Light Symposium 2023

Den 4–6 december, under Nobelveckan, arrangeras den nionde Light Symposium i Stockholm. Årets tema är Architecture Lighting Environments: Space With(Out) Light.

Avdelningen för Architectural Lighting Design på KTH Kungliga Tekniska Högskolan är värd i samarbete med Perceptionsstudion på Konstfack. Föredrag, paneldiskussioner och poster-presentationer varvas med nätverksevenemang och ljusvandringar i Stockholm på ljusfestivalen Nobel Week Lights.

Efter Light Symposium-dagarna fortsätter ljusrelaterade samtal och sammankomster i Stockholm på Konstfack 6–8 december med Energimyndighetens Lighting Days på temat Sustainable Light, och som samarrangeras med Konstfack och Light Collaboration Network.

Light Symposium är ett årligt evenemangssamarbete mellan fyra internationella universitet och deras partners, Hochschule Wismar- Tyskland, AAU Copenhagen- Danmark, USN Kongsberg- Norge och KTH- Sverige.

 

Publicerat den 29 september 2023

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här