Jobbaktuellt

Lediga jobb


Proton Lighting söker ljusdesigner

Proton Lighting utvecklar och tillverkar belysningslösningar för interiör, industri och utemiljö. Vårt team på kundsupport är ett glatt och sammansvetsat gäng – en viktig del av vår organisation och har ett tätt samarbete med kunder och försäljningsorganisation. Som ljusdesigner på Proton Lighting ansvarar du för utformning, utseende, effekt och teknisk support för belysningslösningar inomhus och utomhus till våra kunder som finns över hela Sverige.

Vi söker dig som har arbetat några år med ljusplanering och belysningslösningar och som vill fortsätta att utvecklas i din roll tillsammans med oss. Troligtvis arbetar du idag som konsult, beställare, ljusplanerare eller motsvarande.

Mera information om tjänsten samt ansökan


Fox Design söker orderadministratör

Vi behöver nu utöka vår kundtjänst med en medarbetare som kommer att arbeta med order/inköp, kundservice och försäljning.

Du kommer till exempel att:
– Registrera order i vårt administrativa system Pyramid.
– Göra inköp och därmed ha mycket kontakt med leverantörer i huvudsakligen Danmark, Tyskland och Italien.
– Besvara inkommande samtal och mejl från våra kunder.

Andra arbetsuppgifter är allt som förekommer på ett mindre företag. Från att svara i telefon till att ta hand om de kunder som besöker vårt kontor och vår utställning i det kreativa området Telefonplan.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb tillsammans med ett sammansvetsat gäng i en positiv arbetsmiljö. Hos oss blir du inte bara en i mängden utan en viktig pusselbit i företagets framtida utveckling. Du får även Rikskortet för lunch och betalt träningskort.

Mera information om tjänsten och ansökan 


Allt ljus på Flux – vill du vara med på vår resa?

Ser du också ljust på framtiden? Delar du vår passion för belysning i alla dess former? Vill du jobba med flexibla lösningar som sätter kundens behov i centrum? Då har vi jobbet för dig.

Vi är inne i en otroligt stark tillväxtfas och söker nu två medarbetare till vårt säljteam, en teknisk utesäljare och en innesäljare. Tillsammans ska vi lysa upp Sverige. Vi har samlat det bästa Sverige och Europa har att erbjuda inom belysning och vi samarbetar bara med noggrant utvalda aktörer. Extra stolta är vi över vårt Härproducerade ljus som vi tillverkar på hemmaplan i Täby, och som står för 80% av vår omsättning.

Älskar du att sälja lysande produkter till nöjda och återkommande kunder? Funderar du på att ta nästa steg i karriären? I så fall kan du sluta att fundera. Välkommen med din ansökan.

Mer om tjänsterna och ansökan

 


Fagerhult söker Utesäljare – Outdoor, Region Väst

Vill du vara med på en fantastisk resa? Det är du som bestämmer slutdestinationen!

Fagerhult är Nordens ledande belysningsföretag med starka och välrenommerade varumärken. Just nu letar vi efter en person som vill bli vår nya Utesäljare inom produktområdet Outdoor.  Outdoor befinner sig i stark tillväxt och vi söker dig som vill vara med och utveckla Fagerhults varumärke i Västra delarna av Sverige.

Mera information om tjänsten och ansökan

Sista ansökningsdag: 27 oktober


Nokalux söker konsultbearbetare

Vi skall nu fortsätta vår fina utveckling med att bli ännu bättre på att informera föreskrivande led om våra produkter och våra tjänster. Vi börjar denna förstärkning i Stockholmregionen för att senare fortsätta i andra delar av Sverige.

Nokalux distrikt Öst behöver nu förstärkning med en konsultbearbetare. Distriktet som skall bearbetas är framförallt Stockholm och Mälardalen.

Dina arbetsuppgifter
Din huvuduppgift är att skapa långsiktiga relationer med elkonsulter och föreskrivande led inom distriktet och besöka såväl befintliga som nya kunder, informera om våra produkter och vara behjälplig med belysningsförslag.
Produktutvecklingen går i ett mycket högt tempo nu och vår LED andelen av omsättning närmar sig 90 %.
Så det är mycket nyheter att informera om. Arbetet innebär att du är mycket på kundbesök och du utgår från vårt kontor i Bromma.

Se mera information om tjänsten samt ansökan. 

Personnytt


White arkitekter
Viktor Martinsson

arbetar sedan augusti som ljus­designer med placering på huvud­kontoret i Göteborg. Viktor kommer närmast från Tekniska Högskolan i Jönköping där han erhållit en kandidatexamen med inriktning på ljusdesign. Viktor är elektriker i grunden och kommer arbeta med såväl interiöra som exte­riöra projekt.

