Utmärkelser

Vinst för ActiveAhead

Helvars ActiveAhead utrustad med självlärande AI-algoritm vann nyligen ytterligare ett erkännande – BETA Awards 2020.

Samma produkt har redan tidigare premierats med Frost & Sullivans 2020 Europe of the Year Award och är dessutom nominerad till Årets controls-produkt vid Lux Awards 2020. Helvars chef för trådlös belysning, Matti Vesterinen sammanfattar ActiveAheads fördelar:

– Eftersom ActiveAhead är en verkligt intelligent och skalbar trådlös belysningslösning, ger dess unika självinlärningsfunktioner ultimat effektivitet, både i installation och drift och därmed är avbrottstiden kort. Det är den perfekta lösningen för kontor, lager, trappor, parkeringshus och i renoveringsprojekt, där ledningar skulle vara tidskrävande eller kostsamma att installera.

ActiveAhead kommer kontinuerligt att lära sig och generera insikter, maximera positiv påverkan på välbefinnandet och optimera de ständigt utvecklande smarta byggnaderna. En ActiveAhead-nod börjar lära sig från det ögonblick den startas och den slutar aldrig att göra det. Denna unika patenterade självlärande algoritm stöds av ett växande urval av produkter, ­funktioner och tjänster.

Publicerat den 26 november 2020

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här