Jobbaktuellt

Lediga jobb


Schréder söker City Solutions Sales Representative

For the Swedish territory Schréder is looking to hire a Smart City Solutions Expert to help grow the product & service hybrid offerings that are a part of the Schréder Hyperion portfolio of Smart City beyond lighting solutions. We are looking for an individual who will build strong and long-lasting relationships with customers driving hybrid solution & service offerings. As a Smart City Solutions Expert you will report to the sales team of the local business unit in Sweden and work closely with Schréder Hyperion (our Smart City Technology hub). Your geographical scope will therefore be Sweden and potentially Denmark. 

WHO WE ARE LOOKING FOR
• Expert in communication and interpersonal skills
• Outstanding sales experience
• Ability to develop network ties across the whole customer organization
• Experience in system, solution or service selling
• Ability to understand customer business models and operations, manage customer and partners expectations and craft offerings in a cocreation process  and persuasively sell customer outcomes (over just features and functionality)
• Fluent in English and Swedish

Do you feel inspired by our mission and up for the challenge? Want to know more about your responsibilities and else, send an e-mail to: m.ferm@schreder.com 


Plejd söker projektsäljare till Östra Sverige

Vi söker en kundfokuserad och energisk projektsäljare med erfarenhet av försäljning och av att bearbeta beslutsfattare, elkonsulter och andra föreskrivande led.

Din roll är hands-on, vilket innebär att du håller i utbildnings- och säljmöten för konsulter och bygg- och fastighetsbolag. Du kommer sannolikt från branschen och har därmed en förståelse för elinstallation, belysning, installationsteknik och elmateriel. Du har ett välutvecklat kontaktnät av befintliga och potentiella kunder. Hos oss får du en tjänst som är fri och självständig, där kundfokus, vilja och resultat premieras.

Placeringsort för tjänsten är Södermanland med omnejd.

Mer om tjänsten och om ansökan

Personnytt


Ecolux
Henrik Söderlind

har anställts som distriktsansvarig utesäljare i Småland. Henrik har lång erfarenhet inom belysningsbranschen och har bland annat jobbat hos Defa Lighting och Designlight Scandinavian tidigare.

I-valo
Andreas Hybertsen

har anställts som Country Manager i Sverige för I-Valo & VEKO Lightsystems. Han ansvarar för försäljning och team för båda varumärkena som är en del inom affärsområde Fagerhult Infrastructure. Andreas har lång erfarenhet av branschen och har de senaste 15 åren haft flera olika roller hos Signify.

Westal
Richard Cider

tar över ansvaret som teknisk specialist på Westal. Richard kommer när närmast från Light By Sweden där han jobbade tre år som konstruktör och produktspecialist.


Kamic Installation
Per Gullne

är nyanställd back office/projektör vid försäljningskontoret i Stockholm. Han kommer närmast från Saferoad där han bland annat jobbat med gatu­belysning. Han har närmare 20 års från elgrossistledet. Per kommer som back-office att bli koordinator i det dagliga försäljningsarbetet.

Flux
John Blidefjord

förstärker teamet på Flux. John har en lång och gedigen erfarenhet inom branschen och hos Flux kommer fokuset att ligga på belysning för kontor, skolor och hospitality. Med glimten i ögat kallar han sig själv belysningsbollplank, sparringpartner inom belysning eller ljuskonsulent – ljus kan han!

Exengo
Oskar Sernemyr

har med över 10 års erfarenhet av Ljusdesigner på Light Support sedan början av februari förstärkt Exengo Ljusdesign. Oskar är utbildad Ljusdesigner på Jönköpings tekniska högskola och kommer arbeta med både interiöra och exteriöra projekt.


Proton Lighting
Anders Schultz

har tillträtt som projektsäljare för varumärket Exaktor by Proton Lighting. Anders har gedigen erfarenhet av olika belysningsprojekt och kommer senast från en tjänst som säljare på ITAB Prolight. Anders Schultz utgår från Värnamo.

Proton Lighting
Tobias Levinsson

har tillträtt som kommersiell produktchef med ansvar för Exaktors produktsortiment hos Proton Lighting i Värnamo. Tobias har en bakgrund som elinstallatör och kommer närmast från Westal där han arbetat som teknisk specialist.

Tyréns
Helena Aman Johansson

har tillträtt som avdelningschef för Ljusdesign, ett team med 15 ljusdesigners i Stockholm. Helena har lång erfarenhet från branschen och kommer närmast från Light Bureau där hon haft rollen som gruppchef och har jobbat som senior ljusdesigner inom interiöra och exteriöra projekt.


Tyréns
Mauritz Armfelt

är nyexaminerad från Stockholms Tekniska Institut och är anställd som ljusdesigner på avdelningen för Ljusdesign på Tyréns i Stockholm. Han arbetar där huvudsakligen med exteriör belysning och dagsljus.

Zumtobel Group
Christian Fernström

har börjat som säljare, KAM Indoor och kommer att jobba med varumärkena Thorn och Zumtobel med placering vid Stockholmskontoret. Christian kommer närmast från Nordeon Lighting solutions Gmbh och även Christian har lång erfarenhet i belysningsbranschen.

Zumtobel Group
Nicklas Fernström

har börjat som säljare, KAM Indoor och kommer att jobba med varumärkena Thorn och Zumtobel med placering vid Stockholmskontoret. Nicklas kommer närmast från Glamox och har lång erfarenhet inom belysningsbranschen.


Zumtobel Group
Adam Siljeskog

har anställts som ljusdesigner med placering på kontoret i Göteborg. Adam har flerårig erfarenhet som ljusdesigner och kommer närmast från Westal. Han har en kandidatexamen inom ljusdesign från Jönköpings Tekniska Högskola och Adam kommer att jobba med varumärkena Thorn och Zumtobel.

