Företagsnytt

ÅF växer internationellt

ÅF fortsätter sin internationella expansion. Genom sitt förvärv av London-baserade Light Bureau har ÅF Lighting nu totalt över 100 medarbetare.

Light Bureau blev en del av ÅF i oktober 2017.

”Förvärvet av Light Bureau är ett strategiskt steg i ÅFs internationella expansion. Det finns en global efterfrågan på vårt prisbelönta Lighting-team och med närvaro i London får vi en naturlig plattform för stora internationella projekt”, säger Jonas Gustavsson, VD och koncernchef
för ÅF.

Light Bureau grundades 1999, är välkänt för sitt progressiva, hantverksmässiga arbetssätt, med projekt i Europa, Asien, Ryssland och Mellanöstern. Paul Traynor, ägare till Light Bureau, är en välkänd auktoritet inom den internationella ljusdesignbranschen:

På en träff i Solna gick Paul Traynor igenom sin syn på Light as Craft och menade att denna sammanslagning känns mycket naturlig. ÅF Lighting har många internationella projekt, liksom Light Bureau, och tillsammans ser bolagen förtjänsterna med att förena krafterna, dela best practice och lära av varandra. Bolagen har redan ett fungerande samarbete i projekt och genom ett utbytesprogram för att öka samarbete och förståelse för respektive arbetssätt.

Publicerat den 30 november 2017

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här