Företagsnytt

Reflex satsar på ljusdesign

Reflex Arkitekter lanserar Reform – en ny inrednings-och ­designstudio bestående av Reflex inredning och pS Arkitektur. Företaget utökar också på kompetensen inom ljusdesign. Satsningen på ljus handlar om en ny ljusstudio som leds av Beata Denton och består, förutom Beata, av Ulrika Didriksdotter Bergström och Maria Vrekou.

Beata var tidigare ansvarig för pS Arkitekturs inredningsstudio och stod för all ljusdesign i projekten där. Hon är utbildad arkitekt och har Master från KTH. Vidareutbildning inom ljusdesign har hon genom workshops, kurser, seminarier och olika samarbeten under 15 års tid. Ulrika, i sin tur, har läst masterprogrammet på KTH och drivit egen firma i många år. Maria har arkitektutbildning från Liverpool och master i ljusdesign från KTH. Hon har tidigare arbetat på Island hos Liska Ehf och i London på Light Bureau.

Den nya ljusstudion kommer att jobba i huvudsak med projekt inom Reflex/ Reform men också med externa beställare.

Publicerat den 22 mars 2019

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här