Chef Ljusdesign hos Elektro Elco

Har du en passion för ljusdesign, strategiskt tänkande och individanpassat ledarskap? Brinner du för att coacha andra mot uppsatta mål och tillsammans nå framgång? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Nu har du chansen att leda vår ljusdesignavdelning på Hide-a-lite. Som Chef Ljusdesign kommer du att ha en nyckelroll i att säkerställa högkvalitativa ljusplaneringar och samtidigt leda och motivera vårt dedikerade team av ljusdesigners. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Chef Ljusdesign på Hide-a-lite är ditt uppdrag att operativt och strategiskt leda ljusdesignavdelningen med personalansvar för 10 ljusdesigners och 2 extrapersonal. Du kommer att ansvara för att ljusplaneringar görs med hög kvalitet och i rätt tid för olika målgrupper internt och externt. Med vårt varumärke Hide-a-lite arbetar vi inom flera applikationsområden både i offentlig och privat miljö såväl i Sverige som på exportmarknaden. Att löpande arbeta nära verksamheten och branschen ser vi som en självklarhet för att hålla dig uppdaterad kring marknadsbehovet. Rollen inkluderar också att utveckla avdelningen genom rätt utbildning och arbetssätt samt att motivera och coacha personalen för att främja samarbete med fokus på tillit och individuell utveckling.

Tjänsten utgör en tillsvidareanställning på heltid. Placering på vårt huvudkontor i Bankeryd. Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 2023-03-04.

Läs mer om tjänsten och ansökan här.

Publicerat den 21 december 2023
För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.
Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här