Ljusdesigner hos Elektro Elco

Du som Ljusdesigner intresserar oss! Är du en passionerad Ljusdesigner med ett brinnande intresse för att designa ljuslösningar? Vill du arbeta för ett starkt varumärke i belysningsbranschen? Då kan du vara den vi letar efter! Nu finns det en möjlighet att bli en del av vårt dedikerade team på Hide-a-lite, som ständigt strävar efter att skapa en ljus framtid tillsammans med våra kunder. Urval och Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Ljusdesigner hos oss är din huvuduppgift att erbjuda expertis och stöd inom ljusplanering till våra kunder, med hänsyn till deras unika behov. Du kommer att samarbeta nära våra kunder och säljteam i Sverige, Norge och Danmark under varumärket Hide-a-lite. Dina projekt kommer att spänna över en mängd olika miljöer inklusive industrier, kontor, restauranger, butiker, hotell, villor och utomhusområden. Att arbeta i ett högt tempo och samtidigt leverera ljussättningar med noggrannhet till kunder kommer vara en stor del av din vardag. I ditt arbete kommer du även ha kontakt med elektriker, elgrossister, konsulter och ibland slutkund. Rollen innebär mycket eget ansvar i flera parallella projekt där du hanterar information och kravställningar från kund. Vår bransch är i ständig utveckling och vi är angelägna om att ligga i framkant. Därför är ditt intresse för belysning viktigt och vi tror att du har ett driv att vilja utvecklas tillsammans med oss. Att du kommer ha roligt på jobbet, det lovar vi! Du välkomnas in i ett härligt och kompetent team på 13 personer med väldigt god sammanhållning och rapporterar till Chef för Ljusdesign.

Tjänsten utgör en tillsvidareanställning på heltid. Placering på vårt huvudkontor i Bankeryd. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast 2023-03-06.

Läs mer om tjänsten och ansökan här.

Publicerat den 21 december 2023

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här