Illustration: Emilia Velazquez Mospinek
Företagsamhet

Cirkulärt och koldioxid-fritt år 2030

Den norska ljusdesignbyrån Zenisk har nyligen gått ut med ett uttalat hållbarhetsmål med att företagets alla projekt ska vara cirkulära och CO2-fria år 2030.

Vill du fortsätta läsa?

Denna artikel är låst och endast tillgänglig för prenumeranter som skapat konto på ljuskultur.se. Som prenumerant kan du läsa samtliga artiklar från det senaste numret på nätet och får tillgång till ett växande arkiv av tidningens rika material. Är du redan prenumerant klicka på Logga in nedan för att logga in eller skapa konto.

Logga inBli prenumerant

– Hållbar praxis har länge integrerats i våra ­designprocesser, men nu är den tydligt definierad och mätbar. 2022 tar Zenisk ett modigt steg till en helt ny nivå. Från och med nu är Zenisk fullt engagerad i ansvarsfull och hållbar ljusdesign. Vi har lagt ner mycket arbete med strategi, verktyg och metodik för att hålla oss på rätt spår och erbjuda våra tjänster mot detta mål, säger Kristin Bredal, VD för Zenisk.

Publicerad den 29 september 2022
Ur Ljuskultur Nummer 3, 2022

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här