Är du redo att bli vår Ljusdesignchef?

Cebe Belysning söker dig som vill leda vårt ljusdesignteam och skapa framtidens smarta belysnings-lösningar med god design. Vi är idag en av Sveriges ledande leverantörer inom belysning och arbetar för att stärka vår position på marknaden. Vill du vara med på resan?

Vi förstärker vår belysningsavdelning och söker en Ljusdesignchef i Stockholm. Som Ljusdesignchef kommer du att leda och coacha ett ljusdesignteam på 8  medarbetare. Teamet är en del i Cebe Belysning som idag består av 24 personer, dedikerade att utveckla företaget framåt på marknaden.

Vi söker dig med erfarenhet av att leda en teknikavdelning med ”spetskompetens”. Du har dokumenterad bakgrund inom belysning och erfarenhet av liknande tjänst på en el-konsult- eller belysningsföretag. Vi ser att du har erfarenhet att utveckla människor och team och en vana att kontinuerligt identifiera förbättringsområden och gå från ord till handling.

Arbetet innebär mycket kontakt med människor, varför det är viktigt att du är serviceinriktad och lätt att samarbeta med. Du är drivande, van att arbeta både självständigt och i team och tar egna initiativ med ett tydligt affärsfokus.

Mer information om tjänsten och ansökan

Publicerat den 26 juni 2019

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här