Maxel söker utesäljare till Göteborg

Har du erfarenhet som säljare inom belysning mot föreskrivande led? Är du på jakt efter en varierad tjänst inom försäljning i ett expansivt affärsområde? Vi söker dig som är motiverad och har en stark vilja att driva tillväxt till en tjänst som utesäljare till Maxel Belysning.

Maxel är en av landets ledande aktörer inom professionella belysningssystem, med egen utveckling och tillverkning av belysning för hem- och offentlig miljö. Detta familjeföretag har funnits sedan tidigt 30-tal och drivs med stor entreprenöranda och korta beslutsvägar.

Vi erbjuder en självständig säljroll och du ansvarar för att driva försäljningen inom Göteborgsområdet gentemot föreskrivande led, installatörer och elgrossisterna. Som säljare planerar och arbetar du självständigt samtidigt som du följer upp arbetet mot både kund och chefer. Du har goda möjligheter att påverka och utvecklas tillsammans med företaget. Läs mer om tjänsten och vad som förväntas av dig.

Publicerat den 4 juni 2021

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här