belysningsplatsen.se

Ny webb för belysningsfrågor i byggprocessen

Under våren lanseras Belysningsplatsen.se – en ny samlingsplats på webben för alla som är intresserade av hur belysningsfrågor kan hanteras bättre i byggprocessen. Bakom satsningen ligger Belysningsbranschen och målet är att det ska bli ett naturligt forum för alla som berörs, oavsett om man är arkitekt, elektriker, ljusdesigner eller beställare.

– Det ställs höga krav på alla som arbetar med belysningsfrågor och vi märker att många brottas med liknande problem. En nyckel till att lyckas i projekten är att parterna i ett byggprojekt förstår varandra och arbetar mot ett gemensamt mål. Med Belysningsplatsen.se kan vi bidra genom att samla den kunskap och erfarenhet som finns, säger Mats Holme, VD för Belysningsbranschen.

Att bygga och renovera fastigheter handlar ofta om komplexa projekt med många intressen inblandade. Under resans gång förändras förutsättningarna ofta avseende t.ex. budget och tidsplan. Ofta drabbar förändringarna förutsättningarna för god belysning i slutresultatet.

Vilka är de största utmaningarna? Hur väljer man rätt belysning? Och hur kan man se till att visionen om den optimala belysningslösningen håller hela vägen?

På Belysningsplatsen.se hittar man konkreta råd från erfarna experter på belysning. Där finns förklaringar av tekniska termer och videointervjuer med beställare, arkitekter, ljusdesigner, elinstallatörer, fastighetsförvaltare och andra som delar med sig av sina erfaren­heter.

Publicerat den 23 maj 2016

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här