Foto: Robert Sprang
Intro

Sverigepremiär för Occhio

Vill du fortsätta läsa?

Denna artikel är låst och endast tillgänglig för prenumeranter som skapat konto på ljuskultur.se. Som prenumerant kan du läsa samtliga artiklar från det senaste numret på nätet och får tillgång till ett växande arkiv av tidningens rika material. Är du redan prenumerant klicka på Logga in nedan för att logga in eller skapa konto.

Logga inBli prenumerant

Det tyska designlampföretaget Occhio har öppnat sitt första Occhio Gallery i Sverige. Det sker tillsammans med Deco Nation på Scheelegatan 5 i Stockholm.

De nyinredda lokalerna öppnar en värld av märken och upplevelser på över 150 m². Besökarna får uppleva belysnings- och strålkastarsystem från Occhio i praktiska tillämpningar samt hur ljuset och ljuskvaliteten påverkar miljön. I galleriet, Occhios ”butik-i-butik”-område, får slutkunder och yrkesutövare se de unika belysningssystemen och deras innovativa funktioner på ett uttrycksfullt sätt.

Publicerad den 12 mars 2018
Ur Ljuskultur Nummer 2, 2018

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här