Utbildning

Ny utbildning: STI-Ingenjör Belysningsprojektör

Vill du fortsätta läsa?

Denna artikel är låst och endast tillgänglig för prenumeranter som skapat konto på ljuskultur.se. Som prenumerant kan du läsa samtliga artiklar från det senaste numret på nätet och får tillgång till ett växande arkiv av tidningens rika material. Är du redan prenumerant klicka på Logga in nedan för att logga in eller skapa konto.

Logga inBli prenumerant

I höst har Sverige ett nytt utbildningsprogram inom belysning.

Stockholms Tekniska Institut, STI anordnar en YH-utbildning för Belysningsprojektörer. Det handlar om en 2-årig utbildning och den första intagningen sker redan i september i år. Utbildningen innehåller både den estetiska och miljömässiga sidan med ljusdesign men även den mer tekniska sidan med el och kravspecifikationer och allt vad det innebär. Ett av de nya programmen är för STI-Ingenjör Belysningsprojektör, som drivs av STI, Stockholms Tekniska Institut. Det handlar om en 2-årig, eftergymnasial utbildning, med start redan i september 2018.

Sista ansökningsdag är 7 maj.

Publicerad den 12 mars 2018
Ur Ljuskultur Nummer 2, 2018

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här