Fullt hus på Ljusdagen

Det var fullsatt på Berns Salonger när Belysnings­branschen höll sin årliga inspirationsdag Ljusdagen den 5 september.

Vill du fortsätta läsa?

Denna artikel är låst och endast tillgänglig för prenumeranter som skapat konto på ljuskultur.se. Som prenumerant kan du läsa samtliga artiklar från det senaste numret på nätet och får tillgång till ett växande arkiv av tidningens rika material. Är du redan prenumerant klicka på Logga in nedan för att logga in eller skapa konto.

Logga inBli prenumerant

Samverkan var temat och den röda tråden som band samman dagens programpunkter. Samverkan och det goda samarbetet var också tydligt i de tre finalistprojekt som presenterades inför korandet av årets vinnare av Svenska Ljuspriset.

Dagens huvudtalare var den internationellt välrenommerade ljusdesignern Tapio Rosenius (bilden), vars expertområden är high-tech-applikationer med digitalt innehåll och konstnärliga tillgångar. Mera om hans spännande och innovativa tankar om dynamisk ljusdesign kan du läsa i Lotta Jonsons intervju med Tapio om i ett kommande nummer av Ljuskultur.

Publicerad den 16 oktober 2017
Ur Ljuskultur Nummer 5, 2107

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här