Utställning

Prepwork utforskar framtidens arbetsplatser

Utställningen Prep Work, utvecklad av Fagerhult tillsammans med designstudio Note, visar senaste och framtida idéer på arbetsplatsen.

Vill du fortsätta läsa?

Denna artikel är låst och endast tillgänglig för prenumeranter som skapat konto på ljuskultur.se. Som prenumerant kan du läsa samtliga artiklar från det senaste numret på nätet och får tillgång till ett växande arkiv av tidningens rika material. Är du redan prenumerant klicka på Logga in nedan för att logga in eller skapa konto.

Logga inBli prenumerant

Utställningen utforskar design, rumsliga och sensoriska faktorer som samverkar för att öka kreativitet, välbefinnande och produktivitet på framtidens arbetsplatser.

”Design, rumsliga och sensoriska faktorer samverkar.”

Utställningen finns hos Fagerhult på Tegelviksgatan 32 i Stockholm och har sina rötter i en studie om den framtida arbetsplatsen, som återger upptäckterna till rumsdesign för att illustrera förändringar i hur vi arbetar, och ännu viktigare var. Den består av en serie erfarenhetsbaserade zoner, som innehåller de faktorer som anses öka inspiration, motivation och effektivitet på arbetsplatsen.

Bortsett från de visuella och rumsliga aspekterna undersöks ljusförhållanden, ljudisolering, taktilitet och doft som viktiga faktorer som påverkar arbetsplatsen positivt.

Tillsammans med utvalda samarbetspartners inom olika kompetensområden fungerar Prep Work som ett nav där seminarier och dialog öppnar och granskar morgondagens arbetsplatser. Fagerhults samarbetspartners är Tarkett, Gulled, Doberman, Hässelby blommor, Lexter, Note, Naava, Zilenzio och Kvadrat.

Publicerad den 15 oktober 2018
Ur Ljuskultur Nummer 5, 2018

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här