Ljusgungan Sense från finska SAAS Instruments.
Intro

Lerviks ljus i London

Vill du fortsätta läsa?

Denna artikel är låst och endast tillgänglig för prenumeranter som skapat konto på ljuskultur.se. Som prenumerant kan du läsa samtliga artiklar från det senaste numret på nätet och får tillgång till ett växande arkiv av tidningens rika material. Är du redan prenumerant klicka på Logga in nedan för att logga in eller skapa konto.

Logga inBli prenumerant

Alexander Lervik visade sina ljusprodukter, förevigade av fotografen Brendan Austin i utställningen Scandinavian Light Senses by Alexander Lervik på London Design Fair i slutet av september. Objekten är fotograferade ute i den svenska naturen, fångade i det unika skandinaviska ljuset kring midsommar.

Totalt 14 produkter från bl.a. Ateljé Lyktan, Zero, Designhouse Stockholm, Lightab, SAAS Instruments och Aritco fanns med. Till utställningen släpptes också en bok som beskriver Alexanders relation till ljus och är personligt skriven av hans fru Elin Lervik.

Publicerad den 16 oktober 2017
Ur Ljuskultur Nummer 5, 2107

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här