Fagerhult
Lina Lorentzon

är ny Regionchef Väst, i Göteborg. Lina arbetade senast som försäljningschef på ett bolag inom relining och har en lång erfarenhet från möbel- och inredningsbranschen. I sin nya roll ansvarar hon för försäljning och personal i västkustområdet. Lina kommer med sin gedigna kunskap vara ett viktigt tillskott till Fagerhults säljorganisation.

Fagerhult
Tobias Odequist

är ny teknisk säljare med ansvar för affärsområdet Outdoor i västra Sverige. Tobias kommer in med 15 års erfarenhet inom belysningsbranschen och arbetade senast på Candelux som försäljningschef.


Fagerhult
Emma Karlsson

är ny innesäljare med placering i Jönköping. Emma har tidigare arbetat som lagledare inom produktion på Fagerhult och fortsätter nu med sin breda erfarenhet in i det svenska säljbolaget.

Fagerhult
Martin Gustafsson

är ny ljusdesigner med placering i Jönköping. Martin är utbildad ljusdesigner på JTH i Jönköping och kommer vara ett viktigt tillskott till Fagerhults säljorganisation.

Fagerhult
Julia Andersson Palinkas

är ny innesäljare i det svenska säljbolaget sedan januari. Julia kommer med erfarenhet från Sales Support på ITAB Shop Concept och har en säljutbildning i bagaget.


Sweco
Ludvig Bergwall

har anställts som belysnings­projektör hos studio Ljusdesign på Sweco i Stockholm. Han är nyexaminerad belysnings­projektör från Stockholms Tekniska Institut. Ludvig är elektriker och kommer närmast från Bogfelts, där han arbetat några år med exteriör belysning i hela Stockholms län.

Cardi Belysning
Sara Altelind

är ny ljusdesigner med placering i Stockholm. Hon har studerat ljusdesign på Jönköping University och hade en praktik­period på Light Bureau i Uppsala som övergick till anställning. Närmast kommer hon från Stockholms Ljusbutik där hon arbetat som ljusdesigner och butikssäljare.

Westal
Hanna Jarl Hellström

har anställts som innesäljare på Westal. Hanna har jobbat i belysningsledet sedan 2007 och kommer närmast från Ljus­experten, Göteborg.


Westal
Åsa Lööf

är sedan hösten 2021 ny utesäljare för distrikt norr. Åsa kommer senast från Kinnarps Gävle/Dalarna och Wallners persienn och markis, där hon arbetade som försäljningschef.

Westal
Cleo Hallén Trifu

anställdes hösten 2021 som teamledare för ljusdesign. Cleo kommer närmast från Maxel Belysning där hon jobbat som ljusdesigner i fyra år.

Westal
Pontus Olsson

har anställts som ny utesäljare för distrikt väst. Pontus har många års erfarenhet inom elbranschen och kommer närmast från Ahlsell.


Westal
Johanna Pettersson

är ny i rollen som innesäljare, Hon har tidigare arbetat drygt 4 år i monteringen, och har därför redan god kunskap om Westals produkter.

Maxel Belysning
Patrik Bozic

har anställts som projektsäljare Region Väst. Patrik har varit med i branschen i 14 år och har bl a arbetat på Elektroskandia samt Ahlsell och kommer senast från Kamic Installation, från rollen som distriktsäljare Väst.

Maxel Belysning
Ghofran Al Oqlah

har anställts som ljusdesigner hos Maxel i Spånga. Hon är nyexaminerad belysningsprojektör från Stockholms Tekniska Institut och har ett stort intresse för ljusdesign.


Maxel Belysning
Victor Gerdelius

är ny projektsäljare Region ­Stockholm. Victor är utbildad inom elinstallation och kommer närmast från Ahlsell där han under 11 år arbetat som inne- och utesäljare.

Signify
Craig Hill

är engelsmannen som flyttade till Sverige för sex år sedan efter att ha arbetat med el-grossister i Storbritannien i tjugo. Craig tar uppdrag i Stockholm, mellersta och norra Sverige och brinner lite särskilt för belysningslösningar i aktiva miljöer, som idrotts- och konsertlokaler. Stor erfarenhet med internationell touch!

Signify
Camilla Rosen

värvades från MK Illumination där hon fokuserat på utveckling av stora jul- och dekorbelysningslösningar i det offentliga rummet. Lite av ett kreativt mastermind med gott öga och dito humör. Tar uppdrag med gamla och nya projekt i södra Sverige.


Signify
Wiktor Paaijkull

är från Göteborg med humör därefter. Har bland annat jobbat åt Heliospectra AB med odlings­belysning mot den internationella marknaden. Ljusexpert med näsa för kundrelationer, och fokuserar på kundens trygghet i beslutsfattande. Verkar i västra Sverige med bas i Göteborg.

Signify
Nadia Bednarek

är framöver Signifys kontakt i ­Östergötland med närliggande orter. Hon har tidigare varit projektledare på Siemens Energy och där arbetat med försäljning av avancerade gasturbiner. Nadia tar med sig en djup förståelse för industrins behov och processer, samt ljusets innebörd i dessa och liknande miljöer.

Signify
Robin Amador

är närmast från Malex Solutions där han fokuserat på nöd-och undervattensbelysning, men har också bakgrund som elinstallatör. En rejäl yrkesman med stort tekniskt intresse. Robin jobbar med Göteborg som bas och täcker landets västrare delar där han gör belysningslösningar och energieffektiviseringar.


För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.        m

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här