Ljus och färg
LTH
seminarium

Symposium om visuell upplevelse den 8 november i Lund

Den mänskliga upplevelsen av världen är obehindrad och sammanhängande, långdimensionell och dynamisk. Färg och ljus är grunden för vår visuella helhetsupplevelse. Det krävs en mångfald av specialister för att ringa in färgens och ljusets många aspekter och användningsområden.

Symposiet samlar färg- och ljusexperter från olika områden och tillsammans söker vi sådant som förenar och bygger vidare på arbetet inom det tvärvetenskapliga forskningsprojektet SYN-TES, Human colour and light syntheis – towards a coherent field of knowledge, där Lunds tekniska högskola var en av flera samverkande nordiska högskolor.
Symposiet är det första i en serie årliga SYN-TES seminarier. Forskare från bland annat biologi, kognitionsforskning, perceptionsforskning och praktiker inom arkitektur och ljus medverkar, och vi ser fram mot en fruktbar diskussion.

Tid: 8 november kl. 9.30 – 17.00
Plats: Utställningshallen, A-huset, LTH, Sölvegatan 24, Lund

Mera information

Anmälan görs senast 1/11. Deltagandet är kostnadsfritt men 300 kr debiteras för oanmäld frånvaro

Publicerat den 11 oktober 2017

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här