covid-19
Produktnytt
Signify

Signify expanderar inom UV-C-belysning för att bemöta den växande efterfrågan på desinfektion

Företaget lanserar 12 familjer av UV-C-baserade produkter för professionella marknader och förvärvar GLA för att komplettera sin portfölj med armaturer för luftdesinfektion. På detta sätt ökar man sin produktionskapacitet för UV-C-ljuskällor med en faktor 8 detta år.

Företaget drar nytta av sin mer än 35 år långa expertis inom UV-C-belysning för att bemöta den globala efterfrågan på desinfektion av luft, ytor och föremål. Genom att öka kapaciteten och bredda UV-C-portföljen hjälper Signify människor att hålla sig säkra i en värld som håller på att anpassa sig till det nya normala. Deras UV-C-belysning är välbeprövad och pålitlig som ett effektivt desinfektionsmedel. Detta validerades nyligen i ett laboratorietest gjort av Boston University, som visade att Signifys UV-C-ljuskällor inaktiverar viruset som orsakar COVID-19 på bara några sekunder. Detta är avgörande eftersom det kommer i en tid då organisationer söker sätt att kunna fortsätta sina verksamheter och förse service i en säker miljö.

 

Publicerat den 25 juni 2020

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här