Business Unit Manager till Light Bureau 

Light Bureau är en oberoende fullservice ljusdesignbyrå med ett team av multidisciplinära ljusexperter. I över 25 år har vi designat unika och hållbara belysningsprojekt för att förbättra den visuella miljön, varav många har fått internationellt erkännande. Vi verkar globalt och har ett nära samarbete kunder från både privat och offentlig sektor. Vi söker nu en ny Business Unit Manager som ska leda företaget till helt nya nivåer och stärka vår plats som en av de ledande i branschen.

Jobbeskrivning
Som Business Unit Manager rapporterar du till Head of BA Architecture and Design och ingår affärsområdets ledningsgrupp. I din roll ansvarar du för att driva, skapa tillväxt och hitta synergier för hela företaget med knappt 100 medarbetare och med kontor i Sverige, Danmark, Norge och UK. Du kommer även vara resultat- och verksamhetsansvarig för Light Bureau i Sverige där vi är ca 40 medarbetare. Under din ledning skapar du ett bolag som alla i branschen antingen vill ha som leverantör eller själv arbeta på. Placering är tänkt främst på vårt kontor i Stockholm men även Göteborg och Malmö är möjliga placeringsorter.

Läs mer om tjänsten och kvalifikationer samt ansök här.

Publicerat den 29 april 2022

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här