Karl H Ström
Mikael Engvall

ny innesäljare hos Karl H Ström sedan den 14 augusti. Mikael kommer arbeta på kontoret i Jönköping med teknik- och supportfrågor. Mikael har tidigare erfarenhet av försäljning och support inom teknikbranschen.

ÅF Lighting
Tomas Hernandez

har anställts som uppdragsansvarig för belysning av ÅF Lighting. Han har en examen i projektledning inom elteknik från Campus Nyköping och har arbetat som ledande montör i 15 år. Han kommer att arbeta på ÅF i Göteborg, främst med uppdragsledning inom
exteriör belysning.


ÅF Lighting
Anna Tomschik

är ett nytt tillskott till ÅF Lightings team i Stockholm. Hon har en Master i arkitektur från Wiens tekniska universitet samt en Master i ljusdesign från KTH i Stockholm. Anna har senast arbetat hos Light Bureau i London och blev nyligen utnämnd till en av 40under40 vid årets Lighting Design Awards.

ÅF Lighting
Mona Iverbring

har anställts som uppdrags­ledande belysningsingenjör av ÅF Lighting i Stockholm och kommer närmast från Sigtuna kommun där hon jobbat som belysningsingenjör. Mona har lång och bred erfarenhet av ­offentlig belysning som projektör, entreprenör och beställare.

Zumbotel Group
Joanna Tomé

har tillträtt tjänsten som Key Account Manager med fokus på föreskrivande led och kommer att arbeta med varumärkena Thorn, Zumtobel och acdc. Joanna utgår ifrån Göteborg med ansvar för Västra Götaland, Halland och Jönköping. Senast kommer Joanna från en tjänst som Kundservicechef på näthandelsföretaget Belysningsdesign och innan dess jobbade Joanna hos Zumtobel som innesäljare.


Zumbotel Group
Mathias Söderlund

är nyutexaminerad från Ljusdesignutbildningen i Jönköping och har även han tillträtt tjänsten som ljusdesigner med placering i Malmö.

Zumtobel Group
Joel Engvert

är nyutexaminerad från Ljusdesignutbildningen i Jönköping och har tillträtt tjänsten som ljusdesigner med placering på huvudkontoret i Malmö.

Cebe Belysning/Elektroskandia
Mattias Svensson

är nyanställd som Belysningsinformatör KAM på Cebe Belysning/Elektroskandia med inriktning mot nyckelkunder och beslutsfattare i hela Sverige. Mattias har flera års erfarenhet inom Elektroskandia Belysning och har de senaste två åren arbetat som säljare hos Riegens.


Philips Lighting
Yvonne Ivarsson

Transformationen av belysningsbranschen ställer höga krav på personalen. Därför stärker Philips Lighting med Yvonne Ivarsson som chefsjurist för den nordiska marknaden. Med en bakgrund hos Schneider Electric har Yvonne erfarenhet av juridisk rådgivning i en internationell miljö och erfarenhet av en liknande bransch.

Malux Sweden AB
Rikard Lövgren

har anställts som ny säljare inom belysning och kommer att ha distrikt i södra Sverige. Med inriktning mot elinstallatörer, elkonsulter, kommuner och grossister. Han kommer närmast från Presto.

Malux Sweden AB
Gina Hedrén

har anställts som ny säljare inom belysning med Stockholm och Mälardalen som distrikt. Med inriktning mot elinstallatörer, elkonsulter, kommuner och grossister. Hon kommer närmast från Miljöbelysning.


Fagerhults Belysning
Carina Johansson

arbetar numera på Fagerhults Belysning Sverige som KAM Health and Care och inriktar sig på lösningar inom hälsa och sjukvård. Carina utgår från Stockholm med ansvar för region Sverige och kommer närmast från en tjänst på Schneider Electric.

Fagerhults Belysning
Lennart Brännström

ansluter till Fagerhults Belysning Sverige som teknisk säljare Outdoor med placering i Umeå. Lennart kommer närmast från Kompan Barnland AB där han har sålt parkutrustning till kommuner och bostadsbolag.

Fagerhults Belysning
Ronald Karlsson

är nyanställd som teknisk säljare Indoor på säljkontoret i Örebro. Ronald kommer närmast från Ahlsell och även där arbetade han som teknisk säljare.


Fagerhults Belysning
Henrik Sandqvist

ansluter till Fagerhults Belysning Sverige och Göteborgskontoret som ljusrådgivare. Henrik ­kommer närmast från en tjänst som ljusdesigner hos WSP i Göteborg.

