Föreningar

Svenska Belysningssälllskapet

Telefon: 08-566 36 700
E-post: info@ljuskultur.se
Hemsida

Verksamhet

Arrangerar möten, föredrag och debatter om aktuella ämnen liksom studiebesök
på intressanta projekt. En av arrangörerna för tävlingen Svenska Ljuspriset. Drygt 500 medlemmar: el- och belysningskonsulter, arkitekter, inredare, belysnings­leverantörer.

Sydljus

E-post: kontakt@sydljus.se
Hemsida

Verksamhet

Sydsvenska Belysningssällskapet har sitt säte i Malmö och är främst verksamma i Sydsverige. Sällskapet bildades 1959 och arrangerar bland annat föredrag och studiebesök med tyngdpunkt på nya rön och erfarenheter inom ljusteknik och ljusanvändning.

Svensk Ljusdesigner

E-post: info@svenskljusdesigner.se
Hemsida

Verksamhet

En branschorganisation som verkar för erkännandet av ljusdesigner som yrkesgrupp. Genom att skapa en ackreditering erbjuds beställare och byggherrar en kvalitetsnivå vid upphandling av oberoende ljusplanering. Svenska ljusdesigners verkar för att skapa en fristående disciplin inom bygg- och anläggningsbranschen som uteslutande behandlar ljusfrågor.

Västsvenska belysningssällskapet

Hemsida

Verksamhet

Västsvenska Belysningssällskapet, VSB, bildades 1979 och har sitt huvudsäte i Göteborg. Arrangerar möten och studiebesök kring temat ljus.

Se Rum

Telefon: 070-284 54 00
E-post: ulf@klaren.se
Hemsida

Verksamhet

Föreningen SE RUM uppfattar Färg-Ljus-Rum som ett sammanhållet kunskapsområde och vill inom detta område främja kunskap och erfarenhetsutbyte.

Färgcentrum

Stiftelsen Svenskt Färgcentrum
Box 49022
100 28 Stockholm

Telefon: 08-617 47 11
E-post: info@colourspot.org
Hemsida

Verksamhet

Färgcentrum är en mötesplats för alla som arbetar med eller enbart är intresserade av kulörer och är ett nätverk som förmedlar kunskap och forskning om färg.

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här