Nordisk Key Account Manager för Utomhusbelysning & Smart belysningsstyrning.

Schréder upplever en stark expansion i Norden och behöver förstärka sin säljorganisation.

Som Key Account Manager har du en nyckelroll i företagets utveckling och satsning i Norden (FI, NO, IS och DK) inom Utomhusbelysning samt Smart belysningsstyrning (Exedra). Du kommer att ansvara för att driva ny- och merförsäljning mot nya och befintliga kunder samt ansvara för hela upphandlingsförfarandet. Du tillbringar mycket tid ute hos kunden som primärt är kommuner och Trafikverket samt skapar starka relationer med föreskrivande led, elinstallatörer och energibolag. För att lyckas krävs att du har förmågan att sätta dig in i kundens problemställningar och utmaningar samt agera rådgivare till dem med våra optimerade lösningar för energieffektivitet och högsta kvalité. Du är kundens primära kontaktyta och kommer bygga relationer på såväl operativ liksom strategisk nivå. Denna Nordiska tjänst utgår från huvudkontoret på Hyllie i Malmö. Vi är dock flexibla för en eventuell annan placeringsort.

Vi erbjuder
Hos Schréder värderas varje anställd för sin kompetens. Vi söker och väljer aktivt medarbetare utifrån deras erfarenhet och det värde de tillför företaget. Vi förbinder oss att skapa en miljö där passionerade människor arbetar och vinner tillsammans, lär sig och har roligt.

Intresserad av att höra mer om rollen? Tillträdesdatum är snarast möjligt

Skicka då ett e-mail till m.ferm@schreder.com

Publicerat den 11 december 2023

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här