Schréder söker säljare till Södra Sverige

Schréder upplever en stark expansion i Sverige och behöver nu förstärka sin säljorganisation.

Du har en nyckelroll i Schréders utveckling i Sverige inom Utomhusbelysning samt Smart teknologi och kommer ansvara för att driva försäljning mot nya och befintliga kunder  samt för hela upphandlingsförfarandet. Du tillbringar mycket tid ute hos kunden, primärt kommuner och myndigheter och skapar relationer med byggentreprenörer, grossister, föreskrivande led, elinstallatörer och energibolag.

Du har förmågan att sätta dig in i kundens problemställningar och utmaningar och  omvandla dessa till lösningar och affärsmöjligheter. Du är kundens primära kontaktyta och bygger relationer på såväl operativ som strategisk nivå. Du rapporterar till VD och tjänsten utgår från huvudkontoret på Hyllie, Malmö.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Ferm, epost: m.ferm@schreder.com. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Publicerat den 17 januari 2022

För att förbättra användarupplevelsen på denna webbplats använder vi cookies. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.

Stäng

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa användare

Om du är prenumerant på Ljuskultur kan du skapa gratis inloggning till ljuskultur.se här