiden? Delar du vår passion för belysning i alla dess former? Vill du jobba med flexibla lösningar som sätter kundens behov i centrum? Då har vi jobbet för dig.

Vi är inne i en otroligt stark tillväxtfas och söker nu två medarbetare till vårt säljteam, en teknisk utesäljare och en innesäljare. Tillsammans ska vi lysa upp Sverige. Vi har samlat det bästa Sverige och Europa har att erbjuda inom belysning och vi samarbetar bara med noggrant utvalda aktörer. Extra stolta är vi över vårt Härproducerade ljus som vi tillverkar på hemmaplan i Täby, och som står för 80% av vår omsättning.

Älskar du att sälja lysande produkter till nöjda och återkommande kunder? Funderar du på att ta nästa steg i karriären? I så fall kan du sluta att fundera. Välkommen med din ansökan.

Mer om tjänsterna och ansökan

 

Personnytt


Xscen
Gabriella Sköld

är senaste tillskottet hos Xcen. Hon är utbildad ljusdesigner på högskolan i Jönköping och har tidigare arbetat som innesälj hos Westal. På Xcen kommer hon att bidra med sina ljuskunskaper och arbeta med utesälj.

Kamic
Patrik Nilsson

Är ny distriktssäljare inom säljteamet för region Syd och har Skåne och Blekinge som sitt distrikt. Patrik har en bred elteknisk bakgrund och kommer närmast från Effekta Power Systems där han under många år haft en liknande tjänst.

Ljusrum
Amanda Krantz

förstärker teamet på Ljusrum som ny projektkoordinator. Hon har tidigare erfarenhet inom både inredningsbranschen och byggbranschen. Hon kommer närmast från CAD & Konstruktion i Motala där hon jobbade som byggnadskonsult.


Ljusrum
Lisa Enekvist

har anställts som ljusdesigner på Ljusrum. Lisa kommer närmast från Projektengagemang och är utbildad ljusdesigner på Jönköpings Tekniska Högskola. Lisa kommer att fortsätta jobba med både med interiör och exteriör belysning.

Fagerhults Belysning
Mattias Olofsson Lagerqvist

är ny försäljningschef Indoor på Fagerhult. Mattias har gedigen erfarenhet av belysningsbranschen, de senaste 10 åren har han varit verksam inom Fagerhult i olika roller.

Fagerhults Belysning
Eric Karlsson

stärker upp ljusplaneringsavdelningen på Fagerhults Belysning Sverige. Eric har en examen i ljusdesign från Jönköping University.


Fagerhults Belysning
Fredrik Hallberg

har börjat som teknisk innesäljare på Fagerhults Belysning Sverige och arbetar främst med LED Linears sortiment och teknisk support med placering i Habo. Han har en examen i ljusdesign från Jönköpings Tekniska Högskola och kommer närmast från Rejlers där han arbetat som ljusdesigner. Fredrik har tidigare även arbetat som elinstallatör.

Fagerhults Belysning
Markus Winnert

har en ny roll på Fagerhults Belysning Sverige och kommer jobba med affärsutveckling för ljusstyrning samt med lösningar relaterade till hälsa- och sjukvårdvårdsprodukter. Markus utgår från Stockholmskontoret och kommer närmast från Aura Light där han arbetade som försäljningschef.

Fagerhults Belysning
Marcus Jonsson

har fått en ny roll i Fagerhult där han ska utveckla och implementera LED Linear och we-efs produkter och lösningar i Sverige. Marcus kommer närmast från en roll som regionschef Väst för Fagerhult.


Fagerhults Belysning
Emina Serbic

är ny marknadskoordinator för Fagerhults Belysning Sverige och har anslutit sig till Stockholmskontoret där hon kommer fokusera på rörlig bild. Emina kommer tidigare från en tjänst på Jönköping University och deras marknadsavdelning.

Fagerhults Belysning
Maja Laveklint

är ny chef för Fagerhults ljusplaneringsavdelning med ansvar att utveckla avdelningen framåt. Parallellt har Maja kvar sin roll som Ljusrådgivare med kunder i Jönköping och Växjö. Maja har sitt säte i Habo och har i botten en utbildning i Ljusdesign från Tekniska Högskolan i Jönköping.

Fagerhults Belysning
Andreas Tolf

har fått en ny tjänst på Fagerhults Belysning Sverige och kommer att arbeta med fokus på våra kunder inom belysningsstyrning samt med teknisk support. Andreas är placerad i Habo och har tidigare jobbat med ljusplanering på Fagerhult i tre år..


Annell Ljus + Form
Geoff Eldestrand

är ny förstärkning i projekt­gruppen för kundunderstöd inom belysning, ljusdesign, ljus- och elteknik, styrning och projektservice. Han är engelskfödd och har engelsk universitetsexamen.

Geoff har tolv års erfarenhet inom svensk belysningsteknik med studier , bl a i Lean Advanced och Professional LED som del av internutbildning inom Philips Ljus där han arbetat de senaste fem åren som Customer Support Officer.

Feilo Sylvania
Åke Rantala

är ny utesäljare på Feilo Sylvania sedan september och kommer jobba med de tre varumärkena Concord, Lumiance och Sylvania mot främst föreskrivande led i Stockholmsregionen.

Åke är utbildad Ljusdesigner med kandidatexamen i Ljusdesign, Jönköpings University.

Rejlers
Daniel Sjöholm

förstärker sedan juni 2017 teamet för ljusdesign i Stockholm. Daniel har examen i Ljusdesign från Jönköpings Tekniska Högskola och har tidigare i år gjort sin praktik på Rejlers i Stockholm och kommer att arbeta med framtagning av belysningslösningar och gestaltning i både interiöra och exteriöra miljöer. Daniel har tidigare erfarenhet som egenföretagare och eventbelysning.