Fagerhults Belysning
Joakim Silfver

har anställts som ljusrådgivare på Fagerhults Malmökontor. Han kommer närmast från en tjänst på Effekta Power Systems och arbetade dessförinnan på Flux.

iGuzzini Illumiazione Sverige
Niklas Haglund

har över 10 års erfarenhet från belysningsbranschen, från företag som Ljus i Hus och Adulux och därmed bred kunskap inom interiör och exteriör belysning. Närmast kommer han från Armaturexpo där har jobbat som säljare och inköpare.


Fagerhults Belysning sverige
Johan Lindström

ansluter sig som Indoor-säljare till Fagerhults Stockholms­kontor. Johan kommer närmast från Accenta och har en gedigen säljerfarenhet.

Ateljé lyktan
Richard Lindblad

har anställts som ny säljare av exteriörbelysning i Stockholm. Tidigare har Richard arbetat som elinstallatör samt ett par år som elkonsult då han har bekantat sig väl med ateljé Lyktan och BEGA:s sortiment.

Fagerhults Belysning
Daniel Johansson

är ny VD för Fagerhults Belysning Sverige. Daniel kommer närmast från en tjänst som Försäljningschef Indoor på Fagerhult och har arbetat 11 år i bolaget.


Fagerhults Belysning sverige
Robert Hammarstrand

ansluter till Fagerhults Belysning Sverige och kommer att jobba på Göteborgskontoret som Indoor-säljare. Robert kommer närmast från en roll som säljare på Candelux.

Fagerhults Belysning sverige
Emelie Eklund

har börjat som ljusrådgivare och kommer att arbeta mot arkitekter och ljusdesigner. Emelie är placerad i Habo och kommer närmast från en roll som projektledare/designer på Elmia. Emelie har tidigare erfarenhet från PEN Interiör där hon har arbetat som projektledare.

Exengo
Angelica Björklöf

anställdes i juni som ljusdesigner hos Exengo. Angelica har en ­kandidatexamen i Ljusdesign från Jönköping University. Hon har även studerat arkitektur, stadsplanering och byggnadsdesign vid Edinburgh Napier University.


Tego
Sebastian Pålsson

är nyanställd Area Sales Manager för Norden. Sebastian har utbildning i ekonomi och bakgrund som butikschef inom detalj­handeln. Sebastian har stor erfarenhet av vardagens utmaningar i butiksmiljö och stor förståelse för kundens upplevelse av ­butiker.

Nokalux
Johanna Blomqvist

har anställts som ljusdesigner/Projektör och sitter på Nokalux kontor i Helsingborg, Johanna har en kandidatexamen inom ljusdesign från Tekniska Högskolan i Jönköping och kommer närmast från Zumtobel Group.

Tego
Fredrik Lindskog

lämnade sin tjänst på DEFA Lighting till förmån för tjänsten som Production Planner på Tego. Fredrik har lång erfarenhet av belysnings- och tillverkningsindustrin och har förmågan att se lösningar istället för problem.


Nokalux
Anders Stenmark

tar plats som ny säljare i distrikt mellan, med placering i Karlstad. Anders kommer senast från ­Assemblin El AB där han varit i 19 år, i olika typer av roller som exempelvis montör, projektledare, senast som inköpare med inriktning mot större projekt.

Tego
Monica Wozniak

arbetar sedan i maj som Area Sales Manager i Europa för att erbjuda produkter och kunskap till kunderna inom detaljhandeln. Monica har en examen i Service Management med inriktning på retail och arbetade senast som butikschef.

Kontrast Group
Erica Petersson

är sedan juni anställd som belysningsprojektör på Kontrast Group och ska arbeta med ­projektering och försäljning. Erica kommer närmast från Tekniska Högskolan i Jönköping där hon har en kandidatexamen i Ljusdesign.


Kamic Light & Safety
Lars-Patrik Frejd

Är nyanställd inom teamet för teknik, service och driftsättning. Han har en bred elteknisk bakgrund och kommer närmast från El- och Ljusdesign där han haft en liknande tjänst. ­Lars-Patrik kommer främst att arbeta med service, support och driftsättning av KAMICS nödbelysningsanläggningar i landet, men även arbeta med bolagets utbud av UPS:er.

Zumbotel Group
Martin Wester

har anställts som Key Account Manager och kommer att arbeta med segmentet End User. Martin kommer senast från Intersolia Sweden AB men har dessförinnan sju års belysningserfarenhet från Fagerhult Retail, i en motsvarande tjänst.

Sweco Architects
Cecilia Svedberg Eklind

är nyanställd ljusdesigner hos Sweco Architects i Göteborg. Hon har en kandidatexamen i ljusdesign från Jönköpings Tekniska Högskola och kommer närmast från WSP i Jönköping, där hon de senaste åren arbetat som uppdragsansvarig ljusdesigner inom såväl interiöra som exteriöra projekt. Cecilia kommer att dela sin tjänst mellan Göteborg och Jönköping.


Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare