Jobbaktuellt

Lediga jobb


ETAP söker utesäljare i Göteborg, Malmö och Stockholm

Är du en person som vill arbeta med high-end produkter och lösningar och vara den som säkerställer  dina kunders ofta utmanande önskemål har du nu chansen! Som säljare hos ETAP kommer du arbeta mycket med lösningsorienterad försäljning där du själv ansvarar för att nå uppsatta mål genom att självständigt driva och utveckla dina kundkontakter.

Dina kontakter är inom föreskrivande led;  elkonsulter, ljusdesigners och arkitekter samt elinstallatörer och slutkunder såsom fastighetsbolag, kommuner och landsting.

Läs mer om tjänsterna samt om ansökan


Glamox Luxo söker säljare och ljusberäknare

Glamox Luxo Lighting växer kraftigt i Sverige och vi behöver nu förstärka vår säljorganisation med två personer:

Säljare med placering i Stockholm
Du jobbar i vår region Nord/Öst och bearbetar större slutkunder inom segmenten industri, kontor, hälsa och skola.

Tillsammans med våra kunder arbetar du fram den bästa belysningslösningen för deras behov. Du ingår i ett team på ca 15 personer. Vi erbjuder ett utvecklande jobb i ett spännande företag.

Ljusberäknare med placering i Malmö
Du jobbar i vår region Syd med placering på vårt kontor i centrala Malmö. Din roll blir att hjälpa våra kunder och säljare att ta fram lämpliga lösningar för projekt med tillhörande ljusberäkningar.

Du ingår i ett team på 7 personer. 

För mera information om tjänsterna och ansökan

Personnytt


Bjerking
Joakim Rydén

har rekryterats till teknikkonsultföretaget Bjerking där han kommer att arbeta med ljusdesign. Joakim kommer närmast från Sweco där han arbetat senaste sex åren som uppdragsledare och ljusdesigner.

Bjerking
Mattias Wennberg

har anställts som ljusdesigner. Mattias har en bakgrund som elektriker men utbildade sig 2005 till ljusdesigner på Jönköpings Tekniska Högskola. Han har tio års erfarenhet inom konsultbranschen från bland annat ACNL-elteknik och PQR Consult AB.

Aura Light
Anna-Karin Stöhre

lämnade fastighetsbranschen efter åtta år för att ta sig an belysningsbranschen. Hon inledde sin karriär på Aura Light som säljkoordinator men byter nu tjänst till säljare. Stockholm och Uppsala med omnejd blir Anna-Karins ansvarsområden.


ÅF Lighting
Martin Petersson

har utnämnts till gruppchef för team Specialists i Stockholm. Martin kommer att ansvara för konsulter med specialistkompetens inom diverse områden inom belysning. Martin är i grunden ljusdesigner med bred erfarenhet av interiör och exteriör belysning och besitter goda kunskaper inom dagsljus.

Solar Light
Hampus Glick

arbetar sedan november som säljare inom region Stockholm för att erbjuda belysningslösningar för både elinstallatörer och föreskrivande led. Hampus är i grunden utbildad elinstallatör och arbetade senast som projektledare och konstruktör inom el-entreprenad ledet.

ÅF Lighting
Sandra Edberg

har blivit utnämnd till gruppchef för team Planning/Design i Stockholm. Sandra började som ljusdesigner hos ÅF Lighting år 2013. Hon har lång erfarenhet av såväl projektledning av belysningsstrategier och masterplans som ljusdesign.


Solar Light
Sandra Beijer

har anställts som belysnings­projektör på kontoret i Göteborg sedan januari. Sandra har mångårig erfarenhet av branschen och med en utbildning på Ljushögskolan i Jönköping i grunden. Sandra kommer närmast från Nokalux.

ÅF Lighting
Karolina Hahn

har blivit utnämnd till gruppchef för team Design i Stockholm. Karolina är utbildad inredningsarkitekt, arkitekt och ljusdesigner och har arbetat hos ÅF sedan 2014 där hon bland annat har varit projektledare för ett flertal stora, komplexa projekt.

