Simon Malmström, Veronica Chernets, Miguel Angel Calanchini, James Wallace, Magnus Almung, Birgitte Appelong, Lara Elbaz, Louis Lebrun och Mats Bergström är redo för lysande skapelser.
Notiser

Känslor i Alingsås

Vill du fortsätta läsa?

Denna artikel är låst och endast tillgänglig för prenumeranter som skapat konto på ljuskultur.se. Som prenumerant kan du läsa samtliga artiklar från det senaste numret på nätet och får tillgång till ett växande arkiv av tidningens rika material. Är du redan prenumerant klicka på Logga in nedan för att logga in eller skapa konto.

Logga inBli prenumerant

Temat för Lights in Alingsås i höst är känslor. Årets designers, nio rutinerade sådana, från så gott som världens samtliga hörn, har nu fått ta del av ämnet och påbörjat arbetet med att skapa den mest känsloladdade rundan någonsin. Angelica Larsson och teamet kring Lights in Alingsås har också flera idéer på hur kringarrangemanget kan se ut:

–Vi tänker oss att känslor kan öppna upp för mycket intressanta inslag. Vi har pratat om att ta in föreläsare från psykologins värld, kanske bjuda in till kvällar på olika känsloteman. Vi får se, vi har många idéer i luften och tar gärna emot ännu fler.

Årets workshopsledare är:

James Wallace, Australien
Lara Elbaz, Spanien
Louis Lebrun
Miguel Angel Calanchini, Mexiko
Birgitte Appelong & Mats Bergström, Norge
Veronica Chernets; Ukraina/Australien
Simon Malmström och Magnus Almung, Tengbom arkitekter, Sverige

Lights in Alingsås pågår den 29 september–5 november.

Publicerad den 29 maj 2017
Ur Ljuskultur Nummer 3, 2017

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här