Det finns extra strål­kastare monterade för att flexibelt kunna ­flyttas för att anpassas till olika utställningar.
Man har använt samma glans för både tak, väggar och golv för att skapa en ­homogen utställningsyta som inte drar uppmärksamheten från konsten.
Wallwashers har monterats på på de kortaste skenor Morten någonsin använt för att förhindra att någon flyttar dem så att de hamnar på fel ställe, men också för att de ska smälta in på ett så bra sätt som möjligt.
Utmärkelse

The Twist vinner IALD Award of Excellence

Vill du fortsätta läsa?

Denna artikel är låst och endast tillgänglig för prenumeranter som skapat konto på ljuskultur.se. Som prenumerant kan du läsa samtliga artiklar från det senaste numret på nätet och får tillgång till ett växande arkiv av tidningens rika material. Är du redan prenumerant klicka på Logga in nedan för att logga in eller skapa konto.

Logga inBli prenumerant

Konstmuseet The Twist i norska Kistefos har belönats med den internationella ljusdesignutmärkelsen IALD Award of Excellence när IALD, International Lighting Designer Association delade ut sina prestigefyllda utmärkelser för 37:e gången.

 

Publicerad den 23 juni 2020
Ur Ljuskultur Nummer 3, 2020

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här