ÅF Lighting
Daniel Strömberg

har varit med och byggt upp ÅF Lighting från grunden och har nu en ny roll som Head of Business Development. Daniel är civilingenjör med en Master i ljusdesign och har som del av ÅF Lightings utökade företagsorganisation även ansvaret för ett team vars fokus är affärsutveckling. Han är stationerad i Stockholm.


ÅF Lighting
Ronnie Eriksson

har tillsatts som ny sektionschef för ÅF Lighting i Stockholm och Uppsala. Med hans stora erfarenhet och nätverk leder han nu företagets expansion i regionen och internationellt. Ronnie fortsätter även att ha kvar rollen som Senior Advisor, med ansvar för standardisering, smart city solutions och IoT m.m.

ÅF Lighting
John Pettersson

är ljusdesigner utbildad vid Jönköpings Tekniska Högskola. John driver sedan 2007 företaget Inwhite Ljusmiljö AB och kommer att representera ÅF Lighting norrut, med hela Nordkalotten som arbetsområde. Med stor erfarenhet av ljusdesign i nordligaste Sverige är John specialiserad inom det arktiska ljuset.

ÅF Lighting
Amina El Mallah

har en examen i journalistik och multimedia från Södertörns högskola och kommer att ansvara för ÅF Lightings marknadskommunikation samt agera projektledare vid anbud. Amina har tidigare arbetat som journalist, projektledare och driver eget företag inom fitness.


Cardi Belysning
Evelina Helt

är sedan januari anställd på Cardi och kommer i huvudsak att arbeta med order och offerter. Evelina har sex års erfarenhet av innesälj inom belysningsbranschen och kommer närmast från Zumtobel Group.

ÅF Lighting
Claudia Trikilewicz

avslutade nyligen sin praktik hos ÅF Lighting i Malmö och har nu blivit anställd i teamet. Claudia studerar parallellt ljusdesign vid Aalborgs universitet i Köpenhamn och kommer att arbeta främst med ljusdesign i interiöra projekt. Hon har även en Master i Interior Architecture från Lodz universitet sedan tidigare.

Karl H Ström
Joel Larsson

är ny innesäljare från och med 9 januari. Joel kommer att arbeta på kontoret i Jönköping med teknik- och supportfrågor. Tidigare har han arbetat med försäljning- och support inom profilreklam.


Zumtobel Group
Mathias Eriksson

har anställts som Lighting Advisor Specification och kommer att arbeta med varumärket Zumtobel med fokus på arkitekter, ljusdesigners och konsulter i Stockholmsområdet. Mathias kommer senast från Gycom AB men har tidigare jobbat hos, bland annat Cardi Belysning AB och GE Lighting AB.

ÅF Lighting
Cecilia Grubb

har anställts som ljusdesigner och projektör i Stockholm, efter att tidigare ha arbetat hos WSP. Cecilia har en examen i ljusdesign från Jönköpings Tekniska Högskola och kommer att utveckla tekniska lösningar och belysning främst inom exteriör belysning.

ÅF Lighting
Afonso Almeida

är ny ljusdesigner i Göteborg. Han har en examen i arkitektur från Lissabons universitet, med stor erfarenhet som internationell projektledare av stora event och shower. Under de senaste åren har Afonso återfunnit sin kärlek till arkitektur och har arbetat med att bl.a. främja städers karaktär och profil med hjälp av ljus.


Zumtobel Group
Jarkko Mokko

har anställts som Sales Manager för End User för Norden och Baltikum. Jarkko har tidigare arbetat på Fagerhult Retail och kommer nu senast från Current by GE och en tjänst som Business Development Manager för Norden och Baltikum.

Zumtobel Group
Ulrika Björnkvist

har anställts på Customer Service hos Zumtobel Group med placering på det nordiska huvudkontoret i Malmö. Även Ulrika kommer senast från en liknande tjänst hos Ansell Protective Solutions AB i Trelleborg där hon gett support och service åt deras distributörer runt om i världen.

Tego
Samuel Dolovski

kommer att förstärka konstruktionsavdelningen på Tego och arbeta med utveckling av såväl nya som befintliga produkter. Han är nyutexaminerad högskoleingenjör inom maskinteknik med inriktning mot produktutveckling och design.


