Teknisk säljare hos Flux

Flux har en fortsatt mycket positiv utveckling med stark tillväxt och lönsamhet vilket gör att vi nu ytterligare vill förstärka vår säljorganisation och rekrytera en teknisk säljare inom belysning till region Stockholm / Mellansverige

Tjänsten
Du kommer att ansvara för att sälja vårt exteriöra sortiment i Stockholm och Mellansverige och dina projekt kommer främst att finnas inom kategorierna gata, park och infrastruktur.

Du
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att sälja tekniska belysningslösningar för exteriöra miljöer, i första hand mot föreskrivare som elkonsulter och ljusdesigners. Du känner belysningsbranschen väl och har byggt upp ett användbart nätverk som kan bidra till att du når framgång i din försäljning.

Vi
Vi är ett drivet och sammansvetsat team som tillsammans har gedigen erfarenhet av projektförsäljning inom belysning och vi kan ge dig möjlighet att utvecklas i en inspirerande miljö. Det är en givande och intressant målgrupp som vi fokuserar på och vårt goda renommé på marknaden gör det lätt att få kontakter och möten som säljare.

Rekryteringen sker genom Made for Sales – länk till mer information.

Publicerat den 23 januari 2024
För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.
Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här