Branschnytt

Nytt mentor­program i ljus

Vill du fortsätta läsa?

Denna artikel är låst och endast tillgänglig för prenumeranter som skapat konto på ljuskultur.se. Som prenumerant kan du läsa samtliga artiklar från det senaste numret på nätet och får tillgång till ett växande arkiv av tidningens rika material. Är du redan prenumerant klicka på Logga in nedan för att logga in eller skapa konto.

Logga inBli prenumerant

Branschorganisationen Svensk Ljusdesigner lanserar ett mentorprogram för att sprida ­kunskap om ljus. Mentorskap erbjuds till alla som vill hitta framåt i ljusfrågor .

Mentorskap är ett koncept för att inspirera, utmana och utveckla människor i sin profession och person. Mentorskapet innebär att en mer erfaren (inte nödvändigtvis äldre) person har rollen som förebild och erbjuder sin kompetens, erfarenhet, tid och sitt nätverk till en person, till exempel, studerande, konstnärer, installatörer, arkitekter och andra som är intresserade.

Det finns både ideella och kommersiella mentorer och de sex första SLD-medlemmar som ställer upp som mentorer är: Fanny Englund, Johan Röklander, Mia Lif, Ronnie Eckervig, Helena Andersson Åkerberg och Bertil Göransson.

Publicerad den 21 maj 2018
Ur Ljuskultur Nummer 3, 2018

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här