Zumtobel Group
Camilla Söderling

har anställts på Customer Service hos Zumtobel Group med placering på det nordiska huvudkontoret i Malmö. Camilla kommer senast från en liknande tjänst hos Ansell Protective Solutions AB i Trelleborg och arbetade främst med de ­europeiska marknaderna.

Accenta
Daniel Sandqvist

började den 1 februari på huvudkontoret i Värnamo. Daniel ska bland annat ansvara för nya produkter och ta hand om driftsättningar av nödbelysningsanläggningar. Tidigare har Daniel arbetat på Elajo och Telemontage och kommer närmast från ett jobb som mättekniker.

Zumtobel Group
Craig Hill

är nyanställd och kommer att arbeta med varumärket Thorn med fokus på grossister och installatörer i Stockholms­området. Craig kommer senast från Ahlsell i Stockholm men har tidigare erfarenhet av Thorn så han under 20 år jobbat med att sälja Thorns produkter i England.


Proton Lighting
Frida Sethberg

förstärker kundsupporten med ytterligare en ljusdesigner. Frida har studerat 3 år på Ljushögskolan i Jönköping och därefter arbetat på projektbasis på Fagerhult under en period. Hon tillträdde sin tjänst 9 januari på kontoret i Älvsjö.

Zumtobel Group
Philip Widner

är ny VD för Norden och Baltikum, och VP för norra Europa. Han kommer från en position som Finance Director Global Sales på Zumtobel Group och innan dess Finance Director för Thorn. Philip har lång erfarenhet av den nordiska regionen, bl.a. som tillförordnad VD och Sales Director för Zumtobel samt styrelseordförande för Norden sedan 2011.

Proton Lighting
Jonas Hurtig

har tillträtt som ny distriktssäljare för Exaktor med ansvar för distrikt Mellan med placeringsort Örebro. Jonas har en mångårig och gedigen erfarenhet från belysningsbranschen och kommer närmast från en tjänst som regionsäljare på Nokalux.


Xcen
Lisa Green

arbetar sedan augusti som digital marknadsförare. Hon har en utbildning i Informatik från Tekniska Högskolan i Jönköping och har erfarenhet i grafisk design, webb och marknadsföring

Proton Lighting
Moe Jalessi

har anställts som strategisk inköpare och kommer att vara med och utforma framtida strategier för både leverantörer och sortiment. Moe kommer närmast från Fagerhults Belysning där han arbetat i olika funktioner inom företaget sedan 2004.

Effekta Power Systems
Anders Lindén

förstärker försäljningsorganisationen i Stockholm/Linköping. Han kommer främst arbeta med att presentera Effektas nödljusprogram hos elkonsulter, elinstallatörer och elgrossister. Anders har lång erfarenhet av belysningsbranschen och kommer närmast från Bergdahls AB.


Proton Lighting
Kurt Arnell

är ny säljare i norra distrikt och efterträder Per-Erik Forsgren, som går i pension under våren 2017. Kurt har en mångårig branscherfarenhet från grossistledet med ansvar för försäljning av elmaterial och belysning, de senaste 5 åren från Ahlsell Sverige, med Norrland som arbetsområde och dessförinnan från Solar. Kurt kommer att utgå från Sundsvall.

Kamic Light & Safety
Fredrik Hagström

är ny distriktsäljare och tar plats vid försäljningskontoret i Göteborg. Fredrik är i grunden utbildad elektriker men har lång erfarenhet som bl a innesäljare inom elgrossistledet. Han kommer, med produktportföljer från KAMIC, Vinga Ljus och Marelco, att bearbeta grossister och elinstallatörer.

Proton Lighting
Rickard Bengtsson

har den 1 december tillträtt som ny distriktssäljare för distrikt Syd. Rickard har en gedigen branscherfarenhet från grossistledet efter att i flera år arbetat som ansvarig för försäljning av elmaterial och belysning. Rickard kommer närmast från Solar Sverige AB och har dessförinnan även arbetat för Storel och Elektroskandia.


Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare