Företagsnytt

Fagerhult sluter stort WE-EF-avtal­

Fagerhult har slutit ett exklusivt avtal för leverans av WE-EF utom­husbelysning i Norge och Sverige. Sedan WE-EF blev en del av Fagerhultkoncernen i början av 2017 har deras portfölj med arkitektoniska specialistlösningar varit ett mycket bra komplement till Fagerhults redan existerande utbud av ­utomhusbelysning.

WE-EF grundades 1950 i Bispingen nära Hamburg och är idag ett av världens ledande företag inom utomhusbelysning. Deras produkter upp några av världens mest kända byggnader, såsom Sydney Opera House, ”Gherkin” i London och minnesmärket efter 11 september-attackerna på Staten Island i New York. Med tillverkningslokaler i Tyskland och Thailand och ytterligare monteringsfabriker i Australien, Frankrike och USA, är WE-EF:s företagsfilosofi att kombinera form och funktion för att producera slående och tidlös produktdesign.

– WE-EF delar Fagerhults syn på belysning. Liksom oss fokuserar de på högkvalitativa tillverkningsmetoder, miljö­ansvar och visuell komfort, och eftersom synergierna mellan de två varumärkena är så starka framstod detta partnerskap som självklart”. säger Fagerhults Belysning Sverige AB:s vd Daniel Johansson.

Med noggrant utvalda material och stor precision i tillverkningsprocessen skapar WE-EF lösningar som inte bara är estetiska utan även ger den tillförlitlighet, långa livslängd och lätta installation som utomhusapplikationer kräver.

WE-EF:s produktsortiment omfattar gatu- och områdesbelysning såsom stolpar, pollare, ljuskolonner, strålkastare, markstrålkastare och armaturer för montering på vägg och tak. All tillverkning är i enlighet med kraven
i ISO 9001.

WE-EF kommer att levereras i Norge från 1 oktober och i Sverige från 1 november.

Publicerat den 30 november 2017

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.        m

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här