Företagsnytt

Två blir en

Bolaget Cardi fusionerades den 1 april 2021 in i ­Elektro­skandia Sverige och bildar nu tillsammans med Cebe Belysning en ny organisation, Cardi Belysning.

Cardi blir även namnet på Elektroskandias nya varumärke för egna belysningsarmaturer och ersätter varumärket Cebe. Elektroskandia har varit verksamma med egna armaturer inom professionell belysning i snart 100 år och sammanslagningen innebär att man nu kommer att kunna erbjuda ett bredare sortiment för både interiöra och exteriöra miljöer. Cardi’s produktportfölj innehåller även varumärken som Molto Luce, Loum by Molto Luce, Panzeri, Lival & Nordic Aluminium.

Cardi´s showroom på Valhallavägen i Stockholm blir organisationens säljkontor, med belysningsspecialister och ljusdesigners och Elektroskandias 49 butiker runt om i landet samt logistikcentret i Örebro bidrar ytterligare till hög närvaro och tillgänglighet för produkter och support.

Publicerat den 31 maj 2021

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här