Tävling

LUCI Cities & Lighting Awards

För att fira sitt 20-årsjubileum lanserar LUCI (Lighting Urban Community International) en ny tävling, LUCI Cities & Lighting Awards, för städer och lokala myndigheter.

Vill du fortsätta läsa?

Denna artikel är låst och endast tillgänglig för prenumeranter som skapat konto på ljuskultur.se. Som prenumerant kan du läsa samtliga artiklar från det senaste numret på nätet och får tillgång till ett växande arkiv av tidningens rika material. Är du redan prenumerant klicka på Logga in nedan för att logga in eller skapa konto.

Logga inBli prenumerant

Priset vill uppmärksamma belysningsprojekt som återspeglar den multidisciplinära karaktären hos stadsbelysning och visar en positiv inverkan på ekonomisk, social och kulturell utveckling. Ambitionen med det nya priset är att fira städer som har drivit belysningsprojekt som syftar till att verkligen förbättra hållbarhet och livskvalitet.

Bidrag kan lämnas in av städer och andra organisationer, i samförstånd med eller på uppdrag av en stad, och kommer huvudsakligen att bedömas efter:

• Projektdesign – tydlighet i avsikt och mål
• Implementering – kvaliteten på policyprocessen och partnerskapet
• Utvärdering – övergripande effekt

LUCI Cities & Lighting Awards-ceremonin kommer att anordnas under LUCIs årsmöte i Busan (Sydkorea) 19-22 oktober 2022. Prisbelönta projekt kommer att lyftas fram inom LUCI:s världsomspännande kommunikationskanaler, vilket bidrar till den långsiktiga kollektiva kunskapen och insikterna till dela med städer internationellt.

DEADLINE FÖR ANMÄLAN – 9 SEPTEMBER

TÄVLINGSREGLER

Publicerad den 12 juli 2022
Ur Ljuskultur Nummer 2, 2022

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här