Tyréns
Petter Swahn

ansluter till Tyréns nystartade installationsavdelning i Jönköping. Petter kommer närmast från ljusdesignutbildningen i Jönköping och har tidigare arbetat som elektriker. Han kommer att arbeta som ljusdesigner och elprojektör i både interiöra och exteriöra projekt samt delta i utvecklingen av ljusdesign på kontoret.

WSP Ljusdesign
Lorena Orrego Briceño

är ljusdesigner och anställd sedan april hos WSP i Göteborg. Lorena har läst Ljusdesign på SVEFI 2010 och har examen i Multimediaproducent samt examen i Computer Graphics Design från Högre Yrkesutbildning i Göteborg. Hon har senast arbetat hos Cortina & Käll i Göteborg med interiör ljusdesign.

WSP Ljusdesign
Jessica Högås

är sedan augusti anställd på WSP Ljusdesign i Stockholm. Jessica kommer att fokusera på interiör belysning och är ett välkommet tillskott vid projekteringen av Stockholms nya tunnelbana. Jessica kommer närmast från Tekniska Högskolan i Jönköping
där hon har en Kandidat­examen i Ljusdesign.


WSP Ljusdesign
Sara Noguera Plans

är en kreativ ljusdesigner anställd i teamet i Göteborg sedan augusti. Hon har en master i Ljusdesign från Aalborg University i Köpenhamn och har en bakgrund som civilingenjör och byggnadsingenjör (C.Architect). Sara kommer närmst från The Flaming Beacon i Melbourne där hon specialiserade sig på ljussättning av lyxhotell.

WSP Ljusdesign
Diyun Hou

är stationerad på kontoret i Stockholm sedan augusti, efter att tidigare arbetat vid Malmö-kontoret. Diyun har fokus på exteriöra projekt, visualiseringar och belysningsberäkningar. Hon har en master i arkitektonisk ljusdesign från KTH i Stockholm, är utbildad i Urban Planning vid Blekinge Tekniska Högskola samt landskapsarkitektur vid Nanjing Forestry University i Kina.

Eco Lightlink
Lisa Töpel

tillträder tjänsten som ansvarig för ECO Lightlink. Lisa är Ljusdesigner LD och JTH och hon har arbetat på ECO sedan 2013. I sin nya roll kommer Lisa ansvara för företagets ljusdesigners och för framtida satsningar inom ljusområdet och Lisa tar därmed också plats i ECOs ledningsgrupp.


WSP Ljusdesign
Julia Söderlund

har anställts som ljusdesigner med placering i Sundsvall. Hon har en examen i ljusdesign från Svefi Folkhögskola samt bakgrund inom belysning gällande scen och teater. Julia har det senaste året arbetat som ljustekniker på Norrlandsoperan i Umeå. Hon kommer nu att arbeta med både interiör och exteriör belysning.

Elektroskandia
Johan Lång

har anställts som marknadschef Belysning hos Elektroskandia. Johan har många års erfarenhet inom belysningsbranschen och kommer närmast från Philips Lighting där han verkat som Sverigechef i 12 år. Han har även haft styrelseuppdrag i branschföreningen Belysnings­branschen.

Itab Prolight
Victor Stormvern

har anställts som ljusdesigner och innesäljare på ITAB Prolight i Borås. Han kommer senast från en anställning hos Feilo Sylvania i Stockholm och dessförinnan 3 år på Ljushögskolan i Jönköping.


Ecolux
Laila Malmborn

har anställts som belysningsprojektör hos Ecolux. Laila har mångårig erfarenhet av belysningsprojekteringar både inom- och utomhus och kommer från Zumtobel Group.

Glamox
Elin Pettersson

är anställd som Ljusplanerare i region väst med placering i Göteborg.

Elin har förutom sin kandidatexamen från Tekniska Högskolan i Jönköping i Ljusdesign även hunnit med ett halvår som Trainee Designer på en konsultfirma i Singapore.

Ecolux
Torbjörn Lindskog

har anställts som ny distriktsansvarig säljare hos Ecolux, med ansvar för installatörer och grossister i västra Sverige. Torbjörn har lång erfarenhet från grossistledet och kommer närmast från Storel.


Glamox
Karin Wickström

jobbar sedan några månader tillbaka som Ljusplanerare i region syd med placering i Malmö.

Karin är nyutexaminerad från Tekniska Högskolan i Jönköping där hon tagit en kandidatexamen i Ljusdesign.

Ecolux
Andreas Molin

har anställts som distriktsansvarig säljare i Stockholm. Andreas är i botten elinstallatör, men kommer närmst från El & Ljusdesign där han arbetat inom projektering och under det senaste året som servicechef.

Glamox
Mickael Sramel

är sedan höstas ny säljare på region syd med placering i Malmö. Mickael kommer närmast från grossbranschen där han jobbat i 17 år.


Ledvance
Elinor Eriksson

har anställts som marknads­ansvarig på LEDVANCE. Elinor har lång erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och projektledning och kommer senast från Innovasjon Norge. Hon har även bakgrund som inredare, både som anställd och i eget företag.

White arkitekter
Viktor Martinsson

arbetar sedan augusti som ljus­designer med placering på huvud­kontoret i Göteborg. Viktor kommer närmast från Tekniska Högskolan i Jönköping där han erhållit en kandidatexamen med inriktning på ljusdesign. Viktor är elektriker i grunden och kommer arbeta med såväl interiöra som exte­riöra projekt.

Karl H Ström
Mikael Engvall

ny innesäljare hos Karl H Ström sedan den 14 augusti. Mikael kommer arbeta på kontoret i Jönköping med teknik- och supportfrågor. Mikael har tidigare erfarenhet av försäljning och support inom teknikbranschen.


Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare