mässor

Ny belysningsmässa till Göteborg

Den 27-28 maj 2020 lanseras en ny mötesplats i Göteborg under namnet Light & Design, skapad för att förena den nordiska belysnings- och designbranschen. Det blir också det enda tillfället att nätverka, göra affärer men framför allt lansera sina produkter i Skandinavien.

Light & Design har utvecklats tillsammans med branschen som i dagsläget saknar en mötesplats där de hamnar i fokus och där de kan möta helt rätt besökare. I Sveriges modernaste mässhall, Åbymässan förenas utställare och besökare med produktsortiment inom all typ av belysning på en mötesplats i en expansiv region som fokuserar på lanseringar, innovationer och affärer.

Mötesplatsen lanseras med tre tydliga fokusområden: Belysning, Design och teknik. Dessutom kommer det att läggas stor vikt vid innehållet och blanda starka svenska ikoner med många internationella inslag och workshops.

Läs mer på lightdesigngoteborg.se

 

Publicerat den 15 mars 2018

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare