ÅF Lighting

Oscar Nyström Lighting Designer integreras i ÅF Lighting

ÅF Lighting fortsätter att växa. I april integrerades det internationellt renommerade företaget Oscar Nyström Lighting Designer i teamet.

Oscar Nyström började arbeta som frilansande ljusdesigner efter sin examen från City of Westminister College i London 1992. År 1999 startade han sitt eget företag och valde då att satsa på den internationella marknaden. Idag har han över 20 års erfarenhet av branschen och har ljussatt allt från prestigefyllda lyxhotell, privata villor och lägenheter till djurparker, lyxyachter, restauranger och butiker.

Daniel Strömberg, chef på ÅF Lighting i Stockholm konstaterar:
”Med Oscar och Julia blir teamet ännu starkare, och vi ser fram emot att utveckla varandra. Integrationen är ett viktigt steg i ÅF Lightings internationella expansion. I och med detta öppnas dörrar till Sydeuropa och Mellanöstern, vilket är väldigt spännande. Vår unika nordiska design, eller New Nordic Lighting som vi kallar den, är en stark exportprodukt.”

Publicerat den 20 maj 2016

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här