Notiser

Synagoga i New York får finaste priset

Vill du fortsätta läsa?

Denna artikel är låst och endast tillgänglig för prenumeranter som skapat konto på ljuskultur.se. Som prenumerant kan du läsa samtliga artiklar från det senaste numret på nätet och får tillgång till ett växande arkiv av tidningens rika material. Är du redan prenumerant klicka på Logga in nedan för att logga in eller skapa konto.

Logga inBli prenumerant

IALD, International Accociation of Lighting Designers delar årligen ut IALD Awards, i flera olika kategorier, för att uppmärksamma fina ljusprojekt runtom i världen. Vid årets prisutdelning, i samband med Lighting Fair i San Diego, var det NEW YORK’S LINCOLN SQUARE SYNAGOGUE, i hjärtat av Manhattan, som kammade hem det absolut finaste och mest prestigefyllda priset Radiance Award for Lighting Design Excellence. Juryn motiverar sitt val, bland annat, med följande:

”Det här projektet visar en mycket bra hantering av detaljer och en fin balans mellan de olika ljuseffekterna. Det är ett starkt koncept […] där allting finns på rätt ställe utan att vara för mycket.”

EXTRAMATERIAL:
Se mer om synagogan och om vinnarna av andra kategorier i IALD Lighting Design Award 2016

Filmer om övriga tre premierade projekt:
Aman Tokyo, Award of Merit 2016
Tokyo Harvest Club, Award of Merit 2016
Sake, Double Bay, Australia, Award of Merit 2016

 

 

 

Publicerad den 31 augusti 2016
Ur Ljuskultur Nummer 4, 2016

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här